- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Ahha siz tam ruh esi olmussunuz sekerimYa simdi ne desem bilemiyorum inan degisik seyler. O arkadasin soyledigini soyleyeyim. Anne, baba enerjisine bakiyorlar, bir de istedigin kisilere falan. Mesela benim bogulma fobim var, karanlik sularda dibe coktugumu ve yuzeyin isigindan gitgide uzaklastigimi falan hisserderdim, anlamsiz bir korku cunku belli yasa kadar yuzmeyi bilmem, bogulma tehlikem olmamisti. Bu regresyonu yapan arkadasa gore simdiki babam ile eskiden de bir hayatta beraberiz, ben yine cocugum, annem yine ayni insan, o zaman kiskancliktan suda boguyor babam beni falan. Iliskide oldugum insan icin de aynisini dedi, bir suru hayatta berabersiniz vs, ama ayrilmissiniz sen baskasini tercih etmissin. O bu hayatta tekrar bu odevi tamamlamak istiyor vs. Cok talep ediliyorum Milana:))) adam bin yillardir pesimde:)![]()

Ya o diil de bende su senelerce bosluga dusme olayini yasadim ruyalarimda cok feci bisi , meger atalarimin agactan dusme olayini yasiyormusum , kac gece kan ter icinde uyandim amanin duse duse bi hal oldular , soyum tukencekmis nerdeyse