Karmik ilişki

Gecmis yasam diye bir sey yok ki onun karmasi olsun.

Ha soyle olur bu hayatta bir kotuluk yapariz bedelini bu hayatta oderiz aci cekeriz o ayri.

Kotuluk yapmazsak da kotu seyler yasayabiliriz.

Eger karsimiza iyi ya da anlasacagimiz insanlar cikmiyorsa onlari hayatimizdan cikarmaliyiz ha cikarsak da surekli ayni kisiler cikiyorsa ya kaderdir ya da zamani degildir.
İşte yapılan bu hataları ve olan herseyı birbirinde tamamlamak bundan ders almak ve ondan sonra baska biri olarak uyanmak .

Konuyu açarken anlamını da yazsaydınız ya..

Benim bildigim karmik iliski; bir iliskiden dersini almadiginda hep ayni tip insanlarin karsina cikmasidir. Oyle ruh esi degil. Birden fazla ruh esi olabilir ama tek bir ruh ikizi vardir.
Ruh ikizini aramıyorum. Ruh eşi onemlidir bana göre. Ruh ıkızım hemcinsimde olabilir ama ruh eşiyle eksık kalan yanlarımız tamamlarız ve tüm oluruz

İşte yapılan bu hataları ve olan herseyı birbirinde tamamlamak bundan ders almak ve ondan sonra baska biri olarak uyanmak .

Aynen oyle ders alip devam etmek lazim ya almamiz gereken bir ders vardir
ya da gidecegimiz guzellik icin bedel odememiz gerekiyordur
ya da onceki hatalarimizin bedelini odeyip arinmamiz gerekiyordur.

Ruh ikizini aramıyorum. Ruh eşi onemlidir bana göre. Ruh ıkızım hemcinsimde olabilir ama ruh eşiyle eksık kalan yanlarımız tamamlarız ve tüm oluruz
Sanırım ben de buna benzer bir şey yaşadım ama tabii karmik ilişki mi emin değilim
Birini çok sevdim, aslında aramızda çekim de vardı iletişimiz de güzeldi. Onun yaşadığı bazı sorunlar vardı ama yine de yanında olmaya çalıştım. Onda kendime benzer çok şey buldum, bulmuşum aklı selim düşününce ortak çok noktamız varmış ben bunu fark ettim ama o farkında değil ve durup dururken beni engelledi. O hep bir kadının onu hiç sevmeyeceğine inanırken ben onu o kadar sevmiştim ki anlayamadı. Belki de gitmesi daha hayırlıydı. Aslında içten içe ben de onun beni sevmemesinden korkuyormuşum bunu yeni idrak ediyorum. Geri döner mi bilmiyorum sanki dönecek gibi bir his var. Hatta onun babası kanserdi, benim babama da geçen sene kanser teşhisi kondu ve ikisi de aynı tür! Annelerimizin tipi bile benziyor :) Kendi teyzem bile anneme benzetti :) Yani o benim içimdeki bir yere değdi ben de ondaki bir yaraya iyi gelebilecekken uzaklaştı.
Bu geldi aklıma. Şu an ise, kendimde bir çok şeyi aştım. Benim tekamülüme vesile olduğu için de ona teşekkür edebiliyorum. Karmik ilişki mi değil mi gerçekten böyle bir tanıma girişmedim ama hayatımızda ortak noktaların olması vs, aslında bize yaralarımızı göstermesi açısından ayna oluyorlar.

ya bn de böyle bi şey yaşamış olabilirim.
sanki yüzünü tanıyor olduğum biriydi. yüz hatlarını onu görmeden bildiğime eminim. çok çalkantılıydı genel olarakta öyleymiş zaten. ama nedense hep onun aradığım kişi olduğuna inanmaya devam ettim tüm olumsuzluklara rağmen. evet bu salaklık:kusmuk:
benim hep terk edilme korkum vardı. babamı küçük yaşta kaybettiğim. hep annemin beni bırakıp gittiğini gördüğüm rüyalarım vardı küçüklüğümden beri.
belki buna benzer belki hissettiğimden bilmiyorum ama eski arkadaşım beni aniden terk etmeden iki gün önce bir rüya gördüm. elimde minik bi bebek vardı. arkadaşımın arabasından inmişim tam binecekken arabada yer yok dedi sinirli bi sekilde bastı gitti. bebekle kalakaldım. iki gün sonra da ne olduğunu anlamadan terk edildim. telefonumu bile engellemiş bilmiyodum sebep ne.
neyse o da sonradan geri döndü ama ben istemedim falan hala kopabilmiş değiliz. hala rüyalarımda abv. ya hamileyken terk edilmiş bebeğimin doğmasını bekliyodum geçen gün. dün de başkasıylaydı. :KK61:
nasıl kurtulurum bilmiyorum. keşke hafızamdan onu silebilsem.

Güneş Tan'ın kitabını tavsiye edebilirim size. Youtube'da videoları da var. Ben yeni keşfettim ve bana çok iyi geldi. Bilinçaltını temizliyor.

Güneş Tan'ın kitabını tavsiye edebilirim size. Youtube'da videoları da var. Ben yeni keşfettim ve bana çok iyi geldi. Bilinçaltını temizliyor.
Ben de instagram sayfasını birkaç hafta oldu takibe başlayalı
Yöntemini merak ediyorum elimde okuduğum kitaplar var onları biraz eleyim okumayı planlıyorum siz okudunuz mu?

Yöntemini merak ediyorum elimde okuduğum kitaplar var onları biraz eleyim okumayı planlıyorum siz okudunuz mu?

Canim bilgi sahibi olmak icin soruyorum bilinc alti temizliginin dinde yeri var mi??
Su acidan soruyorum ornegin bazilari diyor ki karsima hep ayni ozellikteki erkekler cikiyor bilinc alti temizligi yaparsam cikmaz gibisinden ben de evliligin kader olduguna inaniyorum ya da hayatta bazi olaylarin kader olduguna degismeyecegine ondan sordum.

Son düzenleme:
Canim bilgi sahibi olmak icin soruyorum bilinc alti temizliginin dinde yeri var mi??
Dinde yeri olup olmadığı konusunda hüküm veremem sadece fikrimi diyebilirim mesela dinen tövbe var ve o da arınmadır. Yani bilinçaltı temizliği denen şeyin dinen bir zararı olduğunu düşünmüyorum (kendi adıma). Çünkü hayata daha umutlu bakabilmek ve olumsuzluklardan arınmak, ruhsal olarak temizlenme sayılır. Bunu spiritüel olarak değil de, tıbbi olarak düşünürsek ruhen hasta olunca psikoloğa gideriz ve o da bize hipnoz/regresyon tedavisi uygulayabilir. Buna uzman karar verir ve bu da dinen yasak değil diye biliyorum.

Ben okuyorum. Önce bir kaç videosunu izledim. Seans bile yaptım kendime :) çok iyi geldi. İstemediğim halde devamlı kafamı kurcalayan bazı olaylar vardı, beynimden çıkardım attım onları. Hala aklıma gelenler var ama sinirlerimi bozmuyor. Kitapta örnek seanslar var. Önceki hayatlarından bahsedenler var. Ben onların hayal gücü olduğunu düşünüyorum çnkü inanmıyorum. Doğum anını görenler var, ne kadar doğru bilemiyorum ama düşününce imkansız gelmiyor bana.

Ya simdi ne desem bilemiyorum inan degisik seyler. O arkadasin soyledigini soyleyeyim. Anne, baba enerjisine bakiyorlar, bir de istedigin kisilere falan. Mesela benim bogulma fobim var, karanlik sularda dibe coktugumu ve yuzeyin isigindan gitgide uzaklastigimi falan hisserderdim, anlamsiz bir korku cunku belli yasa kadar yuzmeyi bilmem, bogulma tehlikem olmamisti. Bu regresyonu yapan arkadasa gore simdiki babam ile eskiden de bir hayatta beraberiz, ben yine cocugum, annem yine ayni insan, o zaman kiskancliktan suda boguyor babam beni falan. Iliskide oldugum insan icin de aynisini dedi, bir suru hayatta berabersiniz vs, ama ayrilmissiniz sen baskasini tercih etmissin. O bu hayatta tekrar bu odevi tamamlamak istiyor vs. Cok talep ediliyorum Milana:))) adam bin yillardir pesimde:):KK70:
Uykusuzluktan kısılan gözlerim pörtledi

Dinde yeri olup olmadığı konusunda hüküm veremem sadece fikrimi diyebilirim mesela dinen tövbe var ve o da arınmadır. Yani bilinçaltı temizliği denen şeyin dinen bir zararı olduğunu düşünmüyorum (kendi adıma). Çünkü hayata daha umutlu bakabilmek ve olumsuzluklardan arınmak, ruhsal olarak temizlenme sayılır. Bunu spiritüel olarak değil de, tıbbi olarak düşünürsek ruhen hasta olunca psikoloğa gideriz ve o da bize hipnoz/regresyon tedavisi uygulayabilir. Buna uzman karar verir ve bu da dinen yasak değil diye biliyorum.

Anladim canim su acidan sordum bazilari diyor ki ornegin karsima hep ayni ozellikteki erkekler cikiyor bilinc alti temizligi yaparsam oyle cikmaz.

Ama ben evliligin kader oldugunu dusunuyorum yani bazi olaylarin degismeyecegine kader olduguna o acidan sordum tabi ki ruhu dinlendirmek ve arindirmak icin yapilir.

Uykusuzluktan kısılan gözlerim pörtledi

hahaha:) bazi inanclarda var bu seyler. New age akimlarda bu ise merakli. Hatta eski sozlukte bununla ilgli bir sey okumustum.Orada bir yazar diyordu ki, tanidiklarindan biri bu gecmis yasam regsesyonu yapiyor arkadaslarina sadece. Ona diyor ki en gecmiste ingiltere''de bir denizcisin ve cigerlerlerinde bir rahatsizliktan dolayi hayatini kaybediyorsun. Yillar sonra Ingilterey gidiyor ve orada bu sefer ingiliz birine yaptiriyor, o da bu adamin soyeldiginin aynisini soyluyor "sen eskiden bir denizcisin, cigerlerinden hastasin ve bu yuzden hayatini kaybediyorsun".. Inanip inanmamak kisiye bagli, ne bu olaylarin oldugunu kanitlayabilirsin ne de olmadigini ama bayagi calisma var boyle olaylari dokumanlastirmak isteyen.

hahaha:) bazi inanclarda var bu seyler. New age akimlarda bu ise merakli. Hatta eski sozlukte bununla ilgli bir sey okumustum.Orada bir yazar diyordu ki, tanidiklarindan biri bu gecmis yasam regsesyonu yapiyor arkadaslarina sadece. Ona diyor ki en gecmiste ingiltere''de bir denizcisin ve cigerlerlerinde bir rahatsizliktan dolayi hayatini kaybediyorsun. Yillar sonra Ingilterey gidiyor ve orada bu sefer ingiliz birine yaptiriyor, o da bu adamin soyeldiginin aynisini soyluyor "sen eskiden bir denizcisin, cigerlerinden hastasin ve bu yuzden hayatini kaybediyorsun".. Inanip inanmamak kisiye bagli, ne bu olaylarin oldugunu kanitlayabilirsin ne de olmadigini ama bayagi calisma var boyle olaylari dokumanlastirmak isteyen.
Ben meraklıyım bu konulara ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum :) tam sapma dönemindeyim zaten :p

Önceki hayatım varsa ben neydim merak ettim şimdi :)

Teşekkür ederim bilgiler için ..uykum açıldı :)

Anladim canim su acidan sordum bazilari diyor ki ornegin karsima hep ayni ozellikteki erkekler cikiyor bilinc alti temizligi yaparsam oyle cikmaz.

Ama ben evliligin kader oldugunu dusunuyorum yani bazi olaylarin degismeyecegine kader olduguna o acidan sordum tabi ki ruhu dinlendirmek ve arindirmak icin yapilir.
Evlilik kaderdir ama o kader planı içinde, yine eşini sen seçiyorsun dolayısıyla bu da kendi frekansına uygun biri oluyor. Yani varsayalım ben beş sene sonra evleneceğim, evleneceğim adam neden şimdi yok çünkü onunla karşılaşana kadar bir tekamül sürecinden geçeceğim şu an zamanı değil. Bu tekamül, bilinçaltı temizliğiyle de olabilir, acılarla yoğrulup kendini geliştirmekle de, dine yönelmekle de... Bunu şimdiden bilemem değil mi? O anki frekansıma uygun kişi eşim olacak ama zamanı şimdi değil çünkü ben o kişiyle aynı frekans seviyesinde değilim şu an ;)

Hanımlar çok güzel yazışıyorsunuz ama konuya dini yorumlar eklenmesin yasak.

Evlilik kaderdir ama o kader planı içinde, yine eşini sen seçiyorsun dolayısıyla bu da kendi frekansına uygun biri oluyor. Yani varsayalım ben beş sene sonra evleneceğim, evleneceğim adam neden şimdi yok çünkü onunla karşılaşana kadar bir tekamül sürecinden geçeceğim şu an zamanı değil. Bu tekamül, bilinçaltı temizliğiyle de olabilir, acılarla yoğrulup kendini geliştirmekle de, dine yönelmekle de... Bunu şimdiden bilemem değil mi? O anki frekansıma uygun kişi eşim olacak ama zamanı şimdi değil çünkü ben o kişiyle aynı frekans seviyesinde değilim şu an :KK66:

Cok tesekkur ederim canim aciklaman icin.
Ustu kapali yazdik ama uyari geldi yine de.

Back
X