karne belası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
11 e gidiyorum... guzel sanatlardan normal liseye bu sene gecis yaptim bolumum tm..
Guzel sanatlarda derslerim cok daha fazla iyiydi bazi dersleri gormuyoduk bile.. okulumuda seviyorum.. bu sene babam kendi kafasina gore bana hic sormadan degistirdi ve karnemde sadece bir tane 1 var o da geometri.. normalde babam beni umursamaz hic bi zaman onun babam oldugunu hissetmedim hic bi zaman o sevgiyi vermedi .. aylardir teyzemdeyim hic arayip sormadi bile sadece ben istersem gittin onun yanina.. o gun karne gunu aradi seni almaya geliyorum dedi sevindim eve geldi karneyi verdim saymadigi laf kalmadi o 1 yuzunden. O kadar canim yandiki . Sonrada " burda kal da ders calis " diyip gitti. Babamin boyle biri olduguna alismak istiyorum ama kabullenemiyorun... nasil beni sever kiziymisim gibi ilgi gosterir... benim onun sevgisine ihtiyacim var.. sevgisini nasil kazanabilirim...

Son düzenleme:
baban neden aldı ki seni güzel sanatlardan belki sen o konuda iyisin:26:ayrıca bazı sıkıntıların var senin yaşadığın olaylar nedeniyle sana destek olması gerekirken 1 zayıfı dert etmesi kötü olmuş sen canını sıkma derslerini düzeltmeye çalış bir dahaki dönem dershaneye gitmiyorsan yazılmayı dene yada geometrin kötüyse sadece ondan özel ders al maddi durumun iyise tabi dershane bazı dersleri hiç görmediysen sana yardımcı olur uygun bir yere yazıl ve çok çalış o zaman belki babanın sana haksızlık yaptığını anlamasını sağlarsın.

Dershane ozel ders fekan pek mumkun degil
Cunku onlarda babamin elinde olan seyler oda kabul etmez... geometri 47 den 1 .. 3 puan daha olsaydi o da 2 olucakti.. aslinda kendim duzelte bilirim.. son sinav doneminde iyi hissetmiyodum.. diger donem duzeltsem bile babamla aramin duzelcegine inanmiyorum.. cunku hep boyle.. tesekkur ederim

Babanda babasından sevgi görmemiştir alamadığı sevgiyi sana nasıl versin , bunları kabüllenirsen az üzülürsün en azından karnenle ilgilenmiş buda birşey seni okutuyor , sadece sevgi gösteremiyor

Babanda babasından sevgi görmemiştir alamadığı sevgiyi sana nasıl versin , bunları kabüllenirsen az üzülürsün en azından karnenle ilgilenmiş buda birşey seni okutuyor , sadece sevgi gösteremiyor

Hayir hala babasi tarafindan sevgi goren biri.. ben haric herkese iyi .. amcamin cocuklarina bile.. okutuyo ama istedigin seyi degil.. kabullenemiyorum .. hatta bi ara ondan nefret ediyorum diye kendimi kandirdim ama olmuyo.. onun sevgisine ihtiyacim var. .

Güzelim o halde sor ''baba sen bana neden sevgini göstermiyorsun'' diye sor içinde kalmasın mutlaka zor ama utanma

Sende sor bir baba olarak bana neden sevgini göstermiyürsun diye sor, o sergilediği davranışın farkında değildir hayat mücadelesiyle boğuşuyordur

Sende sor bir baba olarak bana neden sevgini göstermiyürsun diye sor, o sergilediği davranışın farkında değildir hayat mücadelesiyle boğuşuyordur

Güzelim o halde sor ''baba sen bana neden sevgini göstermiyorsun'' diye sor içinde kalmasın mutlaka zor ama utanma

Onlarla kaldigim zaman bi kere konustum ama y8ne bisi demedi .. ssdece o gun bi kez sarildi

canım 47 iki olmuyor mu?k.bakma takıldığım yere merak ettim.

Sarıldığına göre seviyordur sanırım kafsı çok meşgul,işleri yoğun hem seni okutuyor liseye gidiyorsun, annene dert yan babam neden böyle diye oda ona söyler

Sarıldığına göre seviyordur sanırım kafsı çok meşgul,işleri yoğun hem seni okutuyor liseye gidiyorsun, annene dert yan babam neden böyle diye oda ona söyler

Annem vefat etti etmeden oncede babamla ayrilardi o yuzden teyzemde kaliyorum liseye gitsen bile yine istedigim seyi okuyamiyorun

su an yaşının verdigi psikolojiyle bunları soyluyorsun canım, ne olursa olsun o senin baban...
seni dusunmuyor olsa derslerini de umursamazdı mesela bazen ebeveynler sevgisini ilgisini nasıl gosterecegini bilemiyor,
onlar yaşlandıgında bunu farkedecek, sen de biraz daha buyudugunde daha farklı dusuneceksin zaten.

ayrıca normal liseye neden gectgiini anlayamadım, zaten guzel sanatlarda matematik agırlıklı ders gosterilmez, o yuzden karnende geometrinin 1olması normal cunku temelin zayıf.
ama normal lisede ygs sınav sistemine yonelik daha fazla bilgi ogrenecegin icin bu senin icin ilerde avantaj da olabilir...

Derslerimi umursamasinin sebebi okula verdigi para.. umursuyosa neden sevgisini vermiyo ..
Isteyerek grcmedim babam gecirdi ona gore gsl ters.. tesekkur ederim ♥

Derslerimi umursamasinin sebebi okula verdigi para.. umursuyosa neden sevgisini vermiyo ..
Isteyerek grcmedim babam gecirdi ona gore gsl ters.. tesekkur ederim ♥

hic derslerini umursamayan kisi lise degistirtip bir de ustune okula para verir mi? u deigl ki bu yagmur yagdıkca cepler dolsun...
kendince senin egitimin icin birseyler yapmaya calısıyor. guzel sanatlar icin tepki vermis sanırım ama emin ol tek neden bu olmaz. oyle olsaydı seni para vermeyecegi bir okula yazdırırdı. su an beklentin egitimle ilgili degil daha duygusal farkındayım ama sevginin boyle ilgilenmekle gosterilecegini sanıyordur belki. o da babasından bunu gormemis olabilir, acaba bir kez olsun sevmisler mi onu....

bak lise sona gecmissin bile. uni. sınavına gireceksin sonra istedigin okulda okuyacaksın. su ankinden daha zor gelen zamanlar da olacak. ama cocugun oldugunda benzer fikir çatısmalarında bugunlerini hatırlayacaksın... işte o zaman su an memnun olmadıgın seyleri yapmaz daha farklı bir ebeveyn olmaya calısırsın. ama emin ol bizi tatmin etse de etmese de ailelerimiz bizi gercekten seviyorlar...

Beni bu okula yollamasinin sebebi farkli seyler ... dini seylerle ilgili.. para vermesinin egitimimle alakasi yok .. seneye lise son. . Seviyosa dogru duzgun gostersin boyle degil ki... tesekkur ederim..

Canim aileler bazen boyle oluyor hic uzulme sen bak eminim istemese dusunmese umursamasa kizmaz umrunda olmaz verit para amaann der gecer ama bu yaslarda hepimiz boyle seyler dusunduk ama geciyor sonra. Inan bana ben uveyim diye 3 ay konusmamistim babam hergun bak bizim kizimizsin ne uveyi diye kafayi yemisti beni sevdigim okulumdan alip baska bi okula verdiklerinde cok aglamistim kan kusturmustum ne kotuymusum ya. Ama simdi anliyorum ki o kulda bi gelecegim yoktu. Sen simdi hic uzulme not duzelir hic canini sikma babanida biraz buyuyunce anlicaksin. Siki siki saril sen icinden geldikce guven bana.

başaramıyorsun değil mi???

baban olduğunu unutamıyorsun....sana bir abla, teyze, öğretmen, anne (artık ne dersen) tavsiyesi..babana seni sevmeyi sen öğret...onun senden esirgediği sevgiyi fazlasıyla sen vermeyi dene...belki çok çabuk öğrenir...suicide

bu arada rütben suicide??? bu kadar gençken keşke başka bişey olsa.....

Son düzenleme:

Para verdigi icin dusuk olmasini istemiyo yoksa eminim umursamaz.. vermesinin sebebide o okulun baska yonelrden sıkı olmasi.. benim o okulda gelecegim belkide xok daha iyi olurdu ablacik.. tesekkur ederim♥♥

Onunla gorusemiyorum bile nasil verebilirim k i .. eskiden yapmisti simde hep telden giriyorum degistiremiyorum tesekkur ederim ♥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…