- 9 Mart 2011
- 12.512
- 11.264
- 498
- Konu Sahibi tutkunum88
ben allaha sükür kendi ayaklarimin üzerinde durup kendi kararlarimi verebilir durumdaydim...ama ne yazikki ailelerin cahilligi esimin cocuklugu belkide benim aptalligim bir yuva daha yikacak
yukarıdaki mesajında yazdığın mı senin aptallığın yani ne olursa olsun onları alttan mı almalıydın sorun çıkmayacak mıydı o zaman senin kocanı dövebilen abi abisinden dayak yiyebilen koca senin kendi eğitimin kültürün gücün ve maddi imkanınla bu durumda yapabileceğin tek şey çekip gidebilmek olurdu onları değiştirebileceğini mi sanıyorsun kardeşim
benim kasdettiğim sadece maddi sadece manevi değil ki her anlamda belli bir yaşa gelmek hayatı tanımak kendi ayakları üstünde durmak ama manevi olarak da kendini ezdirmemek ruhen de tek başına olabilmek sen şimdi oturmuş o ailenin kararını bekliyorsun neden senin eşinin karnındaki bebeğinin geleceğine o insan diyemediğim varlıklar karar veriyor sen neden resti çekemiyorsun kocana bu adamın yarın çocuğunu doveceğinden haberin var mı kendi dayak yiyen kocan o zaman tepki verecek mi sanıyorsun yada umuyorsun