• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnımda pıt pıt diye atan şey

Hissediyormussun ya pıt pıt o işte
Kimisi kanat cırpısı gibi bişey hisseder kimisi benimki gibi kayma seklinde kimisi seninki gibi
Minnacık suanda anca böyle belli ediyor kendini
İlk bebegim 18.haftamda ilk hissetmeye basladım :)
Kavusmaniza cok az kalmis hayirlisiyla gelsin inşAllah 😊😊

Birde sen karnina degince tekmeyle de cevap veriyor diyorlar dogru mu bilmiyorum, az bilgim var bu konuda
Tabiki ayagını uzatır gibi yapıodu ayagını görüyordum şeklini gıdıklar gibi yapıodum çekiyordu hemen
Kafasıyla geriyordu beni kafasını ovuyordum annem çek canım acıyor diyordum kayıyordu hemen bazen poposuylada yapıyordu 🤭

Tabiki ayagını uzatır gibi yapıodu ayagını görüyordum şeklini gıdıklar gibi yapıodum çekiyordu hemen
Kafasıyla geriyordu beni kafasını ovuyordum annem çek canım acıyor diyordum kayıyordu hemen bazen poposuylada yapıyordu 🤭
O kadar belli mi oluyordu yanii 😍

O kadar belli mi oluyordu yanii 😍
Hem de ne belli olmak ben benim oğlanın parmaklarını sayıyordum olağanüstü birşey yanımdan böbreğimin olduğu yerden gibi çıkarıyordu ayağını herşeyi belli tutar gibi hafif elliyordum kaçırıyordu hemen :)) özledim hamileliğimi Rabbim tekrar nasip eder inşaAllah :)

Back
X