Hamilesiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.merhaba ben erkek arkadaşımla üzerimizde günlük kıyafetler varken kucak kucağa sürtünmeli bir ilişki yaşadım ve 2 hafta önce adetimi gününde oldum gene 1 hafta kadar önce günlük kıyafetlerle sürtünmeli bir ilişki yaşadım. Cinsel organlar birbirine değiyordu. Bazı yerlerde sperm kıyafetten geçmez diye biliyorum ama bazılarına sorduğumda hamile olabilirsin diyolar. Karnım da çok seğirmelerim var kalp atışı hissediyorum karnım da ve göbeğimi içine çektikten sonra karıncalanma hissediyorum. Bugün de biraz hem karnımda hem de kızlığımda ağrı oldu. Gebe olabilir miyim? Seğirmeler kalp atışı hissetmem gebelik belirtisi midir? Cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler
Bence bir an önce doktora gitsin, keseyi de görürcinsel organlar birbirine nasıl değiyor kıyafet varken
artık sürtünmeyin nolur alev aldı buralar.
Nasıl yani ihtimal var mıBence bir an önce doktora gitsin, keseyi de görür
Her şey olabilir.Nasıl yani ihtimal var mı
Sperm 4 kat kıyafetten geçer mı?Her şey olabilir.
Eşofman iç çamaşırı pantolon ve boxerSperm 4 kat kıyafetten geçer mı?
eşofman paraşüt kumaş mı yoksa pamuklu mu?Eşofman iç çamaşırı pantolon ve boxer
Geçmez mi hiç? Bizim ergenliğimizde tuvaletten hamile kalan arkadaşlarımız vardı. 4 kat kıyafetle ohooooo çok kolay. Rahim hüp diye spermleri içine çeker. Dyson süpürge gibi.Sperm 4 kat kıyafetten geçer mı?
eşofman
Normal kumaşeşofman paraşüt kumaş mı yoksa pamuklu mu?
sabah ilk idrarla test yap.Normal kumaş
Ah normal kumasla imkansiz kot olmaliydi oNormal kumaş
Annecim diyede sesleniyormuş kiskanmaAllah’im sinirlerimi hoplatiyorsunuz yeter ya
bebegin kalbinimi hissediyorsun sen birde
Yani o kadar alev almis ki artik jajajajjaKızlıkta ağrı olması ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?