karnımdakı pıt pıt atan sey ne ?

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
kızlar bu sabah esımı yolcu ettim tam yatacaktım kı karnımda hemen sol göğsümun altı ile göbegımın ustunde arasında bı yerde pıt pıt dıye sureklı atan bısey vardı su an yenı uyandım o pıt pıt atann sey cok hafıf ama hıssedıyorum sabah cok yogun hıssedıyordum acaba o neydı elımı koydugumda sankı kalbım oraya ınmıs gıbı hıssetmıstım daha cok ufacıgız dra ble gıtmedım 24 mayıs en son adetım dusunun artık.ibeni aydınlatın kızlar ne olur ??

Canım elını yumurtalıklarının ustune koy sırt ustu yat tabı once sonra nefesını tut eger yumurtalıklarından pıt pıt atan bısye varsa hamılesındır benım ıkıncı hamılelım suan ben ılkınıde ıkıncıyıde bu sekılde anladım

canım okadar erken hissedilirmi bilmiyorum ama inş.güzel haber alırız. ben ysamadım okadar erkenden ama belki kilomla alakalıdır. 24 mayıssa son adetin adet tarihin 1 hafta gectimi yani her ay aynı tarihtemi oluyosun canım 24e bakılırsa 6 gün gecmiş. kan testi yaptır canım. daha cok ufacıgız demişsin suan hamilemisin yani kesinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…