- Konu Sahibi mutluluk_27
-
birrr çok teşekkür ederim Allah razı osun her güzel dileğin dua yerine geçer inşallah...yakının ne zaman kaybetti sorunu neyi acaba?
yaprk canım senin yazdığını okuyunca kendimi buldm bir şeyler yazıyorsun ama acını tarif edecek bir şey yok.ben de 3 hafta önce kaybettim 6 ayım bitmek üzereydi. miniğim karnımda ölmüş anlamadım hi.her şey takdir ancak yine de sebebini bahanesini öğrenmek için genetiğe yollak.1 hafta snra belli olur sanırım sonuçlar.açıkası bende uzun süre beklemek istemiyorum rabbim nasip ederse tabi ki hayırlısı ve sağlıklısnı yniden anne olmak istiyorum.zaten kolay hamile kalan biri değilim. yalnız şimdi lohusalık dönemindeyim sonra ne olacak ne zaman adet olacağım ne zaman gebelik günlerim ouşacak bilemiyorum...inşallah canım biribirimizin gzel haberleriyle mutlu oluruz.sizin neden belli miydi?bir de ufak parça kaldığı seni rahatsız mı etti nasıl anlaşıldı?Allah'a emanet ol görüşürüz...[/QU
çok sağol amin canım bebeklerimi kaybetme nedenim dekolman plasenta yani plasentanın erken ayrılması. parça ise doğumdan 15 gün sonra doktora gittim ufak parça kalmış dedi adet olduğunda düşmezse kürtaj olacaksın dedi 40 günüm dolana kadar zaten hergün damla damla kan geldi 41. gün adet oldum ve 1 hafta boyunca aşırı kan kaybettim parçadan dolayı parçamda düşmedi en sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra kanamam epey azaldı parçayı doktorum ankara ya yolladı tahlil edeceklermiş 10 güne kadar sonuçlar gelecek umarım kötü birşey çıkmaz canım valla çok üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyor hasanımla hüseyinim hergünüm eziyet gibi artık eskisi gibi değilim etrafımda hamile kaynıyor onları görünce içim cız ediyor allah yavrularını onlara bağışlasın bizede tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin inşallah birdaha bu acıları çekmeyiz...
biliyorum canım bilmez miyim bebeklerini en bereketli olduğu yıldı ben ve etrafımdakiler içinde.hepsi doğdu benimki hariçolsun rabbim büyüktür beterinden korusun sığındığımız sadece O. benim de nedeni belli değil genetiğe gönderdik 1 hafta sonra beli olacak.inşallah dediğin gibi ciddi bir sıkıntı çıkmaz da yüzümüz güler . ben de doğum haberi duydukça yüreğim parçalanıyor ama Rabbim yine verir inşallah.sana ne kadar korunma sürecinden söz etti doktor?ben yeniden bu sürece başlamak istiyorum lohusalık bitince sen ne düşünüyorsun?zaten kolay hamilelik değil benim ki birbirimizi duada unutmayalım canım...
benm de bebeğim 5. ayımda karnımda öldü. ama sizinkinden farklı olarak ben rahatsızlığını da öleceğini de biliyrdm. bile bile bekledm. kıyamadım. allahım verdi yine o alsın dedim. ben de suni sancıyla doğum yaptım ve sonra kürtaj. şu an tam 2 ay oldu. zaman geçiyor bi şeklde arkadaşlar. geriye takılmamaya çalışmak lazım. insan üzülüyor ama elden bişe gemezki.benm de kapı komşum devamlı görüştğm arkadşm hamile.ben hamileyim dedm ben de istyrm dedi.o ay hamile kaldı.ben 5. ayda kaybettim. o çok şükr sağlıklı devam ediyor. onu her gördğümde içim yanıyor. benm de karnım bu kadr büyücekti şmdi diyorum. işin kötü tarafı ben uzak kalmaya çalıştıkça daha da yaklaşıyr. bana bak bak şimdi tekme attı. şimdi yer değiştrdi gel dokun karnıma bak diye anlatıyor.beraber beşik bakıyoruz.kıyafet alıyoruz.doğum planları yapıyoruz. içim kan ağlıyor hem bebeğimi kaybettiğime hem de beni nasıl anlamadığına. am
bencede yakın arkadaşın diye bunlara katlanmak zorunda değilsin ne kadar bencil insanlar var bu dünyada canım emin ol o insan seni gerçekten sevseydi yada dostun olsaydı bile bile bunları sana yapmazdı sanki gözünün içine sokmaya çalışıyor seni üzmek için yapıyor ben yerinde olsam görüşmeyi azaltırım kendi kendine gidip beşik kıyafet vs. alsın seni çağırdığında hastayım falan de gitme bunu sana yapmaya hakkı yok kusura bakma çok sinirlendim yinede sen bilirsin
yaprk canım haklısın 6 ay banada uzun geliyor doktorum henüz kontrol etmeden öldüğünü söylediği gün üzülmeyin 2-3 ay sonra tekrar denemeye başlarsınız demişti ama kontrole gitmedim henüz.allah yardımcımız olsun...
yorgunbulutlar canım benim yaa benimde çok yakın bir arkadaşım hamileydi 2.5 ay vardı arada doğumu oldu.kuzenlerim hamişleydidoğumları gerçekleşti bilirim yakında hamile görmenin bebek görmenin ne demek olduğunu.beni sakın yanlış anlama ama yakın arkadaşın diye onunla beşik bakmak onun hareketlerini izlemek zorunda değilsin aksine o bunları seni düşünerek söylemek zorunda bilmiyorum bana doğru gelmedi.ama sakın üzülme bir gün onlard senin bebeğini izleyip dinleyecekler.ben inanıyorum rabbim bu günleri bize unutturacak en yakın zamanda birbirimize bolca dua edelim her şey güzel olacak.neler yaşadığımızdan da habrdar edelim...
allah a emanet olun...
yaprkcım şimdi bbende şöyle bşy oldu.yaklaşık üç hafta kanamam sürdü şimdide bir kaç gündür leke geliyor arada bir bel ağrısı. bu lekeler bitmeden doktora gitmek istemedim zaten beni kontole çağırmadılar seni çağırmışlar mıydı? hem kistlrim dağılmış mı ona baktırcam hem de rahmin durumuna ne zaman gideceğimi bilemedim.kan testlerimi de yaptırmadım sormalıydım aslında biraz kendimi bekledim galiba aslında yeni bir süreci de istiyor gönlüm beklemek istemiyorum allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah.
yorgunbulutlar canım sen de haklısın bilirsin arkadaşını ama bu kadar yakınsa bence onu uyarmalısın güzelce daha iyi gelir sana...böylece kafan da ruhunda rahat eder sen nasıl bir süreç izlemeyi planlıyorsun?
öpüyorum ikinizi de ...Allah'a emanet olun
yorgunbulutlar canım evet bu süreç zor görünüyor .ben de öyle düşünüyorum inşallah Rabbimizin izniyle çabuk atlatacağız.bende bir kontrole gitmeyi düşünüyorum.sen lohusalığı 40 gün mü sürdürdün.ne zaman adet oldun?ben de onu tahmin edemiyorum nasıl devam edeceğini de...
yaprkcım şimdi bbende şöyle bşy oldu.yaklaşık üç hafta kanamam sürdü şimdide bir kaç gündür leke geliyor arada bir bel ağrısı. bu lekeler bitmeden doktora gitmek istemedim zaten beni kontole çağırmadılar seni çağırmışlar mıydı? hem kistlrim dağılmış mı ona baktırcam hem de rahmin durumuna ne zaman gideceğimi bilemedim.kan testlerimi de yaptırmadım sormalıydım aslında biraz kendimi bekledim galiba aslında yeni bir süreci de istiyor gönlüm beklemek istemiyorum allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah.
yorgunbulutlar canım sen de haklısın bilirsin arkadaşını ama bu kadar yakınsa bence onu uyarmalısın güzelce daha iyi gelir sana...böylece kafan da ruhunda rahat eder sen nasıl bir süreç izlemeyi planlıyorsun?
öpüyorum ikinizi de ...Allah'a emanet olun
haklısınız belki düşünmesi gerek ama ben onun karakterini çok iyi bildiğim içn bunu kötülükten yapmadığını biliyorum. zatn çok deli dolu ağzına geleni hemen söyleyen içinde bişe tutamayan bir insandr ve düşünemiyor eminim.çünkü benm bebekle ilgili bütün kötü sürecimde yanımdaydı. beni hiç yalnız bırakmayan gerekrse yemeğimi yapan bir insandr ama düşünemiyor işte. herşey geçti bitti sanıyor. ona kızmıyorum sadce üzülyrm nasıl düşünemiyor diye. çünkü dediğim gbi bütün süreçte yanımdaydı. gözyaşlarımın en yakından tanığı odur eşimden sonra. ben de bunu kötülükten yapmadığını bildiğim içn bencillik yapmk istemiorum.onun da sevinci var sonuçta ama zaman zaman ağlamamak içn zor tutuyorm kendimi. allahıma sığınıorum. allahıma dua ediyorum o anlarda da.sen görüyorsn allahım diyorum. elimden bişe gelmiyor sabretmekten başka. ama benm durumum cidden bebeğini kaybetmekten fazlası.devamlı bu m
canımsın ya üzme kendini inşallah en kısa zamanda sende arkadaşınla beraber kendi bebeğin için alışverişe çıkarsın bebeğinin tekmelerini ona gösterirsin benimde burda bir arkadaşım var aynı ay hamile kaldık beni pek sevmez biliyorum bebeklerim öldükten sonra benim hamileliğimin aynısından kendine almış görünce icim parçalanıyor aynı şekilde bebeğim tekmeledi falan diyor yapacak birşey yok o beni anlayamaz diyorum çünkü evlat acısı çekmemiş allah hiç kimseye çektirmesin bu acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?