karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Aspirin dediğin coraspin mi? 100 mg olan yani. Eğer öyleyse hiçbir sorun olmaz. Folik asit fazlalığı da hamilelik için iyi bişey. kaliteli yumurta oluşumuna katkıda bulunur. yaşın kaç canım? bazen gen testlerinde tüm pıhtılaşma değerlerine bakılamayabiliyor. coraspin tespiti uygundur.

Benim doktorum fazlası idrarla atılıyo demişti.ama neden günde üç tane verdi anlamadım.yinede sorun olmaz bence.sağlık ocağında bi tahlille folik asit değerine baktır.normal çıkarsa ve içinde rahat değilse daha az kullan.. bence.yada vakit varken başka doktorada danış.ankaradamısın?

Mrb kizlar bende de pko var. 1 dusuk ve 1 de kurtaj oldum. Kurtajdan sonra 6 ay gecti. 2 aydir korunmuyorum ama gebelik yok cok istiyorum ve 2 aydir da adet sokturucu ile adet oluyorum . bundan sonra nasil bi tedavi onerir doktor bebek sahibi olmam icin bilmiyorum

Bebeğimi canım oğlumu 16. Haftada kaybettim. Herşey o kadar yolundaydı ki ne bende ne oğlumda o güne kadar hic bir sıkıntı olmadı. Rutin kontrole gittiğimizde doktorun ultrason cihazını karnıma tutmasınsan bi kaç saniye sonra öğrendim öldüğünü.Allahim düşmanıma yaşatmasin.Suni sanciyla doğum yaptım.Bugun eğer onu kaybetmeseydim 20 haftalik hamile olacaktım diye diye geçiyor günler. Nasıl atlatacagim bilemiyorum. Eski yorumlara bakıyorum. Böyle umutsuz mesaj yazarların altında hamile takvimi görünce mutlu oluyorum...morel oluyor. Böyle acı bir tecrübeden sonra bir dahaki hamilelik ne kadar keyifli geçer bilemiyorum. Çok çaresiz hissediyorum.

Canım benim Allah sabırlar versin.bunu unutturacak başka dert vermesin.çok zor dayanmak biliyorum.ben 9.haftaya kadar yaşayan tam 5 kayıp yaşadım.ama 6.hamileliğim başarılı oldu ve şuan oğlum 10 aylık.banada burdan moral veren arkadaşlar olmuştu.insan sürekli geçmişi düşünerek yaşıyor bir süre ama sonra herşey yolunda gidince kötü günler unutuluyor.inşallah sende sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeğine kavuşursun.moralini yüksek tut

Cok Sağol canim. Sen cenneti garantilemissin.insallah orda bize sefaatci olurlar.Allahim bu acıyı yaşayan herkese büyük sevinçler yaşatsin bebekleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…