- 5 Aralık 2014
- 237
- 59
- 38
- 33
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.541
amin canım sanada çok gecmiş olsun Rabbim sana bana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısınla ve sağlıkla evlat nasip etsin insallah senin ilk gebeliğin miydi ben hala ağlıyorumcanım aynı şeyi 20 gün önce yaşamış biri olarak acını paylaşıyorum rabbim dayanma gücü ve en kısa zamanda yeni bir evlat versin
ikinci gebeliğim canım ilk doğumu 18 yaşında yapmıştım 1 kızım var 18 yaşında ünv deamin canım sanada çok gecmiş olsun Rabbim sana bana ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısınla ve sağlıkla evlat nasip etsin insallah senin ilk gebeliğin miydi ben hala ağlıyorum
Allah razı olsun canım ins sende sağlıkla büyüt evladınıHepnize geçmiş olsun arkadaşlar Rabbim sizlere en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin gerçekten çok zor hepmiz atlattık çok şükür ki şimdi bir çok arkadaşlarımız evlatlarını kucana aldı bende dahi inş sizlerde zamanı gelince bu güzel duyguyu yaşarsınız...
Merhaba, bebeğimiz 6 hafta 5 günlükken kalp atışını duyduk. Fakat 3-4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimizde kalp atışlarının durduğunu öğrendik. Tüp bebekle gebe kalmıştım. Merkezim ilaçları bırak kendiliğinden düşşün dedi fakat 4 hafta geçti halen düşmedi. Sorum şu 2 hafta daha beklesem bayram sonrası acaba zehirleme gibi birşey yapır mı? İnternette uzman tv de baktım orda 10. haftadan önce zehirleme ihtimali hemen hemen yok diyor. Bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.
Sadece yaşayan bilir bu durumu. Çok ama çok üzüldüm. İstanbul dışından gidip maddi ve manevi bi sürü sıkıntıdan sonra bunlar oldu ama keşke olmasaydı ama oldu işteÇok üzgünüm senin yazını okurken tüylrim diken diken oldu benim bebegiminde 5+6 da duyduk kalp atışını sonra bigün gece eşim gel hastaneye bi gidelim bidaha Duyalım bebeğimizin kalp atıslarını desi tamam dedim gittik 6+2 de kalbi durmuş bebegimin alalm dediler izin vermedim 2 hafta içimde kaldı meleğim tekrar doktora gittim bi umut ama yoktu hala kalbini duyamadık yine aldırmadım 4 gün sonra kendiliğinden düştü bebeğimm zehirleme falan yapmaz merak etme allahtan ümit kesilmez bekle canm üzülme.
normal doğuma engel degıl canım bende de var aynı genlerde bır aksılık olmazsa normal doğurcamKizlar merhaba bende Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti 3 kaybim var doktorum hamile kalir kalmaz igneye baslicaz dedi bu rahatsizligi olup igne kullanip normal dogum yapan var mi sikinti oluyormus galiba normal doğumda
merhaba biraz geç oldu ama şimdi forumu okudum, öncelikle bende kan pıhtılaşma sorunu var eğer hamile kalırsam iğne vurunmam gerkiyor ama gittiğim hiçbir doktor profesör öncesinde aspirin kullan demedi , bende günlük 1 folik asit alıyorum hamile değilim hazırlık için , senin bir sorunun yokken neden verdi ki aspirini anlayamadım??arkadasşlar baska topıge yazdım ama yanıt alamadım daha dogrusu sanıyorum benım gıbı arkadaslar bu topıkte toplanmıslar..Oncelıkle hepımıze gecmıs olsun ve Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah
benım de ıkı dusugum oldu forumdan takıp ettıgım kadarıyla cok ıyı denen bır doktora gıttım.ayrıntılı muayene gen testlerı vs hepsıne bakıldı hıcbır sorun yok dedı
bana adetten oldugu ıcın yanı ılac yazmıs olmak ıcın folık asıtle aspırın verdı 3 ay sonra gel bunları kullandıktan sonra gebe kalmalısın dedı.
pıhtılasma vs sorunum olmadıgı halde ki,kendisi de gerek yok ama aspirin yazıcam dedi
geregi olmadıgı halde boyle olması , bır sorun teskıl eder mı bılemıyorum.
ayrıca aspırını de gebe kalmadan once alımında 400 mg dan fazla alınmaması gerektıgı yazıyor heryerde.ama bana verılen folık asıt gunde 3 taneden 1200 mg ederki fazlasıda zararmıs bunu da okuyorum burada
yardımlarınızı esırgemeyın ltfen ne yapmalıyım?
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına pko ne tür rahatsızlık kusura bakmayın bilmiyorum da benmerhaba arkadaşlar. öncelikle hepimizin sağlıklı hayırlı bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum. ben de pko hastasıyım. ilk gebeliğimde sorun yoktu çok şükür 5 yaşımda bir kızım var. ikinciye niyetlendik fazla zaman geçmeden hamile kaldım ama geçen mayıs ayında kalp atışlarının durması sebebiyle 12 haftalıkken kürtaj oldum. sanırım tek başına pko gebe kalmaya engel değilde kilo çok etkiliyor. doktor bana yürüyüş önermişti. benim merak ettiğim bu kan pıhtılaşması olayı. bana hiçbir test yapmadılar. sanırım ilk düşüğü pek önemsemiyorlar. şimdi tekrar gebeyim ve korkuyorum açıkçası tekrar aynı şeyi yaşamaktan. üniversite hastanesinde hocanın kontrolündeyim. ama o da ilaç falan vermedi. hemotolojiye git tahlil yaptır falan da demedi. napsam bilemiyorum. şimdi 8 haftalığım. acaba bu kan pıhtılaşması olayında önceden düşük belirtisi falan veriyormu ki vücutta veya rahimde değişiklikler olurmu. bir de pko ile alakalı mı sizce bilgisi olan varmı? doktorum bana başta senin pkon var sana ilaç da verelim dedi. ama şimdi kesenin etrafında düşüğe sebep olacak bir şey göremiyorum ilaç vermiycem içini ferah tut dedi.
canım pko, polikistikover sendromu rahimin içinde sanırım mısır dişi gibi minik minik ama çok sayıda kist olması doğuştan olan bir şey ve tedavisi yok. adet düzensizliği, gebe kalamama, düşüklere aşırı kilo ve tüylenme gibi sorunlara yol açabiliyor.İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına pko ne tür rahatsızlık kusura bakmayın bilmiyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?