- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.521
Canım benim geçmiş olsun çok zor bende aynı şeyleri yaşadım salı günü ögrendim bebeğin olmadığını 6 haftalıkkwn kalp atışını görmüştük 9 haftada bu olay oldu çok küçük oldgndan ilaçla Perşembe düştü çok acı çektim ve çekiyorum allah beterinden saklasın inş en kısa sürede tekrar olurHerkese merhaba bende bebegimi yeni kaybettim .4gun oldi.10 gun oncesi kalp atislarini dinlemistik.kontrole gittigimde kalp atisi durmustu.radyolojidede ayrintili baktilar klp atisi yoktu .ertesi gun kurtaj oldum 8 haftalikti.cok zor bir durum .ilk bebegimdi.cuma gunu sonuclari belli olcak.
canım çok geçmişolsun seni çok iyi anlıyorum hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende bebeğimin kalp atışlarını 2 kontrolde duydum 15 gün sonra kontrole gittim kalp atışı yok dediler inanamadım başka doktora gittim aynı sonraradyoloji yine aynı sonuç ve kürtajla aldılar 20 gün önce çok zor gerçekten Allah sabır versin arkadaşım birde patolojiye gönderildi ise bişey çıkmıyor doktorum bana en başta dedi bişi çıkmaz diye bilmiyorum senin genetik inceleme yapılacak mı benim demedi doktorum bende bilmiyordum burda gördüm genetik inceleme varmış zaten o 1 ayda çıkıyırmuşHerkese merhaba bende bebegimi yeni kaybettim .4gun oldi.10 gun oncesi kalp atislarini dinlemistik.kontrole gittigimde kalp atisi durmustu.radyolojidede ayrintili baktilar klp atisi yoktu .ertesi gun kurtaj oldum 8 haftalikti.cok zor bir durum .ilk bebegimdi.cuma gunu sonuclari belli olcak.
canım peki bu kayıplardan sonra araştırma yapıldımı kan pıhtılaşma testi var özellikle onu yaptırdınmı h,çMerhaba bende 10gun once kurtaj oldum malesef.1. kimyasal gebelikten sonra 4 tanede 9 haftayi gecemeden kalpleri durdugu icin kaybim oldu.bunlari yazanin ben olduguma hala inanamiyorum.ilk vajibal muanede o kadar utanmistimki doktor gulmustu.simdi ise rahim filmi surekli vajinal kontrol ve 4 kurtaj...hala hepsini benmi yasamisim diyorum...Allah beterini yasayanlara sabirlar versin daha beterlerinden korusun.insallah hepimizin bu yasadigi kayip en sonuncudur ve guzel gunlerin baslangicidir...
çok geçmiş olcanım Allah bir daha yaşatmasın bu acıları en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşursun n inşallah ebbeğineKizlar merhaba bende Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti 3 kaybim var doktorum hamile kalir kalmaz igneye baslicaz dedi bu rahatsizligi olup igne kullanip normal dogum yapan var mi sikinti oluyormus galiba normal doğumda
Hersey yapildi canim.pihtilasma, esim ve bana genetik test, romatizmayla ilgili ,tiroidle ,sekerle ilgili tahliller,rahim filmi.hepsi temiz.kotu tarafi bebeklerdede anomali cikmiyor.son iki gebeligimde keseyi gordukten sonra clexan 0.4 kullandim +coraspirin ve folbiolde kullandim.doktorlarin tek soyledigi denemeye devam edeceksiniz oluyor.kurtajdan sonra kanamam tam bitmedi.bayramdan sonra.tekrar arastirma ve doktor arayisina devam edicemcanım peki bu kayıplardan sonra araştırma yapıldımı kan pıhtılaşma testi var özellikle onu yaptırdınmı h,ç
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin daha büyük acı yaşatmasın. Benimde 20 gün önce bebrğimmin kalbi durduğu için kürtajla alındı benimde ağrı ve kanamalarım snxa geçti sayılır ki ağrı kesici alıyorum hala azda olsa kanamam var normal dedi doktorum bana ağrılar 1 aya kadaar sürer dedi inan doktorlara güvenmek çok zor hele iyisini bulmak daha da zorHersey yapildi canim.pihtilasma, esim ve bana genetik test, romatizmayla ilgili ,tiroidle ,sekerle ilgili tahliller,rahim filmi.hepsi temiz.kotu tarafi bebeklerdede anomali cikmiyor.son iki gebeligimde keseyi gordukten sonra clexan 0.4 kullandim +coraspirin ve folbiolde kullandim.doktorlarin tek soyledigi denemeye devam edeceksiniz oluyor.kurtajdan sonra kanamam tam bitmedi.bayramdan sonra.tekrar arastirma ve doktor arayisina devam edicem
mol gebelik var mı diye baktılar oda temiz çıktı . genetik araştırma uzun sürüyormuş maliyetli olduğundan 2.gebelikte aynısı olursa Zeynep kamil hastanesi ücretsiz tüm testleri yapıyormuş. şuan folikasit ve kan sulandırıcı kullanıyorum .3 ay gebelik yok dedi doktor.ama çevremde u durumu yaşayan insan lar var ve daha sonra bebekleir oldu. inşallah diğer gebeliğimizde böyle sıkıntıyla karşılaşmayızcanım çok geçmişolsun seni çok iyi anlıyorum hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende bebeğimin kalp atışlarını 2 kontrolde duydum 15 gün sonra kontrole gittim kalp atışı yok dediler inanamadım başka doktora gittim aynı sonraradyoloji yine aynı sonuç ve kürtajla aldılar 20 gün önce çok zor gerçekten Allah sabır versin arkadaşım birde patolojiye gönderildi ise bişey çıkmıyor doktorum bana en başta dedi bişi çıkmaz diye bilmiyorum senin genetik inceleme yapılacak mı benim demedi doktorum bende bilmiyordum burda gördüm genetik inceleme varmış zaten o 1 ayda çıkıyırmuş
birde burada okuduğum kafama takılan herşeyi doktoruma sordum ama cidden okadar korkulacak şey olmadığını anladım. bazı şeyler cidden çok abartılı. herkesin bünyesi farklı. yumurtalıklarım rahmim hepsi temiz çıktı oyüzden içim eskisine göre daha rahat allahın izniyle 2. gebeliğimde böyle şey yaşayacaığımı düşünmüyorummol gebelik var mı diye baktılar oda temiz çıktı . genetik araştırma uzun sürüyormuş maliyetli olduğundan 2.gebelikte aynısı olursa Zeynep kamil hastanesi ücretsiz tüm testleri yapıyormuş. şuan folikasit ve kan sulandırıcı kullanıyorum .3 ay gebelik yok dedi doktor.ama çevremde u durumu yaşayan insan lar var ve daha sonra bebekleir oldu. inşallah diğer gebeliğimizde böyle sıkıntıyla karşılaşmayız
kalp atışı olmayınca ertesi gün kürtaj oldum herhangi bir ilaç kullanmadım. kürtajdan sonra ilaç kullandım 15 gün oldu herhangi bir ağrım olmadı. kanamam da yok az az lekelenmem oldu. doktora sorduğumda adet düzenleyinci bitince normal adet olucaksın dedi. her doktor farklıcanım çok geçmiş olsun Allah sabır versin daha büyük acı yaşatmasın. Benimde 20 gün önce bebrğimmin kalbi durduğu için kürtajla alındı benimde ağrı ve kanamalarım snxa geçti sayılır ki ağrı kesici alıyorum hala azda olsa kanamam var normal dedi doktorum bana ağrılar 1 aya kadaar sürer dedi inan doktorlara güvenmek çok zor hele iyisini bulmak daha da zor
canım sende benim gibi ve 2 defa yasamıssın bu durumu bende yarın kürtaj olcam ve cok korkuyorum Rabbim düşmanıma böyle acı yasatmasınkızlar merhaba ben de 1.kaybımı 7,5 haftalıkken kalp atışı durması nedeniyle yaşadım sonrasında eşimle genetik testlerimi ve pıhtılaşma testimi yaptırdım factor v ve mtfr heterezigot çıktı ikincisinde hibor 7500+ coraspin kullandım 13 haftalıkken kalbi durdu malesef rabbim hepimize şifa versin iki kere kürtaj oldum tekrarından da çok korkuyorum martta başla çalışmalara dedi dr um ama ben bu ay bıraktım kürtajımı da aralık 6 da olmuştum kafam çok karışık Allaha emanetiz rabbim en doğrusunu bilir inşallah bundan sonrakiler sağlıkla gelsin ve hiç gitmesinler.
canım sende benim gibi ve 2 defa yasamıssın bu durumu bende yarın kürtaj olcam ve cok korkuyorum Rabbim düşmanıma böyle acı yasatmasın
canım aynı şeyi 20 gün önce yaşamış biri olarak acını paylaşıyorum rabbim dayanma gücü ve en kısa zamanda yeni bir evlat versinarkadaslar ayın 7 sinde 6+1 günlükken baslamıs kalp atışları ben duymadın doktor görmüş ama suan 7+5 olmam gerekiyordu rutin kontrolüm vardı kalp atıslarını duymak için çağırmıştı doktor maalesef kalbi durmus hem devlet hem özel 2 ayrı doktora çıktım ikiside aynı seyi söyledi ilk gebeliğimdi 5 aylık evliyim ama yine de çok üzüldüm çünkü bi sürü hayal kurmustum ben onunla ve cok istiyordum onu ama Rabbim böyle istemiş diye teselli ediyorum kendimi veren de o alan da hayırlısı böyleymiş demek şimdi kürtaj için gün vericeklerRabbim kimseye bu acıyı yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?