- Konu Sahibi mutluluk_27
-
Bilgilerini okudum da aynı yaştayız ve bende senin gibi 2 yıllık evliyim ama malesef en küçük birşeyi bile o kadar çok büyütüyorum ki bu da beni çok yıpratıyo sende kafaya herşeyi takan birisin galiba.Sadece bebek değil aslında takıldığımız offf ne bileyim ya hiçbir şeyin tadı yok sanki
sagol canim ya sanada gecmis olsun.kan pihtilasmasi, genetik testleri yapildi ve hersey normal cikti.rahimdede bir anormallik yokmus.suan ecopirin, folidoce ve benexol kullaniyorum.umarim bir faydasi olur ve bir daha hamile kaldigimda sorun yasamam.
canım bu sonuç ne anlama geliyo açıklayabilirmisin..bende yaptırdım kromozom testi ama 2 hafta sonra çıkıcak..en azından bilgi edinmiş olurum..
canım neden soğan suyu..
canım inşallah gönlüne göre olur..kan pıhtılaşması çıkmadığı halde ecopirin mi kullanıosun.ben de kulanıorum ama bende pıhtılaşma çıkmıştı ondan verdi doktorum..
oncelikle kromozomlari cok guzel aciklamissin tesekkurler bunun icin.2. olarak ise bende sasirdim bu duruma yani pihtilasma yok demisti ve testlerde bende ama belki onlem amacli vermistir diye dusundum ya da testi, dusukten sonra yaptirdim.gebelikte belki o durum olusmustu ve gorunmedi durumuda olabilir. mi ki? :)
Ne yaşadın bilmiyorum okumadım canım ama bütün olaylar geldi mi üst üste gelir zaten Allah yardımcımız olsun
arkadaşlar malesef benim de umutlarım ocağa kaldı... bu ay yumurta takibine gidiyorum demiştim yaa 13.günün gittiğimde 10 mm idi ben 30 dan 30 a düzenli adet olurum yani yumurtlamam 16.güne denk geliyo bugün 16.günüm ve bir daha kontrole gittim 15 mm yani yumurta gelişmemiş yeterince. çatlayacak pozisyona gelmemiş 18-20 olması gerekirmiş çatlaması için demek ki oyüzden hamile kalamıyorum 3 aydır. doktorum dediki belki sen geç yumurtluyosun belki 19.gün yumutlucaksın ama ozaman da rahim duvarı bozulmuş olacak rahim kese gelmeyince yumurtlamadın sanıp dökülmeye başlıcak yani bebek tutunamıcak oyüzden ben ocakda clomen kullanacakmışım. adetim düzenli ve yumurtam da 15 mm ulaştığı için düşük dozajda vercem sana dedi 1x1 vercem dedi ne demek istedi bi bilginiz var mı? bir de Allahtan bu çatlayamayan yumurtalar kiste dönüşmüyor dedi doktor. çünkü ben yumurtlamıyomuşum yaa... sizce clomen işe yarar mı?
gecmıs olsun cnm normal aslında bnmde oldu bır ıkı hafta.ama asırı degıldı acıkcasıKürtajımın üzerinden 6 gün geçti lakin ağrılarım bir türlü geçmedi.Bu gün dr.a gittim ultrason ile baktı,temiz olduğumu iyileştiğimi söyledi.1hafta daha ilişki yok dedi ama ağrılarım için bişi demedi.üstelik ara ara kanamam da devam ediyor.Korkuyorum.Normal mi acaba durumum?
Kürtajımın üzerinden 6 gün geçti lakin ağrılarım bir türlü geçmedi.Bu gün dr.a gittim ultrason ile baktı,temiz olduğumu iyileştiğimi söyledi.1hafta daha ilişki yok dedi ama ağrılarım için bişi demedi.üstelik ara ara kanamam da devam ediyor.Korkuyorum.Normal mi acaba durumum?
Kürtajımın üzerinden 6 gün geçti lakin ağrılarım bir türlü geçmedi.Bu gün dr.a gittim ultrason ile baktı,temiz olduğumu iyileştiğimi söyledi.1hafta daha ilişki yok dedi ama ağrılarım için bişi demedi.üstelik ara ara kanamam da devam ediyor.Korkuyorum.Normal mi acaba durumum?
kızlarr iyi akşamlar bugün kürtajıma 43 gün oldu ama hala kahve rengi yoğun lekem var 2 doktora gittim 2side rahim temiz deyip ilaç yazdııı.43 gündür hiç bitmediii.sizinkiler kaç gün sürdü
yorgunbulutlar,EMA,cnnm,ttmm,eoe,minikedy,meggie,superisi,secondlife ve syamadığımm canlarımm ben geliyorum biliyorsunuz çalışıyorum bir ara uğrayıp kayboluyorum yoğunluktan kusura bakmayın arkadaşlarr.yaprk ta yok bu arda iyidir umarım..iyisiniz umarımm hepinizi sevgiylee öpüyorum allah'a emanet olun...
yorgunbulutlar ve EMACIM emin olun o hüzünlü günlerimiz geçecek söylediklerinizi okuyunca duyglarım depreşiyor derler ya tercüman oluyorsunuz bana ama geçecek ya sabır her şey güzel olacak...
ne diyorduk;
"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"
kızlarr iyi akşamlar bugün kürtajıma 43 gün oldu ama hala kahve rengi yoğun lekem var 2 doktora gittim 2side rahim temiz deyip ilaç yazdııı.43 gündür hiç bitmediii.sizinkiler kaç gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?