- Konu Sahibi mutluluk_27
-
slm canlarım nasılsınız bir müddet yoktum hastaydım bende yeni iyileştim ama bugün kırmızıları gördüm
emacım kızlarım iyiler çok şükür sen nasılsın geçmişi okuyamadım pek yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyemiyorum ne yazık ki buraya pek hoş nedenle gelimiyor maalesef allah hepimize sabır tez zamanda da hayırlı sağlıklı evlatlar versin
yorgunbulutlar,ema,cnnm,ttmm,eoe,minikedy,meggie,superisi,secondlife ve syamadığımm canlarımm ben geliyorum biliyorsunuz çalışıyorum bir ara uğrayıp kayboluyorum yoğunluktan kusura bakmayın arkadaşlarr.yaprk ta yok bu arda iyidir umarım..iyisiniz umarımm hepinizi sevgiylee öpüyorum allah'a emanet olun...
Yorgunbulutlar ve emacım emin olun o hüzünlü günlerimiz geçecek söylediklerinizi okuyunca duyglarım depreşiyor derler ya tercüman oluyorsunuz bana ama geçecek ya sabır her şey güzel olacak...
Ne diyorduk;
"allah sabredenlerle beraberdir"
Daha çok yeni canım ağrıların ve kanaman şiddetli değilse normal bence ağrıların ne tür kasıklarda sancı filan mı
sanki adet sancısı gibi kıvrandırıyor.Özellikle geceleri oluyor.
canımm ben normal doğum + kürtaj olduğum için aynı mı oluyo bilmiyorum ama hastaneden çıktıktan sonra 3-4 gün leke devam etti.sonra temizdim hemen hemen.sonra da 27 gün sonra normal adet oldum zaten ben..diğer adet döngülerimde ise 25 e düştü..zaten eskiden de böleydi.24-25 günde bir olurdum.yani ben aşırı bi farklılık yaşamadım.o yüzden nilemiyorum ama 2 doktora görünmüşsn canm bişi olsa birisi sölerdi die düşünyrm..off kadın olmak ne zor yaa
canim benim doktorlar birsey yok demisse fazla dusunme bence.oluruna birak.benimki yaklasik 2 hafta kadar surdu.arada azalir, kesilir gibi de olmustu.ve 37 gun sonra adet oldum.o zamandan beridir adetlerim duzensiz bu arada.oda beni endiselendiriyor.bu aydan sonra hamile kalmazsam ve adetim gene sacma sapan bi tarihte gelirse kesin doktora gidecem bu sefeeeeeeeeeeer :S
Canım!
Bebeğim!
N'oldu sana böyle?
Hala uyuyor musun?
Gözlerin neden kapalı?
Kenarları da mor halkalı...
Yüzün,nasıl da sapsarı?
Yanağındaki gamzeler,
Nerelere gizlendiler?
Can,bir ses ver!
Yavrucum!
Kim boyadı,
Gül tenini al'a?
Ah minik kuşum!
Canım kızım
Uyan yavrum,benim!
Aç artık şu gözlerini!
Dudakların da buz gibi,
Çok mu üşüyorsun Can?
Hadi bebeğim,hadi uyan!
Kalk bak,seni bekliyor kuşlar
Duracakmış,trenler ve uçaklar,
Oysa,yaşanacak ne güzellik var!
Bebişim,etme bana dünyayı dar!
Ah be kuzucum,daha çok erken!
Neler var neler,görmen gereken?
cnm ne güzel paylaşmışsın bu sabah eşim bebeğin pataloji sonucunu çıkarmış yazıcıdan ben uyuyodum onu verdi gitti.bu saate kadar ona sarılıp uyudummm
bari normal adet olupp tekrar denemelere başlasaydımmm içimde umut olurduu
merhaba canım.hiç üzülme o boyuta ulaşması da güzel bşy. ben kullandım klomen 3 ay ve gayet etkili yumurta tam istenen zamanda istenen boyuta ulaşıyor ve çatlatma iğnesiyle ya da kendinden çatlaması bekleniyor. yani sana sabah bir akşam bir tane verecekmş onu kastetmiş sırf klomenle hamile kalan çok kişi duydum ben. benim hep gelişti çatladı ama olmadı nasip işte inşaallah senin ki olur öptüm canım.allah yar ve yardımcın olsun
slm canlarım nasılsınız bir müddet yoktum hastaydım bende yeni iyileştim ama bugün kırmızıları gördüm
emacım kızlarım iyiler çok şükür sen nasılsın geçmişi okuyamadım pek yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyemiyorum ne yazık ki buraya pek hoş nedenle gelimiyor maalesef allah hepimize sabır tez zamanda da hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Canım!
Bebeğim!
N'oldu sana böyle?
Hala uyuyor musun?
Gözlerin neden kapalı?
Kenarları da mor halkalı...
Yüzün,nasıl da sapsarı?
Yanağındaki gamzeler,
Nerelere gizlendiler?
Can,bir ses ver!
Yavrucum!
Kim boyadı,
Gül tenini al'a?
Ah minik kuşum!
Canım kızım
Uyan yavrum,benim!
Aç artık şu gözlerini!
Dudakların da buz gibi,
Çok mu üşüyorsun Can?
Hadi bebeğim,hadi uyan!
Kalk bak,seni bekliyor kuşlar
Duracakmış,trenler ve uçaklar,
Oysa,yaşanacak ne güzellik var!
Bebişim,etme bana dünyayı dar!
Ah be kuzucum,daha çok erken!
Neler var neler,görmen gereken?
geçmiş olsun canım...
bu nası bi şiir böle ya
kizlar burada bir tanidim var.kizcagiz 5 senedir hamile kalamiyordu tedavilere ragmen.hamileymis simdi mesaj atmis.yuce allah herseyin zamanini, hayirlisini yazmis alnimiza o ne zaman ,ne dediyse, o oluyor .cok duygulandim ve nedense sizlerle paylasmak istedim.iyi mi ettim? :)
merhaba arkdaşlar...o nasıl bir şiirdi öyle..ancak kendime gelebildim ağlamaktan..uzun zamandır unutmuştum bu duyguyu..arkadaşlar bende 3,5 sene önce ilk gebeliğimde bebeğimi karnımda kaybettim.misses abortus.. tam 21 gün karnımda taşımışım bebeğimi.bu şiiri okuyunca aklıma narkozdan ayılırken hemşirelerin bak kızmış dediğini ve faunusun içinde duran minik kızım geldi gözümün önüne..neyse amacım derdinize dert katmak değil kesinlikle..kızımı kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi 2 yaşında bir oğlum var..zorlu bir hamilelik sürecinden sonra ladım yavrumu kucağıma..aynı acıları yaşayan biri olarak size tek tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ve de inancınızı..Rabbim isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın inşallah..amin..ne kadar evlat sahibi olsanızda yaşanan acıları, o acıları yaşamakta olanları insan unutamıyor..ben de bu yüzden arada girip bakıyorum yazılanlara..hepinize ayrı ayrı dua ediyorum..en kısa sürede güzel haberlerinizi de okumak dileğiyle...
ya bu bende son yıllarda olan bişi sanırım.okudun mu bilmiyorum bi defa yazmıştım son 4 yılda yeğnim, ablam, diğer yeğnim,annem,babam..hepsiyle ilgili çok kötü sorunlar yaşadık..son olarak da benm bebeğimi kaybetmem.. sanki son 4 yılda 15 yıl yaşlanmış hissediyorum kendimi..saçlarım bile beyazladı birdenbire inanmıycaksn ama.bi de köyde öğretmenlik yapıorum ve öğrencilerim iki satır bişi anlıycak die affedersin ama bi taraflarımı yırtıyorum.anasının babasının umrunda değil..ve ben mesleğim konusunda da takıntılıyım..bilmiyorum işte hassasım..bi de onlar bişeyi öğrenemedi mi..off o gün artık bana iyice zindan oluyor..dayanamıyorum ya..öyle işte..allahım sabır versn hepimize..
canım inşallah gönlüne göre olur..kan pıhtılaşması çıkmadığı halde ecopirin mi kullanıosun.ben de kulanıorum ama bende pıhtılaşma çıkmıştı ondan verdi doktorum..
canım sen kendine mi yaptrdın kromozom testi yoksa kaybettiğin bebişe mi? benm bebeğim daha karnımdaydı.bu teşhis cvs yani karından su alınarak konuldu..şöyle açıklamaya çalışayım canım..bir insanda 46 kromozom bulunur.Bir bebek oluşurken anneden 23 babadan 23 olmak üzere toplam 46 kromozomluk yeni bir canlı meydana gelir..bunlar 1. kromozomdan başlayarak birleşir..yani annenin 1.kromozomu ve babanın 1.kromozomu birleşir ve bebeğin 1.çift kromozomu oluşur. bu şekilde 23. kromozomlar da birleşir ve bebeğin 23 ÇİFT KROMOZOMU olur.yani toplam 46.gel gelelim ki bazı bebeklerde bazı kromozomlar anneden bir babadan bir yani toplam 2 olacağı yerde bir kromozom fazladan eklenerek 3 kromozom olur..bu da trizomi oluyor zaten tri 3 demek..bu 18.kromozom birleşirken olursa trizomi 18, 21. kromozom birleşirken olursa trizomi 21 şeklinde adlandırılıyor..bunların özel isimleri de var..trizomi 18= edwards sendromu trizomi 21= down sendromu gibi..tabi farklı kromozom anomalileri de var..ve bunların bazılarında bebek yaşıyor ama normal olmuyor mesela down sendromu gibi...bazılarındaysa bebek o kadar ağır fiziksel problemlerle oluşmaya başlıyor ki ya doğmuyor ya da doğduktan sonra yaşamıyor..
canım benm bildiklerim böyle..allahım kimsenn başına vermesin..başına gelince öğreniyorsun işte böyle..
Soğan suyunun faydalı olduğunu okumuştum.Adet döneminde düzenli içilirse yumurtlamaya yarıyormuş.Bende denedim,ovülasyonda da gördüm ve 2.ayında hamiş kalmıştım.
Kürtajımın üzerinden 6 gün geçti lakin ağrılarım bir türlü geçmedi.Bu gün dr.a gittim ultrason ile baktı,temiz olduğumu iyileştiğimi söyledi.1hafta daha ilişki yok dedi ama ağrılarım için bişi demedi.üstelik ara ara kanamam da devam ediyor.Korkuyorum.Normal mi acaba durumum?
kizlar burada bir tanidim var.kizcagiz 5 senedir hamile kalamiyordu tedavilere ragmen.hamileymis simdi mesaj atmis.yuce allah herseyin zamanini, hayirlisini yazmis alnimiza o ne zaman ,ne dediyse, o oluyor .cok duygulandim ve nedense sizlerle paylasmak istedim.iyi mi ettim? :)
bende kistlerimden kurtulmak için denemek istedim ama 2 günden fazla içemedim kokusu çok kötü geldi banaağrıların içinde korkma cnm geçicek zamanla kanamanın olması normal tabi ama benim 5 gün sürüp bitmişti hemen..kanaman kahverengiye dönüyo ondan sonra bitiyo..benimki öyle olmuştu en azından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?