karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
canım tablon çok hoş olmuş emeğine sağlık nasılsın uzun zamandır yazışamadık hastalıklar peş peşe geldi bende 6 yıllık evliyim 5 ve 3 yaşında 2 kızım var 26 yaşındayım denizli de yaşıyorum folbiol kullanıyorum canım geçmişi okumadım adet oldun mu?

Çok geçmiş olsun canım kızlarının iyi olduğuna sevindim Rabbim bütün hastalıklardan dertlerden korusun o minik bedenleri.Birgün hepimiz hoş nedenlerle geliriz inşallah buraya Allah'a emanet ol canım kızlarını öp kokla iyice bizim yerimize

Canım!
Bebeğim!
N'oldu sana böyle?
Hala uyuyor musun?
Gözlerin neden kapalı?
Kenarları da mor halkalı...
Yüzün,nasıl da sapsarı?
Yanağındaki gamzeler,
Nerelere gizlendiler?
Can,bir ses ver!
Yavrucum!
Kim boyadı,
Gül tenini al'a?
Ah minik kuşum!
Canım kızım
Uyan yavrum,benim!
Aç artık şu gözlerini!
Dudakların da buz gibi,
Çok mu üşüyorsun Can?
Hadi bebeğim,hadi uyan!
Kalk bak,seni bekliyor kuşlar
Duracakmış,trenler ve uçaklar,
Oysa,yaşanacak ne güzellik var!
Bebişim,etme bana dünyayı dar!
Ah be kuzucum,daha çok erken!
Neler var neler,görmen gereken?

slm mutluluk ve arkadaşlar inşş her şey güzel olacak allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bende sık giremiyorum işten dolayı..

Herkese hayırlı cumalar ...

cnm ne güzel paylaşmışsın bu sabah eşim bebeğin pataloji sonucunu çıkarmış yazıcıdan ben uyuyodum onu verdi gitti.bu saate kadar ona sarılıp uyudummm

bari normal adet olupp tekrar denemelere başlasaydımmm içimde umut olurduu

Hayırlısıyla bebeğine sarılıp uyuyacağın günlerde gelir inş canım benim

amin canım çok saol.. Allah dermansız dert vermesin kimseye... umarım isteyen herkes evladına kavuşur sağlıkla ve hayırla... bu hap şeklinde bir ilaç değilmi 5 gün bounca içicem adetim 3.günü başlıcam değil mi? arkadaşlar ben incir kürü uygulamıştım.. bir de soğan kürü var sizce o hamile kalmak isteyenlere yarar mı yoksa o sadece kistler ve iltihaplar için mi?

geçmiş olsun canım...

bu nası bi şiir böle ya

kizlar burada bir tanidim var.kizcagiz 5 senedir hamile kalamiyordu tedavilere ragmen.hamileymis simdi mesaj atmis.yuce allah herseyin zamanini, hayirlisini yazmis alnimiza o ne zaman ,ne dediyse, o oluyor .cok duygulandim ve nedense sizlerle paylasmak istedim.iyi mi ettim? :)

İyi ettin tabii darısı senin ve bizim hamilelik haberlerimize canım.inş sağlıkla kucağına alır bebişini

merhaba arkdaşlar...o nasıl bir şiirdi öyle..ancak kendime gelebildim ağlamaktan..uzun zamandır unutmuştum bu duyguyu..arkadaşlar bende 3,5 sene önce ilk gebeliğimde bebeğimi karnımda kaybettim.misses abortus.. tam 21 gün karnımda taşımışım bebeğimi.bu şiiri okuyunca aklıma narkozdan ayılırken hemşirelerin bak kızmış dediğini ve faunusun içinde duran minik kızım geldi gözümün önüne..neyse amacım derdinize dert katmak değil kesinlikle..kızımı kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi 2 yaşında bir oğlum var..zorlu bir hamilelik sürecinden sonra ladım yavrumu kucağıma..aynı acıları yaşayan biri olarak size tek tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ve de inancınızı..Rabbim isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın inşallah..amin..ne kadar evlat sahibi olsanızda yaşanan acıları, o acıları yaşamakta olanları insan unutamıyor..ben de bu yüzden arada girip bakıyorum yazılanlara..hepinize ayrı ayrı dua ediyorum..en kısa sürede güzel haberlerinizi de okumak dileğiyle...

Allah razı olsun canım sen dualarını eksik etme bizden Rabbim oğluşunu sana bağışlasın evlat acısı yaşatmasın bir daha AMİN

canım bilgilerin için çok teşekkür ederim..patoloji sonucumda triploidi 69xxx kromozomlu olduğu için kaybetmişim bebeğimi..kürtajdan sonra bebeğe yapılan test benimki..sanırım seninkide aynı..doktor bu sonuçtan sonra eşimle bendende kromozom testi istedi bizde yaptırdık 2 hafta sonra çıkıcak sonucu..bakalım merak ediyorum nasıl çıkıcak..keşke başımıza hiç gelmeseydide öğrenmeseydik bu durumları..allahım vermesin kimseye..

Soğan suyunun faydalı olduğunu okumuştum.Adet döneminde düzenli içilirse yumurtlamaya yarıyormuş.Bende denedim,ovülasyonda da gördüm ve 2.ayında hamiş kalmıştım.

bende kistlerimden kurtulmak için denemek istedim ama 2 günden fazla içemedim kokusu çok kötü geldi bana ağrıların içinde korkma cnm geçicek zamanla kanamanın olması normal tabi ama benim 5 gün sürüp bitmişti hemen..kanaman kahverengiye dönüyo ondan sonra bitiyo..benimki öyle olmuştu en azından..

Moral oldu,İnşlh hayırlısıyla kucağına da alır.Hepimiz için,bilemediğimiz ancak Rabbimin takdir edebileceği hayırlı bir zaman var.

Kistlerin varsa sabah akşam maydanoz suyunu içmeni tavsiye ederim.Hem vücuttaki ödemi atıyor hemde içinde zararlı bişiler varsa söktürüyor.Bizzat denedim ve gördüm.Soğan suyuna bazen biraz bal atardım ılık fena olmuyor lakin nefes almadan içilirse:) Kanamam da kahverengiye dönmeye başladı bugün.İnşlh artık kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…