karnınızdaki o küçük mucizeye şuan da ne söylemek istersiniz

hani insanın yorulduğu anlar vardır, yada tükendiğiii. Benimde kısmetim buymuş deyip pes ettiği. İşte o anda bir değnek değdi sanki başımıza, seni verdi Allah bize. Nasıl bir duygudurki bu anlatılamaz,tarif edilemez. Bir mucize meleksin sen içimde. Binden öte bizden ötesin sen.Cansın işte. Ne para ne,eğlence ne zevk nede ötesi sadece sensin herşeyin anlamı, Babanında benimde hediyemizsin sen.Dikkat et kendine oralarda. Süt içemiyorum annişim ama yemin ederim, bütün gücümle sırf senin için herşeyden yemeye çalışıyorum. Herşey annişkonla bbaişkonun herşeyi senin için....... Sakın bizden kendini esirgeme......

arkadaşlar o kadar şanslısınızki benim bir bebeğim olmadı inş. en yakın zamanda hamile kalabilirim dua edin olurmu ve şimdi bebeğinize bişiler söyleyin olmazmı bunu hakediyo.....

canım inşallah rabbim kısa zamanda bir bebek nasip edecektir..dualarımız sizlerle...

melek kızım..annesinin bitanesi...seni çok seviyorum...tanrım seni bize bağışlasın...doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum..hep kucağıma alacağım günün hayali ile bekliyorum.bunu düşündükçe ağlamaklı oluyorum....bu nasıl bir duygu anlatamam,,

ay kızlar biz böyle hissediyoruz kendi annelerimzde bizim gibi hissetmiş. allah onalrdan razı olsun valla. derlerdi ya anne aolunca anlarsın. daha olmadan bu kadar duyguluysak. annem benim beee. boşuna dememişler anan gibi yar olmaz diye. var mı daha ötesi

saglıkla buyu bebegım ve hayırlısıyla hayata gel.senı sevıyorum,ALLAH senı ve tum bebeklerı anne babalarına bagıslasın.canımsın.

daha kollarıma almadan kokunuzu duymadan canımdan çok sevdim sizi hayatımın en önemli varlıkları saglıcakla gelin kızım oğlum herşeyimsiniz sizi çok seviyorum....

seni çoookkk tebrik ediyorum şu anda bu duyguyu yaşamamana rağmen ne kadar güzel bi konu açmışsın. inşallah en yakın zamanda dünya güzeli sağlıklı ve mutlu bi bebeğin olur ve bunu burdan hepimize anlatırsın :1hug:

Evet Canim Ya Bu Konu Için Bende Teşekkür Ediyorum Sana çok Güzel Bi Konu Açtin Sen..
Inşallah Sende Yazarsin Buraya Bebişine Söylemek Istediklerini,en Yakin Zamanda.....

Kızlar mahvettiniz valla bizi.Çok etkilendim duygulandım ağladım bebeğim yok ama ben de sizler gibi bir şeyler yazmak isterdim. Gerçi ben doğmamış ebeğimle şimdiden yazışıyor ve konuşuyorum.Allah sizlere değerinizi bilecek hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım kzım bir an önce gelmeni bekliyoruz seni cok özledik bu 2. güzel duygu kucagıma alıp butun cektigimiz acıları unutmak saglıkla dogarsın inşalah baban anne ve abin seni seviyoruz alah bu güzel duyguyu herkeze yaşatsın isteyen herkezin bebiş olur inşalah

Annelik Böle Bişeymiş Demek Hergün Seni Kaybetmekle Korkusu Sariyormuş Insani Ama öle Bir Zamanda Bize Gösterdinki Içimde Varolduğunu Rabbime Sonsuz şükür Beni Minik Mucizeyle ödüllendirdi. Iyiki Geldin Içimdesin O Ufak Tekmelerini Hissetmek Dünyanin Engüzel şeyleri Babanda Bende Sabirsizlikla Bekliyoruz Küçük Melek Seni Seviyoruz Kuzum Sağlikla Gelllll

arkadaşlarım duygularınız çok güzel dua edin bana bende o duyguyu tadayım olmazmı senağlama

içimdeki o ufak minik mucize.....
allahıma sonsuz teşekkürler banada annelik duygusunu tattırdı
küçük oglumun her hareketinde öyle heyecanlanıyorumki
senin büyüdügünü hissetmek harika ogluşum,yolumuzun kalan kısmını birlikte geçirecegimiz zamanları bekliyorum artık yanımızda olacaksın,baban sen ve ben.....
saglıkla gel ogluşum,seni çok seviyoruz minik mucizem

güzel bebeğim sen bana iki sene sonra zorluklarla gelen bir mucizesin seni bir defa kaybettim ama ikincide artık seni gucağıma almak o cennet kokunu duymak minicik ellerini tutmak dolasıya öpüp koklamak istiyorum sana söz veriyorum bebeğim dünyaya geldiğinde seninle gülen seninle ağlayan seni değiştirmeye çalışmadan boğmadan eğiterek severek hep yanında olarak seni yetiştirmeye çalışan seçimlerine saygılı olan ve en önemlisi inan bana nasıl bir evlat olursan ol seni en az şimdiki kadar çok seven bir anne olacağım meleğim bebeğim seninle mide bulantısının baş dönmesinin buna benzer rahatsızlıkların ne kadar zevk verici birşey olduğunu ufak şeylere sinirlenmemem gerektiğini yaşamanın aslında ne kadar güzel olduğunu ve daha bir çok şeyi daha şimdiden öğrendim iyiki geldin
sen bir mucizesin seni çooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyorum

Minik sincap,yazacaklarımı anladın hemen başladın benden önce kıpraşmaya dimi,annesinin oglu işte,gezme ve gevezelik dedilermi benden önce yoldasın şimdiden,hemen gel ogluşum babanı tek başına gıcık etmek zevk vermiyor:)kapris neymiş gösterelim ona ,bu arada teyzenin oglu umutta yolda senin gibi ama senden 3 ay önde,abilik edecekmiş sana,annecim canım benim hepimiz seni çok seviyoruz,babanla yollarını gözlüyoruz,saglıcakla gel kuzum.

canım benim öncelikle Rabbimin uygun gördüğü zamanda sana da bu güzel duyguyu yaşatmasını dilerim

canım , aşkım oğlum ,kuzum ,içimde ki mucizem sen benim yaşam kaynağımsın

Cnm Kuzum Benim Annen Ve Baban Ve Diğerleri Seni Sabirsizlikla Bekliyoruz.herşeyin Hazir Kuzum.büyü De Gel Emi.annesinin Tontişi O Yağmuru Ooooo.koklar Annesi Onu Az Kaldi Kizm.biliyorum Sende çok Sikildin Ve Gelmek Istiyorsun Ama Birazcik Daha Zaman Annişimm Emi Kizim.tatli Kizim Benimmm

o kadar özlem varki içimde 7 ay değil 7 yıldır bekliyorum gibi okadar çok seviyorum ki canımın içisin göz bebeğimizsin
güzel kızım esila,m

istedim en sonunda oldun bebeğim simdi durdurduğun yerde ve bırakma beni kısarım ama sen kacma diye temizlik yapmıyorum ağır kaldırmıyorum babacınla gesmeye gidemiyoruz ona göre seni cok merak ediyorum cücük meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…