karnınızdaki o küçük mucizeye şuan da ne söylemek istersiniz

canım kızım seni o kadar çok seviyor ve istiyorum ki..sen karnımda her kıpırdamanda dünyalar benim oluyor.çok merak ediyorum seni.seni koklayacağım günü.. o günleri görebilecek miyim güzel kızım.seni kucağıma alıp sarılmak, senin o minik bedenine tüm sevgimi vermek istiyorum canım kızım.annesinin biricik prensesi..:ecrin_bebek::asigim:

:CüvCüv:canım kızım bitanem nolursun belimi çok ağrıtma yaaa valla saat kaç oldu bak uykusuzluktan ölüyorum uyumak istiyorum yarın sabah seni dr teyzene götürecem sana meyveli pasta yedirecem biliyorum bugün çok canın istedi hadi bebeğim uyu artık da annecin de uyusun bak yavaş yavaş kızıyorum ama:CüvCüv:

bunu bize yaşatan rabbime sonsuz şükürler...14 haftalıksın cinsiyetini bilmiyorum kız ya da erkek hiç farketmez yavrum.canımın bir parçasısın ya bu da yeter.bir de şimdi kıpırdamalarını hissediyorum ya beni ne çok mutlu ediyorsun anlatamam.seni kollarıma alıp saracağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.annen ve baban SENİ ÇOK SEVİYOR CANIM YAVRUM...senağlama

Eklentiler

• $hamilekq6.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 69
meleğim hayatımın en kötü zamanında bedenime yerleşen hasretle özlemle beklediğim varlığım. senin bedenimde olman seni hissetmek o kadar güzel ki iyiki varsın hep benimle ol asla beni bırakma çünkü buna dayanamam seninle geçen her dk o kadar anlamlı ki henüz cinsiyetini bilmiyorum ama sadece varlığın beni ilgilendiyo ne olursa olsun yeter ki sen benimle ol senin kokunu ellerini hissetmek istiyorum o gün en büyük mutluluğum olacak canım yavrum hasretle günlerini sayıyıorum ve ANNEN seni çok ama çok seviyor bana bu duyguyu yaşattığın için çok tşkler

ALLAH IM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞ DUALARIM SİZİNLE ALLAH A EMANET OLUN :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar yazılarınızı okyunce tuylerım dıken dıken oldu rabbım bu mutlulugu herkese yasatsın ınsallah rabbım sızı ve bebekklerınızı korusun banada hayırlısıyla bu mucızeyı kıpırdanısı yasatsın......aminnnnnn

sen de inşaallah tez zamanda bu mutluluğu yaşarsın..:CüvCüv:

Meleklerim iyiki geldiniz sizi o kadar zamandır bekliyordum ki...Ne olur annenize sımsıkı tutunun beni ve babanızı bırakmayın sakın...Babanız gibi güçlü ve hırslı olun hep bizimle kalın....

ılk bebegımı kaybettım ılk sozum melek yavruma...
senın gelısınle dunyam degısmıstı annem babanla
delıye dönmüştük orda oldugunu duyunca
ama allah senı daha cok sevdı aldı senı yanına
10 gun sonra kucagımda olacaktın oysa
senı hıc unutmayacagım ilk gözagrım kavusamadıgım
keske deseydım ıyıkı dogdun diye sana.......

ben daha bişey sölemek istemezdim çünkü daha bebişimin kesesini bile görmedim ama çok heyecanlanıp bende yazmak istedim inşallah nasip kısmet olur seni kucağıma almak bende seni bağrıma basmayı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook istiyorum bebeğim ALLAH herkese nasip kısmet etsin inşallah aminnnnn

Minik tosbağam,seni çoooook uzun bekledim.Seni beklerken 5 kardeşini koydular içime,olmadı...ılla ben gelicem dedin ve bir baktık doktora bile gitmeden sen oluverdin içimde...ışte ben geldim dedin kuzum...Hemde sana normal yolla ulaşma ümidimiz yokken..Sen bizim en kıymetlimizsin.Şuan çok ama çok küçüksün ve ben çok endişeleniyorum.Bir hapşırıyorum aman yavrum diyorum...Bizi üzme olur mu...Çok güçlü ol yavrum..Hayat çok zor ve hiçbirzaman planladığın gibi olmuyor herşey...Sen herkesi sev,belki herkes seni sevmeyebilir ,boşver,doğrucu ol,dürüst ol,kimsecikleri kırma,adeletli ol,karşılıksız sev kuzucum,inatçı olma şu dünyaya karşı ,umutlu ol ve en önemlisi yıkılma güzel yavrum.Birgün Allahım yazmışsa seni bana ve seni büyüymek nasip olursa anlatırım bu zorlu dünyayı sana...Biran önce gel olur mu annecim...Çünkü sana,o minik ellerini öpmeye,o güzel gözlerini görmeye çok ama çok ihtiyacım var...Senin yollarını gözleyen annen...

hayatımın sürprizi bebeğim geleceğini daha 3 gün önce öğrendim hiç tatmadığım duyguları tattırıyorsun bana şu aralar gülsemmi ağlasammı bilemiyorum. hediyelerin en hayırlısı kuzucum benim.

Daha çok ama çok ufaksın bebeğim,fakat eminim o minicik bedende Rabbim'in yarattığı fiziksel dünyan o kadar büyük ki.Sen Allah'ın çok büyük bir ayeti,mucizesisin. Annen şimdiden seni kocaman seviyor, baban da öyle.Şimdilik rahat rahat annenin göbeğinde sıcacık yat bakalım,dışarısı buz gibi minnoşum bi bilsen.

Annen bu aralar kusuyor,bazen başı dönüyor gibi oluyor ve halsizlik çöküyor.Senin canın sağolsun bitanem,kuzum.Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin bu duyguları.

Emanet ettik seni Rabbim'ize,seni evrelerden evrelere geçiren O,biz sadece aracıyız yavrum.Ben senin tek bir kirpiğini bile yapamam.Sağlık ve mutlulukla görüşmek dileğiyle annecim, bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…