karnınızdaki o küçük mucizeye şuan da ne söylemek istersiniz

Bugünlerde küçücük ayaklarınla o dünyanın en güzel duygusu olan vuruşlarını hissediyorum annecim,yaşadığını hissediyorum,sen benim yüzümde kocaman bir gülümsemesin,yüreğimde sevginin en anlamlısı sensin kuzum benim, kanımla, canımla beslediğim yavrum benim,seni çok seviyorum annecim...

:1hug: eva ağlattın beni ya. benimde yok bebeğim. insallah hayırlısıyla bizde alacagız kucagımıza bebeklerimizi. bu aralar içimde bir his var ikiz olacakmıs gibi geliyor. bir oğlan bir kız Elif ile Emre. insallah Allahım bu güzel duyguları bizlere de tattırır. hamile kalırsam günlük tutmak istiyorum içimdeki bütün heyecanı sevincimi büyüdüklerinde onlarla paylasmak istiyorum. İNŞALLAH

canmı bebeğim seni kollarıma almama 7 ay var daha inşallah çabucak geçecek babacınla annecin seni kollarına almayı istiyor bir an evvel

şu an son kez karnımı okşuyorum bebeğim yarın kucağımda olacaksın inşaalahhh

Allahım hepinize sağ sağlim kavuşmayı nasip eder hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inş. senağlamasenağlama

benim küçük meleğim hala beni ANNE yapacağına inanamıyorum sen benim KIYMETLİ MUCİZEMSİN.babanla seni büyük bir heyecanla,merakla bekliyoruz hayırlısıyla,sağlıkla gel yavrum şansın bol bahtın açık olsun SENİ ÇOK SEVEN ANNEN!!!

senağlamasenağlamasenağlama

ewa oncelikle cok guzel bir konu acmisssinnn gercekten cok ince bir dusunce umarim allahtan seninde bir gun bir bebegin olur ve hissetiklerini ona solemek istediklerini bizimle paylasabilirsin hakkinda hayirlisi olsun bitanemmm,,,minik olusumu cok seviorum onu henuz gormesemde dokunmasamda herseyden herkesten cok seviorumannelik duygusunu bana yasatigiii icin ona minettarim onunla bizde yeniden dogmayi beklioruz seni cokkkk seviorum anneciiiiiiimmm daha zamanin var ama sakin bizi birakmaaaaaaaaaaaaaaaaa

ewa hadi sende minik olusuma biseyler yazzz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:Şeniz

arkadaşlar o kadar şanslısınızki benim bir bebeğim olmadı inş. en yakın zamanda hamile kalabilirim dua edin olurmu ve şimdi bebeğinize bişiler söyleyin olmazmı bunu hakediyo.....

cnm ins tum isteyenler hamile kalir malesef bnmde olmuyo ama sabireger hamile olsaydim ona su sozleri soylerdim sen benim hayatimin mucizesisin seni cok bekledim seni cok seviyorum derdim

seninle buluşabilmek için tedaviler iğneler neler olmadımki ama senin içimde bi yerde olduğunu öğrendiğim günden beri babanda bende aklımızı korumaya çalışıyoruz cuma günü kalbinin bizim için çarptığını duymaya gidicez umarım bi aksilik olmaz umarım annenle babanı yalnız bırakmazsın meleğim benim

bende güzel oğluma bişeyler yazmak istiyorum...
bebeğim benim küçük mucizem allahım seni bana verdiğinde hiç haberim bile yoktu annecim...öğrendiğimde önce biraz korktum nasıl olcak babanla birlikte başarabilirmiyiz diye özür dilerim annem ilk öğrendiğim günlerde seni sevinçle karşılayamadım bebeğim...şimdi senin için ölürüm ben annem seni okadar çok seviyorumki bunu tarif bile edemiyorum...bebğim kendine güzel güzel bak orda bizi üzmeden vaktinde gel bebeğim...rabbimin bana hediyesi güzel bebeim , minik kuşum benimle olacağın günü seni koklayacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum...

kuzum benım nasılda gelmıstın ıstedıgımız anda
ılk kalp atıslarını duydugumuzda babanla ınanamamıstık
allahım ıkı kalp bırdenmı atıyor benım vucudumda dyebılmıstım sadece o heyecanla
ama allahım senı daha cok sevdı ve melek oldun bıranda
artık bır kardes gönder annene
cok özlüyoruz bız onu babanla

minik kızım kıpır kıpırsın.seni hissetmek çok güzel sağlıcakla gel.beni bırakma.çünkü seni çok seviyorum....

ewa inşallah Rabbim sanada tez tez vakitlerde bir bebek nasip eder.Bebeğime sunları söylemek isterdim.Çok tatlı minicik bir kuzusun sen.Babanla benim aşk tomurcuğumsun.Kıymetlimissin.Sen bir gel o küçücük ellerini ayaklarını öpücem koklucamm annemm.Seni çok seviyoruzzzz.

cnm ins tum isteyenler hamile kalir malesef bnmde olmuyo ama sabireger hamile olsaydim ona su sozleri soylerdim sen benim hayatimin mucizesisin seni cok bekledim seni cok seviyorum derdim
inşallah arkadaşım seninde en kısa zamanda bir bebeğin olur.Her duamda olmayanlarada tez vakitte diye dua ediyorum.İnşallah nerde bebek özlemi çeken insanlar varsa Rabbim hayırlı çocuklar nasip eder onlara.:Saruboceq:

seni sıpaaa seniiii senden başka hiçbişey için çekilmez bu sıkıntılar
geldin ya hiç öenmi yok nezman geldiğinin birde seni kucagıma alayım işde ozaman herşeye değer.
annesinin babasının sıpası seni çooookk seviyoruz heerkez seni dört gözle bekliyo üzme bizi:CüvCüv:

canım rabbimden 1 melek diledim bana 4 tane verdi sonra ikisini aldılar elimden dünyam yıkıldı şimdi 2 tane güzeller güzeli kardeşsiniz içimde sizi hissettiğimi söylediğimde gülüyorlar bana bu kadar çabukmu diye evet bu kadar çabuk sizi okadar çok seviyorum ki kalp atışlarınızı bile benimkinin yanında hissediyorum meleklerim rabbimin verdiği en büyük nimetsiniz siz nolur annecinizi hiç bırakmayın kokunuzdan mahrum etmeyin allahım bir can alıcaksan 3 tane al çünkü meleklerim yoksa bende olmayayım onları benden alma .......

Rabbimeşükürlerolsun, bebişimi çok seviyorummm
iyi ki varsın inş. sağlıcakla gelirsinn bebişkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…