Karnzdakini krmamak iin, ka kere kendinizi krdnz?

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
36
Ankara
karşınızdaki insanı üzmemek kırmamak için kendınızi üzdüğünüz oldumu hiç yada istemedıgınız birşeyi sırf karşınızdakini üzmemek için yaptıgınız oldumu?:uhm:

Olmaması mümkünmü :1no2:

Aile yaşantımızda,iş-sosyal yaşamda mutlaka oluyor bir şekilde.

Bencil ve empati yoksunu insanların varolduğu ortamlarda sık sık başa gelebilecek bir durumdur.a.s

ne yazıkkii çokkk olduuu,,amaa artıkkk biraz dahaa mantıklı davranmaya çalışıyorumm,,biras daha ortak yol arıyorumm biras daha kendimi düşünüyorummm,,,

kaç kere kırdım sayısını bile hatırlamıyorumm Çok üzgünüm çoook hala da bunu yapmaya devam ediyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum tek nedenim kendimi diğer insanlardan daha az sevmem

olmaz olurmu hiç.çoooooooooook defa hemde.ben yapı olarak kırıcı olamıyorum.kırılsamda kırmam kolay kolay.kendimi yer dururum.sonrada hastalanırım senağlama

Başkalarını mutlu etmek için kendimi çok defalarca kırdım yeni yeni anlıyorum kendinden başkası hiç önemli değil aslında ama kişiliğim buna el vermiyor heryerde çıkıyor karşıma kıramıyorum kimseyi

Çoooooooooook kereler.Hayır kelimesinin gücünü keşfedene kadar kırıldım.Ama artık hayır demeyi öğrendim.Tabii kibarca!...Şimdi pek kırıldığım söylenemez.Ama bir de edepsiz tipler oluyor ya,işte onlar beni çok kırıyor.Birşey söylesen üzerine iki misli geliyorlar.onlarla da muhatap olmamaya çalışıyorum.Geçinip gidiyoruz.Hiçbir zaman hayat 4/4 lük bir yaşam sunmaz insana!...

OLMAZ OLURMU TATLIM...
BEN ÇOK HASSAS Bİ KIZIM....HALA HAYIR DEMESİNİ PEK BECEREMİYORUM..:1no2:.VE İNSANLARI KIRMAMAK İÇİN HEP ÇABALIYORUM...
AMA NE KADAR HATALI OLDUĞUNU KAŞFETTİM.. GEÇ OLDU BİRAZ BENDEN ÇOK ŞEY GÖTÜRDÜ... AMA ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEN KARDIR SÖZÜNE SIĞINIYORUM.. ARTIK DAHA FARKLI DAVRANIYORUM.. ELDEN GELDİĞİNCE....AMA HALA KIRAMADIĞIM İNSANLAR VAR...:sm_confused:

"Eskiden kırmamak için karşımdakini ,kendimi kırardım.
Artık akıllandım.İşime gelmeyen bir konu ,olay... ise ne istersem onu yapıyorum.
Kimse için kendimi zora sokmuyorum artık.
Çünkü buna değecek insan çok az.

Artık başkaları için kendimi üzmeye niyetim yok.Çünkü çok çok istisna durumlar haricinde değmiyor inanki.:1no2:
Geçtiğimiz hafta bu kararı aldım ve daha dün akşam ilk uygulamamı gerçekleştirdim.:hooray:
Çokta güzel oldu valla.Hep kendini üz üz sonunda kendinden bişey kalmıyor geriye.

bir cok kez ama bir sey öğrendim bunun sayısı artıkca ben cok yıpranıyorum artık asırıya ğitmeden lafı cıtlatıyorum kırılırsamda belli ediyorum benim ruh sağlığım daha önemli

karşımdaki insanı çok seviyor ve çok değer veriyorsam tabiki kendime üzmek pahasına arada bir kendimi sıkar üzerim.....konuya göre değişir tabii...ama genelde hislerimi düşüncelerimi sevdiklerimi kırmadanda söyleyebildiğim için pek böyle bir durumla karşılaşmıyorum....

Eskidendi cook eskiden
Kendimden biseyler kaybedince, hayatta hickimsenin degmedigini anladim. Baskasini dusune dusune en sonunda kendinden oluyosun. Kendinden biseyler kaybediyosun ama yinede insanlar farkinda olmuyo. Herkes nasil kendini dusunuyosa bende oyle yapiyorum artik. Bencillik belkide bu; o zaman evet bencilim:tomato:

Cooook. Yuzlerce binlerce.
Cok yaptim hemde.
Ama son iki aydir ogrendim ki, bende insanim.
Kimse beni dusunmuyorsa, ben hic dusunmem.
Elimden geldigince kendimi ezdirmemeye calisiyorum artik, ama buna alismak zor, 22 yildir hep kendimi kirdim, bakalim nasil alisacaz.

O kadar çok ki özellikle bu aralar bu yüzden çok bunaldım çok sıkıldım offff offfffff:çok üzgünüm:

önceden çok yapardım bunu hep içime atardım
ama sonra aklım başıma geldi deim napıyorum ben yaaa
ama şimdi tekrar başa döndüm hatta bugünelrde napıcamı bile bilmiyorum
askerde bi sevgilim var ve şuan büyük problmler yaşıyoruz daha doğrusu ben kendi kendime yaşıyorum
konuşma fırsatımız çok olmadığı için napıcamı bilemiyorum
söylesem bi dert söylemesem bi dert
dün biraz çıtlatır gibi oldum delirdi napıcanı şaşırdı ceza almış yemek yiyememiş
böyle olunca söylemek istemiyorum ama söylemeden de olmuyo
offf kızlar bana yardım edin nolur sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…