Karokum'un evi karşınızda....:)

gule gule oturun canim hersey mukemmel gorunuyor. bir ic mimarla filan mi calistiniz? renk uyumlari, malzeme ve aksesuar secimleri profosyonelce.. yalniz bir elestiri yapicam kusura bakmazsan mutfak cok guzel ama evin diger odalarindaki agirliga gore biraz daha normal cizgide gorunuyor. boyle bir evde daha zengin ve havali bir mutfak beklerdim yerimseniben tabi bu benim fikrim ama belkide sen oyle olmasini istedin. bir de aydinlatmalari merak ettim onlari goremiyoruz resimlerde..

evin çook güzel.maşallah diyeceğim nazar değmesin.perdelerin çok hoşuma gitti.birde aksesuarların.yani onlarla öyle bir hareketlendirmişsinki evi bravo.güle güle oturun.

cnm iyı huzurlu mutlu gunlerde oturun salonuna bittim kokoşş seniiii alkisalkisalkis

merhaba canım güle güle otur evinde rabbim huzurunu mutluluğunu hiç bozmasın evin şahane bişey bayıldım evine çok güzel topikteki en güzel ev daha doğrusu gördüğüm en güzel ev güle güle otur canım
tekrardan mutluluklar :))

Allah can sağlığı ile güle güle oturmayı nasip etsin.Kem gözlerden nazardan esirgesin.Kusur bulunacak göz yoracak buda buraya olurmu diyecek hiç bir söz yok tek kelime ile
Çok beğendim herşeyi ile dört dörtlük bir ev olmuş.Huzurla sağlıkla mutlulukla oturun.
İnşallah opuyorumnanaktan

her şey muhteşem, en güzel günlerde huzur içinde oturmanız dileğiylee.

taşlı mobilyaları hiç sevmezdim ama evini görünce fikrim değişti
dekorasyonu bir iç mimara mı yaptırdınız harika olmuş
gerçekten allah nazardan saklasın çoooook güzel bir ev sağlıkla oturmayı kısmet etsin
mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…