karokum evin çok güzel çok zevkle döşenmiş. kendi zevkime benzettim birazda bu yüzden en çok senin evine bayıldım:) allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...
herşey çok güzel olmuş genelde kahve tonlar kullanmışsınız çocuk odası biraz daha canlı renkler olsaydı daha ii olurmuş(yanlış anlamayın) aksesuarlar çok orjinal güle güle oturun begendim
41 KERE MAŞAALAH SÜBHANAALLAH.YAAA BEN ÇOK BEĞENDıM OYÜZDEN NAZARIM DEĞSıN ıSTEMEDıM.MEVLAM HERKESE HAYIRLI Bı EV GÜZEL Bı YUVA NASıP ETSıN.:Saruboceq:E ÇAKMADA OLSA RAZIYIM VALLA.ŞU NACıZ KULUNUDA GÖR YARABBıM.VAALA HERŞEYıYLE MÜKEMMEL BEN BEĞENDıM ŞAHSEN.
hepinize teşekkürler ip perdeleri soran arkadaşım ben memnunum dolaşma filan olmuyor.ayrıca ufak tefek değişiklikler yaptım.onların resimlerinide koyucağım yakında inş.
canım benim daha öncedende bakmıştım yazmışsım..çok ama çok güze evin var tekrar tekrar bakıyorum ışıl ışıl..mobilayar herşey fevkalade..rabbim huzrla saglıkla oturmayı nasip etsin..tatlım odanda spor bisikletimi var?? kullanıyormusun??
çok güzel eviniz iyi günlerde oturun ... salondaki koltukların rengi açık pembe ve parlak başka bir adı varmı bu rengin sıklamen rengide olabilir gibi geldi özel tasarım olduğu çok belli.. eşiniz mobilya tasarımıylamı ilgileniyor galiba mutlu olmanız dileğiyle..