Karokum'un evi karşınızda....:)

bacım bizim buralarda buna pek ev denmiyor ne evi saray yavrusu çok zevkli döşenmiş yanlız bir yere nazar boncuğunuda takıştırın artık güle güle oturun nazar değmesn....

canlarım ayrı ayrı hepinize teşekkürler.allah herkese nasip etsin inşaallah

gerçekten harika herşey fazla söylencek bişey yok Allah ağız tadı ve sağlıkla oturmayı nasip etsin.

canim aksesuarlarina bayildim. aynaalar bir harika.
ama salondaki mobilyalar cok parlak geldi bana
tabi zevk meselesi.
ama hepside uyumlu olmus.
allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin

canım çok güzel güle güle otur ailenle

karokum evin harika tv ünitesini ve yatak odasının daki duvara monte edilmiş rafları nerde yaptırdın güle güle otur evinde canım

tek kelime ile estetik harikası bir ev her şey ama her şey birbiri ile çok uyumlu

ben çok şatavatlı mobilyaları sevmesemde zevkinize hayran kaldım birde çocukların odası yaşlarını bilmiyorum ama daha tatlı tonlarda renklendirilebilirler

nazarlardan uzak ağız tadı ile oturun inşallah

Salondaki tv ünitesi harika, yatak odasındaki aksesuar ünitesi de harika ancak üç tane aynı obje biraz abartılı durmuş sanki, bir de yatak odasındaki şifonyer enterasan bir mobilya çekmece v.s. varsa bile belli değil çok hoş. Ancak salonunuz bana fazla şıkır şıkır heryerde bir parlaklık bu bana göre oldukça fazla. Evinizde mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim.

valla içlerinde en güzel ev senn ki çok ama çok beyendm en güzel gnlerde otur ne av ya maşallah diyom bi şeyn kırılır kadınn biri nazar etti demeD

merhaba....salondaki orta sehpanızın ölçüsünü öğrenebilir miyim? eşimle sehpa ölçüsü verdik benimle iddaalaşıyor 120den aşağı değildir o da diye....ben de o kadar büyük olmasın diyorum.....tabi bu sehpadan yaptırmıyoruz sadece büyük kare sehpanın duruşunu konuşuyoruz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…