Karokum'un evi karşınızda....:)

maşallah çook güzel bir eviniz var.güle güle oturun!
çok fazla dikkat çekmişsiniz:) yorumların hepsini okuyamadım belki sorulmuştur ama
bir sorum var:dodalardaki rafları yaptırdınız mı hazır mı aldınız?

evin çok güzel.bende kahve rengi tonlarına bayılırım.allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

Anacım bunlar ev se benimkisi ne?maşallah harikalar ya....hep hayalim ama hiç elde edemeyeceğim evler bunlar:)kıymetini bilin..

karakom ya salon koltuklarının teklilerinin resimlerini de koyarmısın ? acil lütfen

GERCEKTEN COK GUZEL
tekrar baktımda
ev zaten guzel mımari olarak
birde eşyalarda öyle özellkile biblolar
cok guzel
unıten de öyle
oturma odası cok sıcak
yatk odasındakı boncuklu tullerde cok guzel
herye harika
mutlu gunler geçiirn inş

cnmm yatak odandaki tabloyu nereden aldın acaba çok begendim tamda öyle bşy istiyordum:)ayrıca evine yorum yapmıştım yine yapayım şahane süper süper:)

oturma odasına bayıldım..

girişteki shaggy halılarda çok güsel..
kullanımı nasıl canım?????

Son düzenleme:
evin çok çok güzel mutfak harika ve yatak odanın duvarındaki aksesuarlara bayıldım bana çok güzel fikir oldu teşekkürler.....

cok sık bir ev her odası ayrı güzel salondakı taslarla süslü konsol masan harika.mutfagında güzel tertiplsin zevkle dösenmiş.mutlukla oturun

çok zevkli..herşey okadar itinayla seçilmiş ve yanyana getirilmişki..çok ama çok beğendim ben de herkes gibi.güle güle sağlıkla oturun inşallah.allah nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…