Karokum'un evi karşınızda....:)

ay çok güzell gerçektenn yaaa ALLAH huzurla mutlulukla oturmayı nasıp etsınn inşallah saoluna özlellıkle bayuldummm::)

eviniz harika...yalnız salon bana göre biraz ağır ama onuda ancak böyle bi ev kaldırırdı zaten:))

evin herşeyiyle çok güzel mobilyaların aksesuarların Allahım hep güzel mutlu günlerde oturmayı nasip etsin huzurunuz sağlığınız hiç eksik olmasın inşallah Allahım inşallah olmayanlarada böyle güzel evler nasip etsin

canım harıka cok hos evın ama sen bu evı nasıl temızlıyosun banyolar temızle temızle bıtmez offf

çok şaşalı, taşlar falan.ınsan kıyamaz da orda oturmaya, hele küçük çocuklu misafirlerle. Abimiz epey maddi yönden emek harcamış anlaşılan.kaç banyo var 3 mü unuttum, gerçekten nasıl temizleyeceksin evi. Bunun yarını da var, yaşlılık yani, gençlikteki gibi dinçlik olmaz ki.benim tarzım değil renkler ama gene de evin diğer odalarıyla uyumlu olmuş. Yeni ev sahibi olmuşsunuz sanırım, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin önce huzur ve sağlık tabii.vereliniortak

Eviniz çok güzel...Allah sağlık,huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin...Şuan nevresim takımlarıyla ilgilendiğimden oğullarınızın odasında bulunan takımın markasını öğrenebilirmiyim acaba?

ev çok gusel gercekten.banyolar,mutfak evin kapıları dahil çok çok çok hoş,modern.. dekorasyon biras kullanmaya değilde bakmaya dayalı yapılmış gibi. salonunuz çok şaşalı. parlak göz kamaştırıcı kumaşlar var. Benim tarzıma göre olan odanız oturma odanız şahsen. çok beğendim. ama evinizin salon dışındaki alanlarında özellikle mutfak çok sade geldi.bunun dışında da vazolar,kitaplar,dergiler,küçük süsler çok az.. birde renkler böle kontrast pek göremedim genelde kahve tonlarda..ama çok düzenli çok şık.
güle güle oturun

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle oturun eviniz çok şık hakikaten swarovski taşları benimde favorim. Tıpkı buna benzer bir konsol beğenmiştim:)))))

evimizin salonları aynı desem yeridir... senin salonu görünce kendiminkini görmüş oldum... çok şık evin var... güle güle otur inşallah. zaten taşlı pırılpırıl şeyler ruhuma hitap eder... tarzımız benziyor... opuyorumnanaktan

Eviniz çok güzel...Allah sağlık,huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin...Şuan nevresim takımlarıyla ilgilendiğimden oğullarınızın odasında bulunan takımın markasını öğrenebilirmiyim acaba?

ben nevresim takımı değil yatak örtüsü yaptırdım.brillanttan.tüllerle aynı olsun diye

mutak ve banyonuz harika. salon tarzım değil ama özen gösterilmiş. konsolun üzerindeki ayna çok hoş. oturma odasındaki koltuklarda çok güzel. yatak odasındaki şifonyer çok dikkatimi çekti çok değişik ve çok hoş. nerden aldınız acaba?

cok zevkli dösemissin Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

cok guzel bır evın var guzel huzurlu mutlu gunlerde otur canım ALLAH olmayanlarada nasıp eder inş

hepinize ayrı ayrı teşekkürler öncede yazdığım gibi tüm eşyalarımı maskodan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…