Karokum'un evi karşınızda....:)

maşallah çok zevkle döşenmiş. çok beğendim. huzur ve mutluluk dolu olsun inşallah.

çok zevkli döşenmiş,,
özelikle perdelerin çok hoşuma gitti..
allah mutluluğunuzuda eksik etmesin.

Evini görünce aaa bu benim arkadaşımın evinin aynısı dedim. Sanırım aynı sitede oturuyorsunuz G.P. evleri (uzun uzadıya yazmayayım reklam olmasın:) Tarz olarak da hemen hemen aynı. Güle güle otur canım. Allah tüm isteyenlere versin.
Sevgiler,

bu evi bende çok beğenmiştim. böyle bir evim olsun istiyorum. sonra vazgeçiyorum nasıl temizlenir bu ev bu koltuklar diye. ama yinede huzurla otur evinde. belli çocukların büyük olduğuna göre emekle yapılmış bir ev. eşinin mesleğini bende merak ettim. sakıncası yoksa.

mobilyalarınız ve eviniz cok mükemmel nerden olduklarını öğrenebilirmiyim acaba ?heryer taş döşeli hepsi bu şekildemiydi yoksa sizde taş ekledinizmi?

cok güzel ve zevkle dösenmis bir ev güle güle oturun

eşimin mesleği dekorsyon.belli olmuyormu

işte ben kahvenın bu tonlarına bayılıyorum. 5 yıl önce evlendim ve siyah mobilya modaydı o zamanlar. ama benim aklım hep kahvedeydi. artık tayinimiz çıksın batıya kendi evime geçtiğimde inşallah bende böyle yaptırcam güle güle oturun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…