Karokum'un evi karşınızda....:)

tek kelimeyle harika güle güle oturun.eviniz herzaman huzur ve mutlulukla dolsun.

ev çok şık olmuş ağzınızın tadıyla oturursunuz inşallah. Bende evlendiğim zaman eğer ki kendi evim olmazsa böyle özene bözene döşesem mi yoksa öylesine alıp kendi evim olduğunda mı yapsam karar veremedim.
diyorum evimiz olunca evlenelim oldu diyor ben ayrılayım ozaman senden okdr bekleyemem ( 2 3 yıl beklese olur aslında ama.

evin çok büyük canım ya temizle temzile bitmez allah kolaylık versin. güle güle oturun

herşey çok güzel canım şıkır şıkır bir evin var iyi günlerde otur.Ben bayıldım...:124::124::124:

girişteki gümüş dresuarı neden değiştinki ahşap yapmışsın sanırım gümüşüüü bana göndersene karakum ben ona bayılmıştım

evin çok tatlı buarada :) salondaki masan aynan ve aksesuarların kırmızı mumların çok yakışmış odayaa

evin çok güzel güle güle otur. salon halına bayıldım ne marka acaba bende istiyorum alıcam.

hem çok şık hemde çok sade ve ferah bi ev.tam benlik.aksesuarlar harika ve herşey yerli yerinde hiç bişey göz yormuyo.güle güle oturun.

evin çok güzel.allah mutlu mesut yuvanızda oturmayı nasip etsin.merak ettiğim birşey var, ebeveyn banyosu ve misafir banyosu diye isimlendirmişsin banyoları.çocuklar hangi banyoyu kullanıyor..

gercekten cok guzelmıs evın
en ınce ayrıntısına kadar hemdeee
ıyı gunlerde oturun agzınızın tadı hıc bozulmasın ıns....

Ev yapısal olarak çok güzel..Herkesin sahip olmak isteyeceği bir ev.Bakarken içim gitti. Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

Eşyalar güzel ancak her yerin kahve tonlarında olması evi boğmuş bana kalırsa.Ben her odaya gittiğimde farklı bir dünya yaşamak istiyorum belki bana ondan öyle geldi. =) Ama gerçekten çok güzel bir ev..Girişi,mutfağı falan.​

En beğendiğim evlerden biri Ama tabi evin kendisi de çok güzel, geniş ferah.. Zevkle de döşemişsin maaşallah... Sağlık ve huzurla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…