Karokum'un evi karşınızda....:)

ev gercekten cok güzel güle güle oturun inşallah :) nerde olduğunu merak ettim evin ?? :) gayet zevkli döşenmiş ama baska renklerde kullanılabilirdi hep kahvede bazen yoruyo gözü ama yinede hepsi cok güzel ben konsolun üstündeki aynayı cok begendim bu tip aynalara bayılıyorum kocaman ve sekli ilginç olan

gerçekten eviniz çok güzel aksesuarlarada bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?iyi günlerde güle güle oturun.

bu ne lüks bu ne şatafat aman yarabbim
salon ve oturma odası pek bana göre diil ama mutfak bi harika banyolar süper daha ne olsun
huzurla oturun darısı olmayanların başına inş

canım evin harika gerçekten salon dışında :) benim pek tarzım değil ama diğer her şey çok güzel huzurla oturun inşallah

Arkadaşlar;ben fazla aktif olamıyorum forumda.hepinize teşekkürler.merak eden arkadaşlar için söyleyeyim tüm mobilyalarım kendi tasarımlarımız.maskoda yaptırdık.

şu kadarını sölim bana göre şu an için çok şatafatlı yeni evlenicem fakat bi 35 40 civarlarında böle bi ev sahibi olmayı isterim ayrıca kendi içide inanılmaz uyumlu bi ev çok çok çok güzel fazla ayrıntı fazla detay yok bu çok güzeel herşey iri büyük gösterişli ve şatafatlı beğendim ve suda var bu ev taaaaaa2008 yılında eklenmiş hala hit bi ev çok güzel beğendim....

Süper bir ev yada malikane mi desem bilemedim odalarını sayamadım bakmalara doyamadım Allah nazarlardan saklasın bizede nasip etsin işallah bende yeni ev aldım ama bunu yarısı kadar Güle güle otur işallah ben çok beğendim evini ama genel manada yorumlara katılıyorum çok kahve ağırlıklı olmuş ama yinede güzel gerçekten

güzel bi ev bana göre çok ağır, heryer taşlı renkler aksesuarlar altın sarısı,kahve ama yine de uyumlu bi ev, tabi benim tercihim daha spor beyaz ağırlıklı bi ev güle güle oturun

YATAK ODAM

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

perdelerimçok seviyorum:)kolye bile oluyor:):)
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ip perdelerinize ve boncuklara bayıldım genel olarak eviniz çok güzel olmuş. ip perdeyi kaça aldınız acaba kullanışlımı bende düşünüyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…