Bence konu çok saçma sapan yerlere gitmiş. Arkadaşın çocuğunun olmaması ile bu durumun ne alakası var ? Kimse çocuğa birşey demiyor , ama bu insanımızdaki *çocuğu varsa herşeyi yapmaya hakkı var , senin çocuğun yok anlamazsın * vs. Tavırlarını da anlamış değilim . Insanlar sabahları işine gidiyor ,hastası var yaşlısı var,belki bebegi olan var. O cocuk yüzünden sizin cocugunuz uyuyamasaydi o zaman baska düşünürdünüz.
Ne demek o zaman klima takdirin ? Belki klima dokunuyor . ? Dokunmasa bile , böyle saçma şey mi olurmuş? Ayrıcacocuk için balkona çıkıyorlarsa , çocuk hala niye ağlıyor? demek ki balkona çıkmak bir işe yaramıyor , bence onlar kendi keyiflerinden balkonda oturuyor çocukta uykusuzluktan ağlıyor. Bence burda bazen bazı konular yanlış değerlendiriliyor.. çocuk varsa tabiiki daha anlayışlı olmalıyız , bunu herkes yapar ama hiç kimsenin hiç kimseyi sabaha kadar uyutmaya hakkı yok .evde odada ağlama ile sokakta ağlama aynı şey değil. Bu çocuklu bayanlarında , her konuyu çocuğun yok anlamazsina getirme olayı bir tek bizim ülkemize özgü bir durum , yurtdışında yaşıyorum ve burda asla asla ve de asla böyle bir durumla karşılaşamazsınız, çocukları evlerr hapsetmiyorlar tabii ki, ama böyle bir durum varsa da o durumu yasayan bir cözüm buluyor . Rahatsizlik yadayan 100 kisi degil ...
Dip not : 2 yıldır anne olmaya çalışıyorum , tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama anne olmadigim için belki anlayamam