Ben arkadaş olacağım kişiyi sectimMerhaba hanımlar,
Burdaki yorumları hep okurum ve sizlerin yorumlarına güvenerek bu konuyu açmak istedim.
Geçtiğimiz hafta bir tanıdık aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım. Şimdilik bir kere yüzyüze geldik ve genel olarak kendisini beğendim diyebilirim. Fikirlerimiz uyuşuyor gibi. Ama aklıma takılan bazı hususlar var ve bir karara varamadım devam edip etmeme hususunda.
Kendisi başak burcu ve yükseleni de başak. Biraz ters birisi ve temizlik takıntısı var. Ben mesela su tüketimi konusunda çok hassasım ama o napayım huy deyip gülerek geçiştiriyor bu meseleyi.Takıntılı olduğunu düşünmüyor yani. Sigara kullanıyor. Günde 1 litre kola içiyor. Annesine aşırı düşkün. Şu an için annesiyle yaşıyor haliyle ama evlenince ayrı yaşayacağını söylüyor. Babası vefat etmiş.
Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın, kızım olsun onu büyütelim şeklinde. 36 yaşında ama çalıştığı için annesi hiç sorumluluk vermemiş desem yeridir. Ben de çalışıyorum ve paylaşımlı ev işi yapılması gerektiğine inanıyorum.
Sizce bu koşullarda devam edilir mi nelere dikkat etmem gerek siz neye göre karar verdiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
yani bir kere görüştük daha çok çok hoşlantı var diyemem ama sohbet altı güldük falan ama bunlar gözüme çok battı işte.Beklentilerinizi isteklerinizi acık konusacaksınız. bir sürü olumsuz özellik saymışsınız hal böyleyken cok da bi hoşlanma olmamış gibi
Siz de çalışıyorsunuz , normal mi bu istek sizce?Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın, kızım olsun onu büyütelim şeklinde. 36 yaşında ama çalıştığı için annesi hiç sorumluluk vermemiş desem yeridir. Ben de çalışıyorum ve paylaşımlı ev işi yapılması gerektiğine inanıyorum.
Ben yüzyüze geldiğimizde rahatsız hissetmedim kendimi. Sohbet de ettik. Güldük de. Ama ondan çok da bi duygu almadım açıkçası. Mantıklı düşünürüm falan dedi. Bilemedim.Anlattıkları neyse ne de duygu etkileşiminden hiç bahsetmemişsin?
Eş değil hizmetçi arıyor. Bunları öğrendikten sonra koşarak uzaklaşmanız gerekirdiEvliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın, kızım olsun onu büyütelim şeklinde
Önceden 2.5 litre içermiş günde su gibi. Yeni yeni 1 litreye düşürdüm dedi.1 litre kola ne? Lisedeki çocuklar o kadar içmiyor midesi delinir biraz daha içerse
Bence kaçın bu adamdan. Daha iyileri mutlaka çıkar karşınıza.
Basak burcu olmasi onemlimi. Temiz olmasi bence guzel hele erkekse. Babasi vefat etmis anne yalniz kalmis. Dolayisiyla anne konusuna olgun sevgiyle yaklasman lazim. Ev isleri konusu icin erken. Hele bir evlilik seviyesine gelin 1 saat supurge tutmak icin kavga edecek haliniz yok zaten.Merhaba hanımlar,
Burdaki yorumları hep okurum ve sizlerin yorumlarına güvenerek bu konuyu açmak istedim.
Geçtiğimiz hafta bir tanıdık aracılığıyla birisiyle tanıştırıldım. Şimdilik bir kere yüzyüze geldik ve genel olarak kendisini beğendim diyebilirim. Fikirlerimiz uyuşuyor gibi. Ama aklıma takılan bazı hususlar var ve bir karara varamadım devam edip etmeme hususunda.
Kendisi başak burcu ve yükseleni de başak. Biraz ters birisi ve temizlik takıntısı var. Ben mesela su tüketimi konusunda çok hassasım ama o napayım huy deyip gülerek geçiştiriyor bu meseleyi.Takıntılı olduğunu düşünmüyor yani. Sigara kullanıyor. Günde 1 litre kola içiyor. Annesine aşırı düşkün. Şu an için annesiyle yaşıyor haliyle ama evlenince ayrı yaşayacağını söylüyor. Babası vefat etmiş.
Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın, kızım olsun onu büyütelim şeklinde. 36 yaşında ama çalıştığı için annesi hiç sorumluluk vermemiş desem yeridir. Ben de çalışıyorum ve paylaşımlı ev işi yapılması gerektiğine inanıyorum.
Sizce bu koşullarda devam edilir mi nelere dikkat etmem gerek siz neye göre karar verdiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
arkadaş olarak iyi olur evet. ama karşı cins konusunda sert noktaları var. Mesela sen memur olmasan çalışma derdim. Fabrika ortamları kötü diyen biri. İçinde olduğundan kadınlar için kötü diyor.Ben arkadaş olacağım kişiyi sectim
Arkadasınsa sana yük gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?