çok teşekkür ederim. Babasını 4 yıl kaybetmişler. iki ablası ve ikizi hepsi evli şu an hepsi aynı binada aile apartmanında oturuyormuş.Bu kişi ısrarla ev ev üstüne olmaz ben orda oturmak istemiyorum diyor ama güvenemedim. Annesine aşırı düşkün garip annem bizim için herşeyi yaptı falan diyor devamlı.Bir litre kola dedin de...yakın bir arkadaşım da görücü usulüyle günde bir litre kola içen, babası olmadığı için annesiyle evli gibi büyümüş,annesinin paşası, eline iş değmemiş - hatta tuvaletin sifonunu çekmekten aciz- biriyle evlendi. Ve bin pisman...
Karantina zamanlarında bile 'offf bunla zaman nasıl gececek' diye yakınırdı... Yani bence önüne gelen ilk insanla evlenmeyi düşünme. Önce kanın kaynasın,insan olarak sev. Huyunu suyunu sev... Ayrıca anne konusu çok sıkıntılı. Bir sure sonra sizinle yaşamasını isteyebilir,ya da her akşam o gelir, haftasonu siz gidersiniz falan. Kocadan çok kaynana yuzu görmen muhtemel. Geleneksel düzende yetişmiş, kocası vefat etmiş bazı kaynanalar (arkadaşımınki gibi) oğullarını nedense kocaları yerine koyuyorlar. Haliyle gelini de kuma. Aslan oğul ile el kızı gelinun arası bozuldukca mutlu oluyorlar...
Bunu da düşünmek lazım. Anasına tapan bir erkekse böyle olma ihtimali de çok fazla. Bir gözlem yap, anası çocuğu ikide bir pohpohluyorsa mesela çocuk ev sorunlarından kaçmak için soluğu hep anasının dizinin dibinde alıyor böyle hikayelerde....
Ben olsam denemem bile (tek anne için değil,hayatın müşterek olduğuna inanmayan,donum yikansin diye evlenen adamla isim olmayacagi için). Ama yine de senin hayatın. Bak bakalım,tanış kaynaş...ama yoldaki işaretleri iyi anla.
Benim arkadaşım mesela anneci kocasından mutsuz ama nişanliyken de adam annesinin ağzıyla iş yapardi,her yere annesini de getirirdi. Kız bir şey almadan önce bile 'yine de anneme bir daniş' derdi. Ama arkadaşım çoğu genç kızin bu dönemlerde taktiği pembe gözlüğü taktiği için bundan hiç rahatsız olmazdı. Ne zaman evlendi,aynı şeyler ona batmaya başladı
Sen de böyle olma, işaretleri iyi izle. Objektif yorumda bulunacak insanlara bol bol danis
Hayat senin ben bilmem.Ben yüzyüze geldiğimizde rahatsız hissetmedim kendimi. Sohbet de ettik. Güldük de. Ama ondan çok da bi duygu almadım açıkçası. Mantıklı düşünürüm falan dedi. Bilemedim.
arkadaş olarak iyi olur evet. ama karşı cins konusunda sert noktaları var. Mesela sen memur olmasan çalışma derdim. Fabrika ortamları kötü diyen biri. İçinde olduğundan kadınlar için kötü diyor.
insanlar hakkında kesin hükümleri var. daha önceki görüşmelerini anlatıyor mesela. kızlar bu kişiyle görüşmeye geldiğinde mide bulandırıcı şekilde bakımsız kötü gelmişler güya. ya da haklıysam sonuna kadar haklılığımı savunurum diyor.Su konusunda da anlattım kuraklık var susuz kalıcaz dikkat etmemiz gerek diye. ne yapalım temizlik imandan gelirmiş dedi geçti.Ters birisi derken ne terslikleri var mesela?
Takintililiginizi onemsemiyor mu?
Boyle bir adamla evlenilmez.
ya saçma haklısınız da çok tuhafıma gitti bu özellik muhtemelen o yüzden başa yazmışımdırBu nasıl bir tanıtma biçimi, başak burcu yükseleni de başak, bir lt cola içiyor
aslında direk bu şekilde söylemiyor tabi ama, ben yapamam ben edemem demesinden şimdiki konforunu bozmak istemediğini, evlenince de aynı şekilde devam etmek istediğini anlıyorum.Siz de çalışıyorsunuz , normal mi bu istek sizce?
insanlar hakkında kesin hükümleri var. daha önceki görüşmelerini anlatıyor mesela. kızlar bu kişiyle görüşmeye geldiğinde mide bulandırıcı şekilde bakımsız kötü gelmişler güya. ya da haklıysam sonuna kadar haklılığımı savunurum diyor.Su konusunda da anlattım kuraklık var susuz kalıcaz dikkat etmemiz gerek diye. ne yapalım temizlik imandan gelirmiş dedi geçti.
çok haklısınız.zaten ara konuşmalarından bunu anlıyorum. ütü konusu açılıyor. ablamlar benim ütülerimi yapmak istemiyor beğenmiyorum ben çok düzgün olsun isterim dedi. o zaman sen yapıyosun dimi dedim yok annem yapıyor sağolsun dedi.Bu evlilik sana ne katacak peki?
1lt kola içen anakuzysu bir öküzü beslenmiş olacaksın. İşten geleceksin, sen yemekle uğraşırken paşazade telefonuyla oynayacak. Zaman geçtikçe yorulacaksın canın çıkacak. Tek iş yapmadığı gibi ev neden temiz değil diye sürekli dırdırlanacak.
Seni bekleyen hayat aynen bu inan.
Bir haftada, daha önce görüştüğü kızları mi anlatmaya başladı sizeinsanlar hakkında kesin hükümleri var. daha önceki görüşmelerini anlatıyor mesela. kızlar bu kişiyle görüşmeye geldiğinde mide bulandırıcı şekilde bakımsız kötü gelmişler güya. ya da haklıysam sonuna kadar haklılığımı savunurum diyor.Su konusunda da anlattım kuraklık var susuz kalıcaz dikkat etmemiz gerek diye. ne yapalım temizlik imandan gelirmiş dedi geçti.
başak burçları titiz derler ya hep o yüzden yazdım ki dediklerinden anlattıklarından da belli öyle olduğu. yani daha çok çok yeni görüşmemiz öyle çok ciddi konuşma durumumuz olmadı ama konforunu bozmak istemiyor gibi anladığım için kararsız kaldım.Basak burcu olmasi onemlimi. Temiz olmasi bence guzel hele erkekse. Babasi vefat etmis anne yalniz kalmis. Dolayisiyla anne konusuna olgun sevgiyle yaklasman lazim. Ev isleri konusu icin erken. Hele bir evlilik seviyesine gelin 1 saat supurge tutmak icin kavga edecek haliniz yok zaten.
Bilemedim ki, hayat arkadaşınızı seçerken daha spesifik ayrıntıları bilmeniz açıkcası onu biraz tanımanız gerekir yani zaman lazımya saçma haklısınız da çok tuhafıma gitti bu özellik muhtemelen o yüzden başa yazmışımdır
Ben yüzyüze geldiğimizde rahatsız hissetmedim kendimi. Sohbet de ettik. Güldük de. Ama ondan çok da bi duygu almadım açıkçası. Mantıklı düşünürüm falan dedi. Bilemedim.
anlatmakki hem de nasıl. bana da sordu niye sordun dedim ben sorarım genelde dedi bir de sağolsun. çok ayrıntıcıymış, detaycıymış ne yapsın elinde değilmiş. hatta bu mide bulandırıcı dediği şeyler hakkında ayrıntı da verecekti buluştuğumuzda ben açmadım konuyuBir haftada, daha önce görüştüğü kızları mi anlatmaya başladı sizemide bulandırıcı derecede bakımsız gelmiş hemde birden fazla kişi.
İlginç.
Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın,
Üzerinde durulacak bir yanı yok bence bu adamın, eşim değil derdim olsun diyorsanız siz bilirsiniz tabi.anlatmakki hem de nasıl. bana da sordu niye sordun dedim ben sorarım genelde dedi bir de sağolsun. çok ayrıntıcıymış, detaycıymış ne yapsın elinde değilmiş. hatta bu mide bulandırıcı dediği şeyler hakkında ayrıntı da verecekti buluştuğumuzda ben açmadım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?