Karşı cins konusunda kararsızlık...

çok teşekkür ederim. Babasını 4 yıl kaybetmişler. iki ablası ve ikizi hepsi evli şu an hepsi aynı binada aile apartmanında oturuyormuş.Bu kişi ısrarla ev ev üstüne olmaz ben orda oturmak istemiyorum diyor ama güvenemedim. Annesine aşırı düşkün garip annem bizim için herşeyi yaptı falan diyor devamlı.

arkadaş olarak iyi olur evet. ama karşı cins konusunda sert noktaları var. Mesela sen memur olmasan çalışma derdim. Fabrika ortamları kötü diyen biri. İçinde olduğundan kadınlar için kötü diyor.

Bence almayın bu adamı

Kadınların gözleri kör mü beyinleri yok mu hangi ortam iyi hangi ortam kötü ayırt edemiyorlar...oldu paşam sana sorucam deseydin. Sen memnunsan ona ne ki nerde çalıştığından ayrıca?? Önemli olan senin memnun olman. İstemiyorsan da çıkar başka iş bakarsın. 35yaşına gelip anneciğiyle yaşayan adamın aklına ihtiyaç mı var??

Ters birisi derken ne terslikleri var mesela?

Takintililiginizi onemsemiyor mu?

Boyle bir adamla evlenilmez.
insanlar hakkında kesin hükümleri var. daha önceki görüşmelerini anlatıyor mesela. kızlar bu kişiyle görüşmeye geldiğinde mide bulandırıcı şekilde bakımsız kötü gelmişler güya. ya da haklıysam sonuna kadar haklılığımı savunurum diyor.Su konusunda da anlattım kuraklık var susuz kalıcaz dikkat etmemiz gerek diye. ne yapalım temizlik imandan gelirmiş dedi geçti.

Zorlanirsiniz bu adamla.

çok haklısınız.zaten ara konuşmalarından bunu anlıyorum. ütü konusu açılıyor. ablamlar benim ütülerimi yapmak istemiyor beğenmiyorum ben çok düzgün olsun isterim dedi. o zaman sen yapıyosun dimi dedim yok annem yapıyor sağolsun dedi.

Bir haftada, daha önce görüştüğü kızları mi anlatmaya başladı size mide bulandırıcı derecede bakımsız gelmiş hemde birden fazla kişi.
İlginç.

başak burçları titiz derler ya hep o yüzden yazdım ki dediklerinden anlattıklarından da belli öyle olduğu. yani daha çok çok yeni görüşmemiz öyle çok ciddi konuşma durumumuz olmadı ama konforunu bozmak istemiyor gibi anladığım için kararsız kaldım.

ya saçma haklısınız da çok tuhafıma gitti bu özellik muhtemelen o yüzden başa yazmışımdır
Bilemedim ki, hayat arkadaşınızı seçerken daha spesifik ayrıntıları bilmeniz açıkcası onu biraz tanımanız gerekir yani zaman lazım Annesine bağlı ve düşkün biri şahsen beni rahatsız etmez, ama aradaki dengeyi sağlayabilmeli, eşinin yerini de annesinin yerini de bilmeli; yeri gelince sizi savunabilmeli. Çalışan insanlar olarak evdeki işleri de paylaşan size yardımcı olabilen anlayışlı bir eş gerek. Tüm yük boynunuza biner. Acele etmeyin derim.

Ben yüzyüze geldiğimizde rahatsız hissetmedim kendimi. Sohbet de ettik. Güldük de. Ama ondan çok da bi duygu almadım açıkçası. Mantıklı düşünürüm falan dedi. Bilemedim.

Mantıklı düşünürüm = yemek yapacak temizlik yapcak kadın arıyorum

Bir haftada, daha önce görüştüğü kızları mi anlatmaya başladı size mide bulandırıcı derecede bakımsız gelmiş hemde birden fazla kişi.
İlginç.
anlatmakki hem de nasıl. bana da sordu niye sordun dedim ben sorarım genelde dedi bir de sağolsun. çok ayrıntıcıymış, detaycıymış ne yapsın elinde değilmiş. hatta bu mide bulandırıcı dediği şeyler hakkında ayrıntı da verecekti buluştuğumuzda ben açmadım konuyu

"Evliliğin onun için tanımı yemeğim yapılsın, evin düzeni tastamam olsun ama ben değil karşımdaki yapsın"

Adam 36 yaşinda olduguna göre siz de cok kucuk degilsiniz saniyorum. Şu cümleden sonra benim için o kişi direkt elenirdi siz nasil "acaba" diyorsunuz ki?

Ben eşimle bu ev işi mevzularini konuşurken bana dedigi şey "Kendime hizmetci aramiyorum, hayat arkadasi lazim bana"
Hah evlendim. Ev işi yapmiyor muyum? Yapiyorum tabi ama eşim de yapiyor biseyler ve işler yürüyor gidiyor.

Ev işi evliligin tanimi olamaz hayatin akisindan bir rutin detay sadece, evliligin tanimina ev işim yapilsin diyen adam için beş dakika dusunmek bile zaman kaybi.

Üzerinde durulacak bir yanı yok bence bu adamın, eşim değil derdim olsun diyorsanız siz bilirsiniz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…