Karşı cins konusunda kararsızlık...

Gorusmek icinden gelmiyosa gorusme bence. Ama onun neyi nasil dusundugunu tam anlayamadan karar verme. Birkac gorusunce belli olur zaten.

Böyle bir evlilik adama konfor sunarken sizin konfor düzeyiniz neden negatif etkilenecek? Böylesi bir evlilik size ne katacak?
Bu soruların cevabını verebiliyor musunuz?
Baya negatif etkileneceği kesin. çünkü ben şu an çok rahatım aile yaşantımda. istediğim zaman yaparım evde babam da işlere ortaktır. Bu kişiyle evlensem sadece evde değil kv ye de hizmet edicem gibi.

yattığı yerden baba olma beklentisini de unutma hemde kız olacakmış hayatını söndürecek çocuğun..
5 erkek yeğeni var o yüzden kız olsun istiyormuş. Ama baskıcı olabilir dediğiniz gibi. Mantığı değişik ben klasik türk erkeği demek istesem bile babamdan biliyorum tam aksi çok yardımcıdır evde

Burclarla alakası yok bence. Erkekleri bu Şekil yetiştiren annelerimiz, erkekler üstün varlık yapıp kızları hizmeti vasfına koymalarından kaynaklanıyor. Annesini iyi analiz et oğluşum oğluşum yapan biri ise sakın evlenme.

Ben de 30 yaşındayım. Hani bu karşımdaki kişi tastamam yapsın kısmını direk demedi ama tavırlarından konuşmalarından çok netti böyle istediği. Eşiniz ne güzel söylemiş, bu kişi öyle bir laf ağzımdan çıkar söz vermiş olurum diye aklı gidiyor eminim.

Baya negatif etkileneceği kesin. çünkü ben şu an çok rahatım aile yaşantımda. istediğim zaman yaparım evde babam da işlere ortaktır. Bu kişiyle evlensem sadece evde değil kv ye de hizmet edicem gibi.
Buna rağmen yaşadığınız tereddütün, dillendirdiğiniz acabanın sebebi ne?
Kendinize kastınız mı var?

Düşünün ikizi var ve diyorki annem bana çok düşkündür.

arkadaş olarak iyi olur evet. ama karşı cins konusunda sert noktaları var. Mesela sen memur olmasan çalışma derdim. Fabrika ortamları kötü diyen biri. İçinde olduğundan kadınlar için kötü diyor.
Yok yanlış anlasıldım.
Eş severken baktığım en temel konu konu iyi arkadaş olabileceğim kişi olmasıydı. Eğlenebilmek, dertlesebilmek...

Bence de evlenince mutlu olacak bir profil değil bu ilginç bey
Bildiğin ana kuzusu, aile apartmanı konusuna hiç girmiyorum bile
Sizin yaşamınız ile onunkisi hiç uyuşmuyor
Yaşı gelmiş diye evlenmek isteyen birisi
Vazgeçmelisiniz

Bence sizin hiç bir tarafınız uyuşmuyor, adeta zıt ikizinizi bulmuşsunuz. Sigarayı evlenince bırakırım der inanmayın asla bırakmaz . Ayrıca kolada bir okadar bagımlılık yapar , Yakında nurtopu gibi bir göbekte yapar. Temizlik hastalığı bahane bence , onun hassas olduğu konu karısı temiz, titiz ve çalışkan olsundur.
Bu su konusunda bende çok hassasım . Evimde su ücretsiz ama çocukların girip duşta duyarsızca vakit geçirmelerine asla müsade etmiyorum. Hatta muslukta kullanırken bile artık tutumlu kullanmak alışkanlık haline geldi. Bu huyunuzu takdir ettim . Sizi az da olsa huzursuz eden bir şey varsa sakın kendinizi zorlamayın bence .

baya konuşuyoruz aslında da çok uzun olsun istemedim. evet biraz daha tanımalıyım diyorum kafamda net bişey oluşturmak için ama şimdiye kadar söyledikleri de devamının habercisi gibi o kesin. Eşimle annem arasında denge kurarım dedi ama ev içindeki durum tehlikeli göründü gözüme.

Es aramıyor karşındaki kişi. Işlerini yapsın onu istiyor. E hoşlanma da çok yok diyorsun devam etmesi zor bir ilişki olabilir. Başak burçları gerçekten temizlik takıntılı en azından benim taniklarim öyle idi.

Yok yanlış anlasıldım.
Eş severken baktığım en temel konu konu iyi arkadaş olabileceğim kişi olmasıydı. Eğlenebilmek, dertlesebilmek...
evet daha geniş bakınca sorun olabilir haklısınız. hani çok yeni görüşüyoruz daha gerçi ama şu ana kadar söylenen şeylerden tahmin yürütüyorum.

zaten su konusu tekrar söylüyorum çok önemli elimden geldiğince dikkat ediyorum. sigara konusu da şu isterse rahat bırakırmış. ama bunu diyen kişi günde bir paket içiyor şu an ne kadar kolay olur bırakması? Dediğiniz gibi zaten annesini darlıyo sanırım temizlik konusunda. kendi de vücut temizliğinde su harcıyor bol bol.

Valla evlilik gercekten zor is..Ben evlenirken hicbir konuda dusunmedim nedense..Evleniyorum dedim ve gozum kapali girdim herseye. 21-22 sene oldu evleneli.Bazen cok guzel,bazen yorucu,bazen de uzuntulu..Bazen sevgi dolu,bazen sevgisiz..
Ama bir sey soyleyeyim,elilik cidden sabir demek....Anlayis demek,sorumluluk demek,denge demek.Bunlarin hepsi de zamanla gerekiyor.
Ama siz iyi dusunun.Cunku kafanizda soru isarreti kalmis .Soru isartei olmamali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…