- 18 Aralık 2020
- 15
- 19
- 38
- 29
- Konu Sahibi izmirli398
-
Tam da öyle biri var şu an. Bana gerçekten değer verdiğini hissediyorum, iyi de bir insan ama maalesef beğenmediğim için olmuyor.Merak ettiğim için soruyorum.
Mesela okul, iş, kurs her neyse bi sebepten bir araya geldiniz. Tipini beğenmediniz ama aynı ortamdasınız haliyle tanımak zorundasınız birbirinizi, en azından arkadaş olarak. Tanıyıp "aslında iyi biriymiş ya, o yola girebilirim" dediğiniz biri olmadı mı hiç?
Merak ettiğim için soruyorum.
Mesela okul, iş, kurs her neyse bi sebepten bir araya geldiniz. Tipini beğenmediniz ama aynı ortamdasınız haliyle tanımak zorundasınız birbirinizi, en azından arkadaş olarak. Tanıyıp "aslında iyi biriymiş ya, o yola girebilirim" dediğiniz biri olmadı mı hiç?
İlk görüşte önemli olan ama tanıdıkça önemini kaybeden bir durum. Elbette hiç beğenmediğiniz biriyle ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Ama o noktada ruh eşi dediğimiz olay devreye giriyor :) Yani beğenmiyorsun ama muhabbeti, saygısı, bilgisi seni kendisine çektiği anda da gözünde karizmatik bir adama dönüşüyor :)Merhaba,
Bu konuda kendimi sorguluyorum bazen, o yüzden sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Birinin eğer dış görünüşünü beğenmediysem hiç tanımaya çalışmıyorum. Bazen karşıma karakteri düzgün bir insan çıkıyor ama fiziksel görünümü beni çekmiyorsa görüşmek istemiyorum. Beğenip tanıştığım insanların da karakterinin bana uygun olmadığını fark ettiğimde bitiyor. Dış görünüş bu kadar önemli mi sizce? Bir insanı beğenmiyorsam sonradan değişmeyeceğini düşünüyorum. Sadece karakter uyumu yeterli değil gibi. Birinden biri olmuyor maalesef. Bu yüzden yıllardır ilişkim yok. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Haklısınız evet, diğer türlü çoğu kişi yanındakiyle evli olmazdı herhaldeKonu sahibine sordunuz muhtemelen ama benim oyle bir anim var anlatasim geldi.
Coocuk asiri asiri asiri iyiydi, birlikte guzel vakit gecirip iyi de anlasiyorduk çok tatli cocuktu severdim sonra arkadasligimizin ilişkiye dönmesini bekledi aslinda olabilirdi ama boyu kisaydi, benden kisa degildi ama ben de zaten cok uzun bir şey değilim o yuzden benden biraz uzun da olsa erkek için coook kisa kaliyordu. Tipi ortalamaydi ama dusununce hani cinsel manada sifir çekimdi, kendimi onunla hayal edememiştim. Eee ilişkiler ve evlilik arkadaşlikla yurumuyor malum.
değil ama 2 side gayet önemlıgörünüş bu kadar önemli mi sizce
Tanıştığımızda görünüşünü beğenmediğim kişiyle 17 senelik birlikteliğimiz var. :) İlk gördüğümde tipinden hiç hoşlanmamış, yakışmadığımızı, benden çok büyük durduğunu falan düşünmüştüm. Sonra tanıdıkça aşık oldum. Yıllar içinde de görünüşün ilişkimizde çok çok az bir önemi olduğunu fark ettim. Ama şu an kendisi benim için dünyanın en yakışıklı insanı :) yani öyle her şeye önyargılı yaklaşırsan tanıma şansını kaçırdıklarına üzülebilirsin.Merhaba,
Bu konuda kendimi sorguluyorum bazen, o yüzden sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Birinin eğer dış görünüşünü beğenmediysem hiç tanımaya çalışmıyorum. Bazen karşıma karakteri düzgün bir insan çıkıyor ama fiziksel görünümü beni çekmiyorsa görüşmek istemiyorum. Beğenip tanıştığım insanların da karakterinin bana uygun olmadığını fark ettiğimde bitiyor. Dış görünüş bu kadar önemli mi sizce? Bir insanı beğenmiyorsam sonradan değişmeyeceğini düşünüyorum. Sadece karakter uyumu yeterli değil gibi. Birinden biri olmuyor maalesef. Bu yüzden yıllardır ilişkim yok. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Yani tanıdıkça bir seviyeye kadar sevebiliyorsun ama hiçbir zaman ideal bir ilişki olmuyor ve yaşandığına değmiyor bence.evet dış görünüş önemli.düşüncen bence doğru.zaten biz kadınların dış görünüşten kastı film yıldızı gibi falan olması değil.delikanlı adam gibi olsun.amcaya, emekli öğretmene falan benzemesin, çok çirkin olmasın bu yani.bu kadarı da bir zahmet olsun.olmuyorsa hiç olmasın daha iyi.genelde aile büyükleri bu tarz tavsiyeler verirler gençler evlensin diye ama olmuyor yani beğenmeden.Merhaba,
Dış görünüş önemli yaMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?