Karşı komşu çilesi

Siz de onların kapısını pota yapın diyen arkadaşa katılıyorum. Akşam eşiniz gelince kapılarına topu atın sertçe ve defalarca. Kavga çıkaracakları zaman da komşuluk öldü mü biz tüm gün sizin çocuklara katlanıyoruz deyin. Onlar pes edene kadar siz de sürdürün bu davranışı. Gerçi ilk yaptığınızda kavgayla sonuçlanacak muhtemelen ama en azından kesilir diye düşünüyorum.

Kapıyı aç topu kes

onerilere katiliyorum. Ama komsun normal degil ki. Sana zarar verebilir kinlenip. Apartmanin tumu rahatsiz olmuyor mu sesten. Birlikte hareket edin en iyisi. Bu devirde maalesef bu tiplere pek bi sey yapmamak lazim bireysel olarak kendi sagligimiz icin
Beni cok korkutuyo bu kendini bilmezler

Normal de zabitayi arayın videoya alin şikayet edin diye tavsiye ederdimde millet manyak.size sıkıntı çıkarırlar.gecen mahallemde komşular birbirine girdi ortalık savaş alanına döndü ne dertleri vardiysa artık.polis ambulans .o yüzden annelerine kul hakkı falan üzerinden yürüyün

Topu alıp pencereden sokağa da fırlatabilirsiniz gitsinler arasınlar…Bir daha oynarsanız patlatırım dersiniz korkarlar belki

Topu alıp pencereden sokağa da fırlatabilirsiniz gitsinler arasınlar…Bir daha oynarsanız patlatırım dersiniz korkarlar belki

Toplumda ölüm veya yaralanma ile sonuçlanan bir anlık kavgaların sayısı o kadar arttı ki, ben artık kimse kimsenin tavuğuna kışt demesin diyorum. Kimin ne zaman gözünün döneceği belli değil. Sizi takıntı haline getirecek tipler değilse polis ve zabıtayı deneyebilirsiniz.
Daha pasif bir seçenek oynamaya başladıklarında kapıyı açık bırakmak.
Bu durumda kapıyı da kollamanız gerekir tabi.
O zaman kale olarak başka bir yere ihtiyaçları olacak. Veya kapının hemen önüne bir sandalye atıp bir süre oturabilirsiniz. Üzerinize atamazlar sonuçta. Bir iki kez yapsanız yeter. Mecbur bahçeye inecekler.

Çok yorum yok çünkü sitenin çoğu görgüsüz çocuktur yapar annesi kaynıyor. Çocuklara terbiye vermek gibi bir kavramdan haberleri yok. Çocuğun armut gibi kendi kendine zaman geçtikçe değişeceğini sanıyorlar. O çocuğa çocukken topluma saygıyı öğretmezsen, ergenlikte ve yetişkinlikte sittin sene öğretemeyeceğini anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…