Karşı komşu çilesi

Kadın ve kocası da öyle. Kavgalarını bile koridorda yapıyolar. Bütün sesler bizim evin içinde.Gidin evde bağırın kardeşim ben sizi ve çocuklarınızı çekmek zorunda mıyım.
Tam da kesin ebeveynleri de bu türden davranıyordur diyecektim..
Çocuklar anne baba ne yapsa onu yapar.Benim ikiz kızlarım 10 dan sonra evin içinde koşmaz normalde de koşmazlar ama diyelim ki gece 10 olduysa hemen birbirlerine geç oldu koşma derler çünkü biz de o uyarıyı daha önce yapmışızdır örnek almıştır..

Evi satarsanız bunu asın

İşin şakası bir yana adap edep görgüden bihaber insanlarla muhattap olmak çok zor , bir gün topu patlatın anası da anlasın. Q

Eklentiler

• 1000019587.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 71
Havlayan bir köpeği olan arkadaşınız varsa köpek bağlayın kapıya bakalım ne diyecekler.
Allah im tavsiyeye gel hele senn....Hayvanlar, köpekler insanların çıkarları için var değil mi?He bir de havlayan köpeğimi komşusu rahatsız olsun,gelsin vursun tövbe tövbe, şikayet edilip barınağa götürülsün diye arkadaşımın evinin kapısına bağlatacağım ,ha bir de esir edeceğim resmen köpeğimi.Oldu canım oldu..

O kadar sinir oldum ki konunuzda bahsettiğiniz şeye.İnsan gerçekten saçma sapan bir yaratik ya!Nasıl bencil nasıl.Kesin toplarını bıçakla,bicaklayin resmen topu testere filmi gibi.Cocuklar ömürlük travma yaşayıp ,ailelerine dert olsunlar.
Cok ayar oldum Cook.

Merceğe twkılıyor neden yasak olsun
Bence verdiğiniz yapılabilecek en mantıklı önerilerden biri.
Ama diğer dairelerin kapısını görmesi yasal değil. Kale kurduklarına göre iki daire karşılıklı, arada koridor var muhtemelen. Karşı kapıyı çekmeden çocukları çekemez. Kendisi suç işlemiş olur özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği için.

Zor böyle anlamayan insanlarla muhatap olmak. Bilemedim ne yapılır.

ben olsam önce şikayet etmeyi denerdim gerekli yerlere. kurumlara gitmeden önce varsa yönetimle de konuşulabilir ya da alt komşular da rahatsız oluyorsa beraber uyarabilirsiniz.

sikayetle sonuç alamam diyorsanız da bir beze ya da poşete iyice yağ döküp çocukların oynadığı bölgedeki yerlere sürün. birkaç kere yere düşüp burda oynanmıyor derler ve başka yere giderler belki. hani normalde topla oynarken yere düşmek normal ama iki daire arasındaki alanda düşe kalka oynadıklarını sanmıyorum hiç. biraz rahatlari bozulsun.

Yere bı kaç tane raptiye at

Bir gün kocanızla siz onlardan önce çıkıp top oynayın kaleyi de onların kapısı yapın

Bence yorum olmamasının sebebi yönetici veya polise şikayet etmeden burada çözüm aramaya çalışması.
Öyle olunca boş bir komşu dedikodusuna dönmüş konu

Kapiniza 3 5 civi sabitleyin toplari denk geldikce patlasin
Kavgasini bile koridorda eden bir ailenin cocuklari gurultu etmekten cekinmiyorlar haliyle

Kapıya sensörlü bir şey takın alarm gibi
Her top vurduğunda cavcav yüksek sesle ötsün apartmanı ayağa kaldırsın
Komşular rahatsız olur belki böylece
Ayrıca siz de her alarm öttüğünde kapıyı açıp ters ters bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…