- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
- Konu Sahibi Defneminenes
-
Arada yaEvde nerede yapıyor
Balkonda mı
Kokuya çözüm yok
Komşular kızartma yapıyor tüm koku apartmanın içinde oradan da eve
Evinde tavada kızartma yapana yapma diyemem ki çekiyoruz kokuyu
Ya da geçen komşu sabah soğan kavurmuş çorba yapıyor tüm koku evde apartman hayatı böyle
Yalnız mandalı kömürlerine mi ızgara ile mi yapıyor mesela benim tost makinem var ızgaralı ya da bir dönem moda elektrikli ızgara vardı onlardan olabilir mi
Bildiğiniz kömür leEvde nerede yapıyor
Balkonda mı
Kokuya çözüm yok
Komşular kızartma yapıyor tüm koku apartmanın içinde oradan da eve
Evinde tavada kızartma yapana yapma diyemem ki çekiyoruz kokuyu
Ya da geçen komşu sabah soğan kavurmuş çorba yapıyor tüm koku evde apartman hayatı böyle
Yalnız mandalı kömürlerine mi ızgara ile mi yapıyor mesela benim tost makinem var ızgaralı ya da bir dönem moda elektrikli ızgara vardı onlardan olabilir mi
Ayyy gerçekten mi?valla antepde balkonda mangal yapmak yasak dense gercekden iç savas cıkar
herkes haftasonu ac kalır
malum burda pazar gunu demek kutsal et gunu demek
apartmanınızda bence sadece haftasonu pazar gunu mangala ızın verılsın
onun dısında yasak olsun
o komsuda bu sayede sadece pazar gunu yapar
sızde ogun ona gore plan yaparsınız
en azından kafasına gore gunlerde yapmaz netıcede mısafırınız olur temızlık yaptıgınız gun olur ogune denk gelmez
Kızlar inanın şu an çok sinirliyim karşı komşum haftada bir mangal yapıyor apartmanın içinde güzellikle kaç defa uyardım anlamıyor bugün yine yaptı hemde yeni bahar temizliği yapılırken mis gibi kokan evimi bi anda mangal kokusu sardı çıktım uyardım diye ailecek üstüme yürüyorlar yasak olduğu halde yine yapın ama en azından ayda bir yapın dedim yok anlamıyorlar yine haftada yapmaya devam ediyorlar kızlar ne yapabilirim polisi arasam sonra ben evde yalnızım eşim işte birşey yaparlar diye korkuyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapabilirim
Evet bildiğiniz yangın merdiveninde ve kapı açık bir şekilde inanın yeni temizlik yapmıştım hiç bi anlamı kalmadı birde bana diyor sen hastasın galiba nevar bunda çünkü kendisinin kapısı açık bütün duman içeri doluyor hiç umurunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?