- Konu Sahibi Defneminenes
-
Kızlar inanın şu an çok sinirliyim karşı komşum haftada bir mangal yapıyor apartmanın içinde güzellikle kaç defa uyardım anlamıyor bugün yine yaptı hemde yeni bahar temizliği yapılırken mis gibi kokan evimi bi anda mangal kokusu sardı çıktım uyardım diye ailecek üstüme yürüyorlar yasak olduğu halde yine yapın ama en azından ayda bir yapın dedim yok anlamıyorlar yine haftada yapmaya devam ediyorlar kızlar ne yapabilirim polisi arasam sonra ben evde yalnızım eşim işte birşey yaparlar diye korkuyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapabilirim
Ayyy gerçekten mi?
Çok ilginç ya.
Ben olsam çıldırırdım herhalde.
Ne farklı kültürler var, güzel Allah'ım aynı coğrafyada...
Yooo hiç görmedim, zaten Ankara'dan sonra bir Konya'yı gördüm o da çok uzun yıllar önce...
bızım burda bınalar musaıttır ama
yanı bı komsu mangal yaptı mı rahatsız olmayız
duman altında bırakmaz hıc
nasıl dıyım bı cesıt kultur
hıc antebı gordun mu bılmıyorum emın ol gelsen 3. gunu senınle balkonda mangal yapıyor oluruz :)
beklerım mısafırım ol
Evet ben hastaymışim inan evimin içini bi görsen göz gözü görmüyor üstelik yeni bahar temizliği yapmıştım bilerek kapıyı da açık bırakmışlar ki heryere dolsun bi daha yaparlarsa polisi kapılarında bulurlarApartman boşluğunda mangal yaparak, milletin evini kömür kokutup, size sen hastasın galiba mı diyorlar????
Balkonda olsa hadi bir ihtimalde böylesi "kabul edilemez"
Bence şikayet edin
evet ama oyle bıldıgın gıbı agır olmuyor :)Yooo hiç görmedim, zaten Ankara'dan sonra bir Konya'yı gördüm o da çok uzun yıllar önce...
Eksik olma çağırman yeter...
Benim kırmızı et ile aram pek hoş değildir. Oralarda olsam aç yaşarım gibime geliyor.
Hani kahvaltıda ciğer yerlermiş di mi?
Evet ben hastaymışim inan evimin içini bi görsen göz gözü görmüyor üstelik yeni bahar temizliği yapmıştım bilerek kapıyı da açık bırakmışlar ki heryere dolsun
Doğrudur doğrudur...evet ama oyle bıldıgın gıbı agır olmuyor :)
baska sehırlerde yapılan cıgerle baklavayla yemeklerle alakası olmuyor okadar hafıf olur kı nohut durumu cıger durumu katmerı :)
annem ankaralı ve etle arası yoktur yıyemese annem yemezdı :)
baska sehırden cok mısafır agırladım hepsıde hıc sandıgımız gıbı degılmıs dedıler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?