karşı komşu sıkıntısı

vrecel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
359
93
118
....................

Son düzenleme:

iyi de adamlar butun gun oturup sizin evinizi gozetlemiyorlarmis ki ne diye sikayet edeceksiniz? perdelerini aciyorlar diye mi? neyin kafasi bu?
goren de dal ta...ak meydanda gezip sizin evi gozetleyip sapiklik yapiyorlar zanneder.

sorun karsı komsuda degıl sızın babanızda!
evın ıcınde pesınızde gezmek ne demek? yok bırsey gıy yok bılmem ne kac yasındasın sen
ustunu basını derleyıp toparlayacak yastasın bellı?

Ayrıca şu konumda onların yaptıgı tek sey perdeyı kapatmamak. hoş onada mecbur degıller ama genede dıkkat edebılırler.
Bunun ıcınde apartmana gıdıp sızın alt komsu perdelerı acık duruyor hayde ımza toplayalım demeyı nasıl dusunuyorsunuz?
yada evden attırmak mantıklı mı sızce ne munasebet ınsanları sızın ıcın atsınlar. gelen gıdenı aratırmıs :)

Son düzenleme:
Baba-kız böyle abartırtırsanız canınızın istemediği komşu için imza toplayıp evden attırmayı dusunebilirsiniz tabii..

Biri çıkacaksa siz çıkın evden, böyle bir şeye hakkınız yok.

Perdelerini kapatmıyorlar diye bu kadar sorun edilmez.

Hem sizin perdeler de mi açık duruyor, neden rahatsız oluyorsunuz?

Bu kişiler sizin evinize mi bakıyor yani sizi takip ediyormu size karşı bir tutumları varmı eger sadece sorun perde ise herkesin perdesi açık perdesi açık diye kimse evinden attırılmaz ama şöyle birşey var seni gerçekten rahatsız ediyorlarsa ister kiracı olsun ister ev sahibi olsun evinden atılıyor oturdugu apt çıkarılan ev sahibi tanıdım.

ay kusura bakma da bu sıcakta can kapı perde kapalı mı otursunlar havale geçirirler valla

ne kadar büyüttüğünüz patates soğan attıkları için polis çağırmanızdan belli zaten

kiracılar diye ölsünler mi yani hemen şikayet imza toplamak evden attırmak

ne diyeceksiniz imza toplarken perdeler açık ben rahat gezemiyorum mu

belki uyguna oturuyor bu zamanda taşınma masraflarından haberiniz var mı sizin siz ev sahibini sanırım tuzunuz kuru

belki o fiyata ev bulamayacaklar geçinemeyecekler bunların vebalini alabilcek misiniz

eğer ki camdan inmeyip sizi sürekli gözetlemiyorlarsa ki zaten böyle bi durum olsa uzun uzun anlatırdınız bundan şüphem yok

sizi hiç ilgilendirmez bende kiracıyım sırf bu yüzden karşı apt biri şikayet etse kıyameti kopartırdım kusura bakmayın

siz rahat rahat oturacaksınız diye onları evden attırmayı düşünüyorunuz pes yani

Son düzenleme:
Evet kesinlikle dediğiniz gibi sizin akla ihtiyacınız var :) Sevgili kk üyeleri çekinmeden vereceklerdir size ihtiyacınız olan AKLI (!)

Size bir zararları yok.Teşhircilik yapmıyorlar,röntgencilik yapmıyorlar.

Sadece eviniz gözüküyor diye rahatsızsınız.
O halde evinizde ona göre düzenleme yapmalısınız.
Örneğin,odalara kalın tül takmak,balkona tente yaptırmak veya balkon parmaklıklı ise,parmaklıklara tente bezi geçirmek gibi...

Onların perdeleri açık olabilir.Gençler evde şortla gezip,ayaklarını uzatabilir.
Siz de onlara bakmamalısınız.

Perdesi açık oluyor ve sırf erkek diye kimseyi şikayet falan edemezsin.

Bi' de onlar sizi röntgenci diye şikayet etseler haklılar.

abiler diyorsan dini değerlerden yüklenin onlara öyleyse

ya da baban eski perdeleriniz varsa versin sizin tarafı gören pencerelerine taksınlar

rica etsin baban oturamıyoruz rahatsız oluyoruz diye

perde açmanın ayıp oldugunu bilmiyoalrmıy mış bak bak bak !

lütfen abartmayın ya eskı oturdugumuz sokakta karsı apartmandan bı kadın da benım camları gözetlıyormus

çalıştıgım ıcın akşama kadar perdelerım kapalı akşamda ısıgı yakıp oturuyorum kış günü neymıs perdeleri açıomusum

soyunuyomusum da üstüme çarşaflar doluyomusum falan :S bi de örtülüyüm yanı düşünün attıgı ıftıraya bak

teşhircilikle suçluyo beni bi komşumuz söledi böle böle dio senın perdeler kapalı ama sen gene de dıkkat et kızım dıe

hadı yapsam bile o kadına ne dımı ama var işte böyleleri birisi de kk da imiş hiç şaşırmadım....bakmayın olsun bitsin

veya çok rahatsıszsanız konsusun babanız bakın evladım şöle yapın rahatsız oluyoruz diye çok mu zor ayıp yani yaptıgınız

bence komşularınız sizden şikayetci olmalı çünkü onlar sizi değil siz onları gözetliyorsunuz gibi geldi bana.. sorsanız size hiç dikkat etmemişlerdir ama size veya babanıza göre komşularınızın hiç işi gücü yok oturup sizin evi gözetliyorlar biz buna KENDİNİ FAZLASIYLA ÖNEMSEMEK diyoruz kusura bakmayın.. bişey yapabileceğinizi hiç sanmıyorum.

Şaka bi yana da buraya yazmadığın başka şeyler de vardır belki rahatsız olduğunuz başka şeyler varsa kendileriyle konuşmayı deneseniz.
Asılma yada rahatsız etme gibi bi durum yok anladığım kadarıyla abartmamalısınız

Buradan perdeleri kapatmanız ve karşı evi gözetlememenizden başka fikir çıkacak gibi durmuyor.

Değerlendirin.

bu öğrenci milletine acıyorum vallahi
bizim burdada yazık öğrenciye ev vermiyorlar
neymiş apartmanda kadına kıza bakarlarsaymış
apartmanda erkek öğrencinin ne işi varmış
yahu sanki oturulan apartman tüm kadın
o oturanların içinde genç erkek yok mu?
bu insanlar ne garip yahu
bakın arkadaşım siz o öğrencilerin size baktığını balkona çıkıp laf attığını
çığplak gezip göz rahatsızlığı verdiğini gördünüz mü__?????
belki sizin varlığınızdan bile haberleri yoktur....
şikayette bulunsanız bile sırf perdeleri açık diye vallahi size gülerler

öğrenciyken bir kere benim de evime polis gelmişti. Mutsuz ve işi gücü olmayan bir alt komşumuz vardı, neymiş çamaşır makinemizin sesinden rahatsız olmuş da gürültü yapmışız da...Gelen polisler de kadını biliyorlarmış, "şimdi gelmesek de olmaz kusura bakmayın" demişlerdi çirkin şeyler bunlar ya, bu memlekette bekar olmak da zor valla

balkonunuza perde yaptırın sizde rahat rahat dolaşın cıkın balkona.. ses cıkartmadıkları laf atmadkları sürece bişey yapamazsınız. en iyisi kapatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…