karşı komşu sıkıntısı

Siz bu tarz konuşma cürretini nereden nasıl buluyorsanız bizde savunma cüretini buluyoruz. Kimse karşı komşunun atılması taraftarı değil zaten kimse dağda yaşamıyor öncelikle bunu belirtiyim. hepimiz en azından ben gayet görlülü iyi eğitim almış bir insanım. Rahatsız olması gayet normal savunduğumuz tek şey bu. Bilmem anlatabildimmi. Zaten birdaha anlatmaya çalışmam kendimi insanlara o şansı bir kere veririm ben. Gerisi sizin kapasitenize kalmış. Şimdi devam edebilirsiniz...

bir arkadaşımız anlatmıştı o geldi aklıma , eski evinde çapa civarında otururken karşı komşuları yabancı ve nüdistlermiş , yani çoluk çocuk anne baba çıplak gezerlermiş evde ve bütün perdeler açık.. arkadaşım taşındı sonra başka semte zaten..

Allah'ım sen akıl fikir erdem ihsan eyle tüm insanlığa .. Allah komşunun da hayırlısını versin kızlar , gerçekten önemli..

Aaa hiç derler mi?Kimsecikler dememiş tabiiki.

Keşke bizim cürretimizden bahsedene kadar yorumları okuyup anlamayı deneseydiniz bayan, savunduğunuz konuda doğru bilgiye sahip olmanızı sağlardı. Ama bakın ben sizin için üşenmeyip topladım "söylenmedi" diye iddia ettiklerinizi

Sondaki ağıza yüze sürmeli olan favorim.

perde açık oturuyorlar diye şikayet etmeyide ilk defa duyuyorum. havalar çok sıcak ve bu sıcakta cam çerçeve kapatıcak halleri yok, sizi röntgenleme, rahatsız etme gibi bir durum yoksa haksız olan taraf sizsiniz.

Binaların dipdibe olduğu bir muhit... Aynen bizim şu anki oturduğumuz yer gibi. Benim karşı komşum perdesini gün boyu açık tutsa görebileceği tek şey "bizim evimiz" dir.

Takdir edersiniz ki binalar çok yakın olursa perdeyi açıp açmamak güneş ışığın çok çok büyük bir fayda etmez, zaten bir tül gün ışığını çok fazla engellemez. Dahası günün belli saatlerinde insanlar tüllerini açarlar, bunu biz de yapıyoruz ancak sürekli açık tutma hakkına sahip olduklarını düşünmüyorum.

Şayet onlar tüllerini sürekli açık tutma hakkına sahip ve ev hallerini sergilemekten rahatsız değilseler o halde rahatsız olabilecek diğer komşuların tüllerini zaman zaman açabilme özgürlüklerini ellerinden almış oluyorlar.

Eee kime çalışıyor bu özgürlük? Hadi perde çok umrumda değil, dediğim gibi perdeyi açsam yalnızca karşı komşuyu televizyon gibi izlemiş olacağım.Peki balkonumu sürekli karşı komşu eşliğinde mi kullanmalıyım? Balkona paravan çektirmek çözümse şayet o zaman camın kenarına masa atarım zaten, balkonun ne anlamı var ki?

.....................................

Son düzenleme:
..........................................

Son düzenleme:
Evimde şort ve askılı giyerim kimse giyimine dikkat et demedi. Balkona da çıkarım öyle daha kimse röntgenlemedi beni. Ayrıca yazın balkonda dururum her zaman, camlar da açık olur genelde tüller de açık. Bi kere böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kafamda havluyla çıktığım da olur, karşı komşum bekar bir erkek. Gece sesini duyuyorum o ayrı, kendisi balkona sadece şortla çıkıyo. Yani tişört yok. Ama rahatsız olmuyorum neden mi çünkü yaz mevsimi? Karşıda da erkek yurdu var onlar balkondayken yemek yediğim de olur. Hemde çok şaşırcaksınız ama şortla(!).. Hiçbir zaman da baktıklarını görmem. Siz gerekeni yapın, perdenizi kapatın sonra size ne milletten allah aşkına? İnsanın içi fesat olmasın..

Son düzenleme:
tesadüf girdim konuya ama günler sonra...siz kimi kimin evinden kovduracaksınız allahaşkına...adamlar parasını sayıp oturuyorlar o evde...ama çok rahatsız oluyorsanız babacığınızla beraber bir dağ evi yaptırıp oraya taşının bence...gözleden uzak mutlu bir hayat yaşarsınız...

Perdenizi çekip oturduktan sonra neden bir problem olsun. Onların evdeki hallerini bildiğinize göre siz epeyi incelemişsiniz onların evini.

Evden attırmayı düşüneceğinize babanız medeni bir insan gibi ailenizi rahatsız eden bu durumu gidip konuşsun. Bu kadar BASİT!

tamam rahatsız olmuşsunuz ama sırf bunun için insan apartmandan attırılmaya çalışılır mı? iletişim kurmayı denemelisiniz.bir de babanız gerçekten takıntılı bence,ailece balkonda oturduktan sonra kendinizi rahat hissedebilirsiniz.bir de o tenteler de çözüm olabilir balkon için.günümüzde çoğu dar sokaklarda apartmanlar dipdibe,eğer böyle bir yerde oturmayı seçtiyseniz önleminizi almalısınız.
rahatsızlığınıza hak veriyorum,ben de hoşlanmıyorum böyle durumlardan ama sizin çözüm yollarınız hiç hoş değil.benim gündüz tülüm çekilidir akşam da güneşliğimi çekerim ne kimseyi görürüm ne de kimse beni görür.

Karşımdaki bina yüzünden denizin yarısını göremiyorum bi de boyasız göz zevkimi bozduğu için yıktırmayı planlıyorum gördüğün gibi senden daha haklı gerekçelerim var...

Son düzenleme:
Bu arada abilermiş madem merak etme zarar gelmez bak sen de rahatsız edici davranışları olduğunu söyleyemiyorsun.oraya bakmayı bıraktığında perdelerin sürekli açık olduğunu dahası içeriyi görmezsin rahatsız da olmazsın.odanın balkonu konusunda hak veriyorum özel alanını rahat kullanamıyorsun ben de çıkamazdım açıkçası.belki bir bayan olarak rahatça istediğin halinle balkonunda oturman da onları rahatsız ediyordur onlar şikayetçi olsa kendini nasıl savunursun merak ediyorum...

Ben de benzer bir sıkıntı yasıyorum konu hortlayacak ama karşı apartmandaki komşu (işi gücü yok herhalde) ne zaman balkona çıksam bizim eve bakıyor o_o 1 değil 2 değil 3 değil... Hatta bu gün eşim balkonda sigara içiyordu ben de yanına gittim sarıldım bi baktım balkonun kapısının arkasında durmuş bakıyor. Ben de baktım ben bakınca çıktı gitti kocası evde olunca yapmıyor öyle şeyler. Misafirlerim falan olunca da sürekli taciz eder gibi resmen çıkıp bakıyor. Ayrıca eşi evde olmayınca (bazı geceler) evin perdelerini kapatmıyor salonumuz ve bir odamız aynı yere bakıyor mecburen görüyorum yani. İnce bir tül var güneşlikleri de örtmüyor, evin Işık’ları da açık evin içinde ne yapsa ne etse gözüküyor dediğim gibi 1 yıl olacak ve bunu özellikle eşi evde yokken yapıyor. Kadın sapık ya da aranıyor herhalde ben başka bir izahını bulamadım. İnsanlara gözlerini dikip bakmak, evde tekken özellikle perdeleri kapatmamak vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…