- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
ay bikac kisi de var empati yapicam diye yok karsilarinda sutyenle donla gezen kizlar olsaymis perdelerini cekip otururlarmis bilmem ne. yorumlara baktim, kimse amaan ne var bunda demiyo. rahatsiz oluyosaniz evden attirmayi dusunmek ne demek, gidin konusun diyo. yani konu sahibi kendini kim zannediyo da kendinde baskalarini evden attirma gibi bi hak goruyo. bu dusunce de normalmis gibi bi de savunulus da savunulmus. aklim almiyo bu zihniyetleri. bu curret nerden geliyo anlamak imkansiz.
ay bikac kisi de var empati yapicam diye yok karsilarinda sutyenle donla gezen kizlar olsaymis perdelerini cekip otururlarmis bilmem ne. yorumlara baktim, kimse amaan ne var bunda demiyo. rahatsiz oluyosaniz evden attirmayi dusunmek ne demek, gidin konusun diyo. yani konu sahibi kendini kim zannediyo da kendinde baskalarini evden attirma gibi bi hak goruyo. bu dusunce de normalmis gibi bi de savunulus da savunulmus. aklim almiyo bu zihniyetleri. bu curret nerden geliyo anlamak imkansiz.
Size bir zararları yok.Teşhircilik yapmıyorlar,röntgencilik yapmıyorlar.
Sadece eviniz gözüküyor diye rahatsızsınız.
O halde evinizde ona göre düzenleme yapmalısınız.
Örneğin,odalara kalın tül takmak,balkona tente yaptırmak veya balkon parmaklıklı ise,parmaklıklara tente bezi geçirmek gibi...
Onların perdeleri açık olabilir.Gençler evde şortla gezip,ayaklarını uzatabilir.
Siz de onlara bakmamalısınız.
Ne münasebet hanımefendi size ne milletin perdesinden camından.. İsterse perdeleri söker oturur, isterse camları tahtalar öyle oturur si-ze-ne ! Kendinizde bu kadar insanların evlerine müdahale etme hakkını nereden buluyorsunuz sorması ayıp? !
Babanızda ve sizde ciddi bir problem var anlaşılan.. ABİLER, dediğiniz kişilerin röntgenle falan işi olacağını sanmıyorum zira bunu siz yapıyorsunuz.. Kendiniz fesat düşünüyorsunuz ve bir an önce arının bu durumdan.. Bir de akıl almak için yazdınız bunu hayret doğrusu.. Bu durumun nesine hak verilip akıl verilecek size.
Bazen söyleniyordum da, yok yok komşularım bir taneymiş benim.. İftardan sonra benden hepsine tatlı..!
Parasini verip oturuyorlar,o evin icinde ne yapicaklarini yapmiycaklarini size veya dier kisilere mi hesap vericekler ? Ne yani sizede bi komsunuz deseki niye perdenizi hep kapatiyorsunuz siz ne dersiniz ? ya cok sacma geldi bana bu devirde bu dusunce ve boyle bi konuda yardim istemek ...
Erkek var diye insan balkona cikmazmi , onlarin size veya sizin eve baktini nerden biliyorsunuz demek ki SIZ BAKIYORSUNUZ ki oyle hissediyorsunuz...
Bu durumdan sikayetciyseniz O ZAMAN SIZ GIDIN BI BASKA yere niye baskasi durduk yere evinden olsun ki cok YANLIS SIKAYET EDICEKMISINIZ FALAN ONLARIN SUCU ne anlamiyorum, bence siz once kendi babanizi kontrol edin evin icinde pesinden dolasiyorsa hic iyi bi sey deil ...
Sizin özgürlüğünüz onların özgürlüğünün başladığı yerde biter. İlla ki biri şikayetçi olucaksa onlar olmalılar ne yani genç erkekler bir yerde oturamazmı orası onalrın evi ister perde açarlar işter çıplak gezerler sizi rahatsız etmedikleri sürece herşeyi yapabilirler. Siz nasıl ki evinizde rahat dolaşmak istiyosanız onlarda ister bundan doğal bişey yok ama tabi haklısınız sizden izin istemelilerdi evimizde nasıl dolasalım hanımefendi diye bi sorsaydı egonuz tatmin olsaydı. Madem rahatsız oluyorsunuz kapayın perdenızı ıstedıgınızı yapın. Kimi nereye ne diye şikayet edebileceksinizki ortada siiz ilgilendiren bi durum bile yok.. Bu kadar önyargılı olmayın insanlara sizde babanızda milletin derdi sizin eviniz senin vücudun değil bunu arada hatırlat kendine bos yere uzulme takma yani. Hayır bide cidden gidipte insanlara bişey demeyin imza toplayalım vs diye el adama türkü çığırır gençlerinde kulagına gider sonra size biyerleriyle gülerler acaba kendini angelina jolie mi sandı onamı kaldıkta onu ıızlıcez vs vs diye bence hiç bulaşmayın kapayın perdenizi evinizde oturun huzurunuzla yarın öbür gün sizde tek yaşamak zorunda kalabilirsiniz olmaz olmaz diye bişey yok etme bulma dünyası malum.
Karşı komşu sıkıntısı diyince bende rahatsız ediyolar filan sandım ama perdelerinin açık olması evde nasıl hareket ettikleri onların bileceği iş bu yüzden kimse kimseyi şikayet edemez.sizi izlediklerini düşünüyosanız ozaman kapatın perdelerinizi oturun
hiç bir şey yapamazsınız. kirasını verip oturuyorlar, isterseler perde kullanmazlar. onlar size perdeniz niye şöyle böyle diyebilir mi? sıkıntınız varsa siz ev değiştirirsiniz. müstakil eve geçersiniz.
sanırım rahatsızlık sadece sizde değil apartmanınızın genelinde. nasıl bir muhitte oturuyorsunuz bilmiyorum ama aile evi iki gram tülden medet umuyorsa hakikaten değiştirilmesi gereken bir takım düşünce şekilleri var demektir. birincisi parasını vererek o evde yaşayan insanların ne yaptığı sizi zerre kadar ilgilendirmez. bi taraflarını açıp ağzınıza yüzünüze sürmediği sürece insanların perdesi yok diye yargılayamazsınız. ikincisi dünyadaki tek kadın siz değilsiniz, inanın ki o bekarların sizin varlığınızdan haberi olduğunu bile sanmıyorum. umarım dediğiniz gibi benim evimin karşısına bekarlar oturur, öğrenciler oturur, otursunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?