iyi de adamlar butun gun oturup sizin evinizi gozetlemiyorlarmis ki ne diye sikayet edeceksiniz? perdelerini aciyorlar diye mi? neyin kafasi bu?
goren de dal ta...ak meydanda gezip sizin evi gozetleyip sapiklik yapiyorlar zanneder.
tek biz değiliz ve bizim üst ve alt katımızda oturuanlarda şikayetçi bu durumdan
umarım hepinizin evinizin karşısına bekarlar oturur ve gözlerinizi dikip dikip bakarlar ve rahatsız olursunuz perdeler açık hodri meydan otururlarda o zamn görürüm ben sizi
sonrada dersiniz bunlarda hiç mi düşünce yok arkadaş aile evi var karşıda bari tülü çeksinler diye
tek biz değiliz ve bizim üst ve alt katımızda oturuanlarda şikayetçi bu durumdan
umarım hepinizin evinizin karşısına bekarlar oturur ve gözlerinizi dikip dikip bakarlar ve rahatsız olursunuz perdeler açık hodri meydan otururlarda o zamn görürüm ben sizi
sonrada dersiniz bunlarda hiç mi düşünce yok arkadaş aile evi var karşıda bari tülü çeksinler diye
sanırım rahatsızlık sadece sizde değil apartmanınızın genelinde. nasıl bir muhitte oturuyorsunuz bilmiyorum ama aile evi iki gram tülden medet umuyorsa hakikaten değiştirilmesi gereken bir takım düşünce şekilleri var demektir. birincisi parasını vererek o evde yaşayan insanların ne yaptığı sizi zerre kadar ilgilendirmez. bi taraflarını açıp ağzınıza yüzünüze sürmediği sürece insanların perdesi yok diye yargılayamazsınız. ikincisi dünyadaki tek kadın siz değilsiniz, inanın ki o bekarların sizin varlığınızdan haberi olduğunu bile sanmıyorum. umarım dediğiniz gibi benim evimin karşısına bekarlar oturur, öğrenciler oturur, otursunlar...
Bu nasıl bir ifade allah aşkına? Ağza yüze sürmek ne demektir?
Kizlar sizde hemen topa tutmayin kizcagizi allah askina. Sonucta rahatsiz olabilir. Ben de beyoglunda oturuyorum bizim binalarda ic ice ve benim tam karsimda 4 delikanli oturuyordu. Biz de rahatsiz oluyorduk. Esim cok cektirmisti bana. Nefes almak icin balkona ciksam hadi hayatim iceri gir derdi. Karsimizda icki masasi kurup tavla atarlardi. Rahatsiz olmak gayet normak yani. Sortlar giyip atletlerle otururlardi. Farzedin ki evlisiniz karsi dairenizde 4 5 tane kiz oturuyor esiniz de balkona cikiyor rahatsiz olmazmisiniz. Esinize demezmisiniz iceri gir diye. Farzedinki kizlar mini mini sortlarla esinizin tam karsisinda.. Biraz kendinizi baskasinin yerine koyun derim ben elestirmeden once. Babasi da gayet hakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?