karsi komsuda art niyet aramalimiyim

Sizinki baska bi sey..konu sahibinin komsusu her gun yemek getiriyormus..asevi degil ya..herkesin aksam bi yemegi oluyor sonucta..tatli,börek anlarim da her gün yemek getirmek tuhaf degil mi?

Canim sen gelene kadar napiyormus?e senin yaptigin yemek ne olacak o zaman?tencere boyutunu degistirsin o zaman..

bende komşularıma gönderirim ama hani pasta falan öyle yemek falan vermem
ama bu kadın belli ki sizinle samimi olmak için böyle yapıyor yani hiç komşusu falan yok mu

başka komşusu yokmu arayı sıkı tutmaya çalışyo gibi

Illaki tabagi dolu mu vermeliyiz?bende bazen ikilemde kaliyorum bazen dolu bazen bos.konu disi oldu amaa. Bi sure sonra bikar merak etmeyin...

Baska komsular burali olmadigimiz icin pek samimi olmuyor oda bende asker esiyiz birde kapicinin esiyle falan konusuyoz ama ona bana verdigi gibi her gun vermiyor arada bir veriyor konusmalarina bakilinca gozu gonlu bol o sebepten bole yapiyormus gibi geliyor bana ama bu kadar bollukta olmaz ama dimi yaa

benim komşum da her gün ama her gün getirir
adetmiş onlarda bizde böyle diyor
bu durum 6 yıldır var üstelik
ne diim şimdi kadına getirme dedim yazık dedim ziyan dedim
içim rahat etmiyor diyor
diğer komşuya da götürüyor bir tabak
allah kabul etsin diyorum ne diim
ama nasıl bir art niyet aradınız anlamadım

Evet böyle anormal tipler var.Bende de vardı bi tane günde 3 kere kapımı çalardı napıyosun iyi misin diye.Artık dayanamadım kapıyı açmamaya başladım ona açmayınca başka komşuları gönderdi felan ama biraz geç olsa da anladı sonunda.Zaten sonrada taşındık ordan çok şükür.

Ya saf ya çok iyi niyetli yada tuhaf biri..

Sız yenı tasınmıssınız arkadaslık kurmak ıstıyordur ıyı nıyetlı olarak sızde yıyın belkı yemek yapmamssndr yada sevaba gırsın dıye getırıyodur cnku bu benımde eskı evımde basıma geldı aynı karsı komsum esyalar tasınrken getrmye basladı ıyı guzel ev yerlesık degıl nasıl olsa dıye ıyı gelıyodu sonra yerlestık pastanede calısıyodu hergun boyz pogca aksamlarıda yaptıgı yemeklerden yanının sltası yogurdu dahl hergun getırırdı ve otrmya cgrrdı benm bebegm oldu cnm skldgı ıcn gttm bıkac kere laf arasında esım ablada yemek getırıyo hergun bazen gotrysn bazen gotrmysn ya mahcup oluyoruz boyle dedı dedım oda bı tek sıze yapmıyorum ben sevap olsun fazla yapıyorum cope gıtmesın hemde pastaneden bıze verıyolar herkz yesın dıye dagtyrm demstm ondan sonrda hıcbı art nyet aramadım o gun yemek yapmadysam tabagı kaldı bır hafta yemek yapmadan durmuyoruz soncta dıger gun yaptıgım ymekten koydm goturdm mesela bence bunda bı art nıyet yok hergun gelıp gıtmeyı bılemem cok samımı olmazsnz ıstemıyosanız ama tersleyp bıdha gtrme falan demyn bnce komsunz ve gerckten evnde bsyn olr olmaz mısafrn varken bı eksgnı farkedersn calarsın kapısını yuzyze bakysnz

öfff ben hiç sevmem böyle her gün kapımın çalınmasını. ne bileyim kime güvensem sırtımdan vurdu. artık güvenim kalmadı. bende eskiden safça yaklaşırdım bu tarz şeylere ama insanoğlu şeytanı bile şaşırtacak kıvama gelmiş. iyi niyetli bile olsa bence gereksiz bir hareket. kek-börek tamamda yemek yeri geliyor insan kendi evine yapamıyor yoğunluktan. birde böyle bişi var. boş tabak verilmez diye. 1-2 kez boş verssen hemen dedikodunu yaparlar ve tavrı değişir.

belkide bunu ölçmek gerek bakalım karşılıksız mı yapıyor yoksa boş verince rahatsız mı olacak ?
birde tavrı nasıl mesela ben hemen öyle sarılan canımlı cicimli insana pek güvenemiyorum. biraz mesafeli kişiler daha güvenli gibi geliyor.

Çalışıyor musun belki ondandır. Benim eski komşum ev hanımıydı işten geldiğimde hemen kapımı çalardı bir tas çorba da olsa getirirdi sen işten geldin yorgunsundur diye. Tabi hergün değil ama sık sık yapardı. Mutlu olurdum açıkçası. Eşime bana ayrı tabaklarda hazırlayıp getirirdi hem de.

geçen gün bi konu açılmıştı insanları kaybetme sebebiniz vs çoğu iyilik demiş

al işte kadının arkadasından birsürü komplo teorileri üretiliyor fesatlığa alışılmış sanırım xd

ne gibi bi kötü niyeti olabilir düşünelim

kocanda gözü var yemeklere şap atıyor sizin aranız açılsın diye xd
siz o kadar kendinize hakim olamayan birisinizki sizi şişmanlatma çalışıyor xd

ya da kadın yemek yapmayı vermeyi seven biri yakın görmüş sizinle yemeğini paylaşıyor

yani diyelimki kötü niyetli en fazla ne yapabilir bi falsosunu gördüğğün zaman kesersin konuşmayı bu düpedüz fesatlık altında bişi arama sanki zeheerlicek kadın seni

Ne art niyeti canım sizde. Kokmustur diye getirmiştir kadın Allah razı olsun.
Bende kokacak bir seyler yapınca gonderirim komşulara. Sıradan bir kurabiye yapınca bile veririm çocukları var kokmustur diye. Belki yapacak durumları yok çocuklarin canı çekmesin derim.

nedir bu? gerçek mi?

bence tabaklarını al bı sure verme sonra bos ver zahmet etme hergun her gun getırmekte de

bıde evıne surekli gelmeyemı calısıyo evnızde degerlı biseyiniz varmı

Komşunuzun çocuğu var mı? Acaba canı sıkıldığından yemeği bahane edip size gelmek istiyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…