- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
bende öyleyim misafirim var der komşum hemen bi kek çırpar götürürüm yada yemekten tatlıdan bölerim onlara onlarda bana yaparlar bazen tabağımı boş yollamamak için meyve koyarlar ne var ki bunda
niye iyiliğin altında kötü niyet arıyorsunuz
mahalleye boş gelmem yazın çok çocuk olur çıkolata fln alır dağıtırım
Evt arkadaslar haklisiniz ona en iyi soyleme sekli benim yemekler hep kaliyor yada seninkiler bosa cope gidyor gunah olmasin demek en dogrusu heralde koplo olmasiligi yuksek olabilir ama ben kucuk tencerede yapamiyorum yemek hep buyukte yapiyorim elim alismis dior bende de kaliyor belki cocuklar yer dior ona da cvp bulamiyorum en iyisi bos tabak ama bende onu yapamiyorum kahretsin cocuklarla bos bos gondersemmi ki acaba
Oncelikle şunu bir analiz etmenizi rica ediyorum sizden komşunuz sizinle samimi olduktan sonra kendiniz Eşiniz işiniz aranızdaki muhabbet vs.hayatınızın her alanını analiz edin ne değişmiş ve sizi şaşırtmış bu önemli. . Sonra bir gün musait olduğunuzda sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın burnunuzdan derin nefes alıp 3 saniye tutup ağzından yavaşça verin zihniniz bedeninizin biraz sakinlerine komşunuzu hayal edin ama kontrol etmeyin sakin eğer derinlesebilirseniz o kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu amacının ne olduğunu görür ve hissedersiniz.. Dilerseniz sadece gözlerini düşünün hayal edin insanın gözlerine iyi bakabilen kişi bi an lik gördüğünüz insanın bile nasıl biri olduğunu anlar.. siz de anlayana kadar dediğimi yapın hem bu işlem size bir çok şey öğretir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?