Ne kadan iyi komşu,keşke benim olsaYa benimde alt komsumdami böyle düşünüyor
Ben 33..alt komsum 27 yaşında. .bende cok aşırı samimi degilim fakat hergün bazen günde 2 kere kapidan iceri girmeden yemekleri veririm. .ne bilim kocasi vardiyalı gidiyor belki o gün yemek yapmak istemez die düşünüyorum..onada yolluyorum bazen 5 yaş oğlum götürüyor bazen 3.5 yaş oğlum. .paylaşmayı bilsinler diyerek öğretiyorum..hatta sabah yumurtali ekmek yapsam yada havuc yogurtlasam bile götürüyorum..hicde art niyetim yok..oda haftada bir tabaklarimi ust uste koyup getiriyor hamur işi yada yöresel bişey yapinca muhakkak getirir..şimdi 4 aylik hamile..gotururken kagit tabak yada plastik tabakda veriyorum. .boşuna zahmete girmesin diye..
Madem hergün yapıyor bunu sizde bir dakka bekletip tabağını boşaltıp geri iade edersin bi bak bakalım tepkisini olc bu tabak verme döngüsüde bitmiş olurMrb kizlar allah baska dert vermesinde size danismak istedim .. 5 ay oldu yeni eve tasinali karai komsum daha ilk gunlerden bana gelip hemen konusup tanismak istedi eslerimiz ayni meslekte ayni yerde calisiyolar.. neyse konuya gireyim bu komsum her gun ama gun hatta bazen gunde iki kere evibde ne pisirse getiryor bana ilk gunler bunu tuhaf karsilamdim hani daha samimi olup benle dah yakin ola ilmek icindie diee sonradan artik biraz daha tanisip gunduz kahve falan icmeye baslafik birbirimizde ama hala devam ediyor her gun yemegi getirir hatta yaninda ne varsa salatasi cacigi yada corbasi her gun getiriyor isin tuhaf yonu bende onun tabaklarini bos gondermicem die esim nobetciyken bile yemek yapiyorum bazen sirf onu tabagina koymak icin ayri ayri yemk yapiyorum ailemden kime anlatsam allah allah hadi ne bilim guEl bizey yaparsin pasta kek komsumada verim dersin ama bole de bir tuhaf dikkat et falan diolar esimde sasiriyor bu durumu her gun yemek mi getirilirmis dior hani aslinda sirf yemek te degil ne bilim kuru uzim getiriyo kola getiriyo buskivi getiriyo cocuklara cikolata verio oglu var 3 yasinda oda sun 6 li danino getirmis cocuklara ne bilim ben ne yapiyim sizce bir akil verin bana lutfenn..
Bence bu is kisir dongu haline gelmisEvt arkadaslar haklisiniz ona en iyi soyleme sekli benim yemekler hep kaliyor yada seninkiler bosa cope gidyor gunah olmasin demek en dogrusu heralde koplo olmasiligi yuksek olabilir ama ben kucuk tencerede yapamiyorum yemek hep buyukte yapiyorim elim alismis dior bende de kaliyor belki cocuklar yer dior ona da cvp bulamiyorum en iyisi bos tabak ama bende onu yapamiyorum kahretsin cocuklarla bos bos gondersemmi ki acaba
Hadi yaa bu herkes icin gecerlimi?valla cok ilgimi cekti yanlis anlamazsaniz yasadiginiz bir deneyiminizi paylasirmisiniz bizimle?yani bu islemi yapipta hakli ciktiginiz ve gercekten gordugunuz,hisettiginiz bir deneyiminiz oldumu?valla merak ettimOncelikle şunu bir analiz etmenizi rica ediyorum sizden komşunuz sizinle samimi olduktan sonra kendiniz Eşiniz işiniz aranızdaki muhabbet vs.hayatınızın her alanını analiz edin ne değişmiş ve sizi şaşırtmış bu önemli. . Sonra bir gün musait olduğunuzda sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın burnunuzdan derin nefes alıp 3 saniye tutup ağzından yavaşça verin zihniniz bedeninizin biraz sakinlerine komşunuzu hayal edin ama kontrol etmeyin sakin eğer derinlesebilirseniz o kadının nasıl bir karaktere sahip olduğunu amacının ne olduğunu görür ve hissedersiniz.. Dilerseniz sadece gözlerini düşünün hayal edin insanın gözlerine iyi bakabilen kişi bi an lik gördüğünüz insanın bile nasıl biri olduğunu anlar.. siz de anlayana kadar dediğimi yapın hem bu işlem size bir çok şey öğretir.
Kek yap verBen bu akşam karşı komşumdan perde pilavı yapmak için kek kalıbını istedim. ( benimki annemde Şu an diye)
Gerçekten kafama takılmıştı, bu konuyu gördüm :)
Peki ben bu kek kalıbını verirken, herhangi bir ikram da vermeli miyim? :)
Walla mı? :)Kek yap ver
VallaWalla mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?