karsi komsuda art niyet aramalimiyim

Ya benimde alt komsumdami böyle düşünüyor
Ben 33..alt komsum 27 yaşında. .bende cok aşırı samimi degilim fakat hergün bazen günde 2 kere kapidan iceri girmeden yemekleri veririm. .ne bilim kocasi vardiyalı gidiyor belki o gün yemek yapmak istemez die düşünüyorum..onada yolluyorum bazen 5 yaş oğlum götürüyor bazen 3.5 yaş oğlum. .paylaşmayı bilsinler diyerek öğretiyorum..hatta sabah yumurtali ekmek yapsam yada havuc yogurtlasam bile götürüyorum..hicde art niyetim yok..oda haftada bir tabaklarimi ust uste koyup getiriyor hamur işi yada yöresel bişey yapinca muhakkak getirir..şimdi 4 aylik hamile..gotururken kagit tabak yada plastik tabakda veriyorum. .boşuna zahmete girmesin diye..

Ne kadan iyi komşu,keşke benim olsa

Siz böyle söyleyince iki komşumun bende tabağı duruyor ne zamandır . Güzel bir yemek yaparsam yollarım diyorum ama nasip olmuyor . Güzel yemek yapınca da unutuyorum .

Sizin komşuya da gelince fazla iyi niyetli ve samimiyet kurmaya çalışıyor gibi geldi . Eğer bu kadar sık yemek geliyorsa tabakları boş göndermenizde sakinca yok bence . .

Gerçekten ilginç
Bir yere aşçı olarak iş bulun komşuya

Kadin nie samimi olmaya calissin Allah aşkına. .Belediye reisinin karisi deil ya konu sahibi...valla benim komsumunda kimsesi yok burda bi kocasi bi oglu bide kendi..ev kredisi oduyorlar ne bilim icim rahat olmuyor herseyden veresim var..bende beni yanlış anlar die cekiniyorum ama..gel gorki vermeden de duramiyom

Madem hergün yapıyor bunu sizde bir dakka bekletip tabağını boşaltıp geri iade edersin bi bak bakalım tepkisini olc bu tabak verme döngüsüde bitmiş olur

Bu arada ayda yilda bir evine gider 5 dakka ya otururum ya oturmam..oyle gereksiz gitme gelmeleri sevmiyorum çünkü cocuklarim küçük ve cok hareketliler..onunda bi oglu var benim 3.5 yasindakiyle yasit..evde ses olur kirar dokerler die goturmuyorum..yazin parkda disarda beraber oynuyolar..yetiyor bize..bazende haftada 3 gün onun oglu bize cikar..ama ben asla benimkileri gondermiyorum..Çünkü benim cocuklar zor cocuklar..kadina eziyet olmasin

Altili danino olayina cok guldum bu nedir yaa

Benim annemde degisik yemek yada pasta borek yapsa apartmaninda hep dagitir..bahanesi de yeni evli yemek bilmez sevaptir der hep..sizinki biraz abartmis ama kotu niyetli oldugunu düşünmüyorum..

Bence bu is kisir dongu haline gelmistabak dolu geldikce dolu vereyim diyo bencebi bos verin bakalim ne olacak belkide kadin der ohhh bee rahatladim

Hadi yaa bu herkes icin gecerlimi?valla cok ilgimi cekti yanlis anlamazsaniz yasadiginiz bir deneyiminizi paylasirmisiniz bizimle?yani bu islemi yapipta hakli ciktiginiz ve gercekten gordugunuz,hisettiginiz bir deneyiminiz oldumu?valla merak ettim

Ah ya yemek yapmaktan nefret ediyorum keske bende boyle komsu olsa ama ben komsu özürlüyüm..Gecen karsi komsuyla tanistim apartmanin önünde tasiniyomus kamyon bekliyolarmis..Çaput bağladıgım ağaçlar bile yesermiyo bidaha yani.

Ben bu akşam karşı komşumdan perde pilavı yapmak için kek kalıbını istedim. ( benimki annemde Şu an diye)
Gerçekten kafama takılmıştı, bu konuyu gördüm :)
Peki ben bu kek kalıbını verirken, herhangi bir ikram da vermeli miyim? :)

Tabakları boş iade edin, hatta bazen canım şööyle kuzu tandır tandır kebap çekti, yok şöyle güzel ev baklavası çekti deyin, bazende sarma falan
Komşu iyi niyetli olabilir ama abartmış, belki çalışıyorsunuz diye yemek yapamıyorsunuzdur ve samimiyet kurmak içindir..
Benim öyle kapı komşuları vardı, çalışan bayana çalışmayan öyle başladı yemek vs.. Şimdi çalışmayan çalışanın evini bile temizliyor, hatta yemek meselesinide beraber yapıyorlar
Aman görmeyin can ciğer kuzu sarmalar
Ama düşündürücü olan menfaatler bitince o dostluk sürermi? Yada o kadar samimi olurlarmı?
Ben şahsen bana yemek yapan, temizlik yapan dost değil, kötü gün dostu isterim..

Kadının gönlü zengin, dağıtıyor, paylaşıyor. Bunun altında da mı art niyet arıyorsunuz? Konu başlığına baktım, bir şey sandım. Konunun içine baktım dumur oldum. Açıkçası beni o komşu gibiler değil, sizin gibi iyi davranışların altında bile kötü niyet arayan insanlar korkutuyor. İnsanlık nereye gidiyor ya.

Ekleme: Bu niyetinizi ve düşüncelerinizi hemen belli edin komşunuza bence. Yazık, kimbilir ne düşünerek hevesleniyor da getiriyor. Bilsin, ona göre davransın size bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…