Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

bende ayni seyi dusundum. Sapik gibi degil de tahminim baska bir suc durumu filan olabilir. Kacakcilik uyusturucu vs...

Adamdaki libidonun milyonda birini kari koca biz paylasmis olsaydik herhalde 50 cocugum filan olurdu
Vallahi aynı şeyi düşündüm. Ne enerji varmış, gün aşırı foşur foşur karısına üzüldüm. Ne yazıkki çoğu kadın aynı istekle devam etmiyor hayatına. Genelleme yapmıyorum ama çoğu kadını libidosu düşük. Yüksek olanlara hayranım

Mesafe oyle ki, tas atsak gitmez seslensek duymaz, ama ote yandan dip dibe gibiyiz... biraz degisik yani.... polis te olmadi ne yazikki napsak en son lazer mi tutsak cidden nedir?
Bence lazer değil de. Madem ki salaklıktan yaptığını dusunuyorsunuz. Kapısına not yazıp bırakın. Bi de o yolu deneyin yani.

Bence lazer değil de. Madem ki salaklıktan yaptığını dusunuyorsunuz. Kapısına not yazıp bırakın. Bi de o yolu deneyin yani.
Not;konu halledilmis şimdi gördüm. Büyük geçmiş olsun sevgili komu sahibi. Allah tekrarından korusun.

Bu iğrenç eylemi neden evinin içinde yapıyor. Karşısında, yanında bir görsel filan mi var? Gidip evin başka yerinde yapabilir?

Keşke avatarını kaldırmasaydın

Adam resmen bilerek yapıyo iğrenç pis sapıkkk git polise şikayet et resmen sapıklık bu

Kadınların neden düşüyor ya
(yanlız genelleme yapmıyorum, şimdi beni taşlamasınlar "ne münasebet biz gün aşırı çatır çatır sevişiyoruz diye"

Ya bunu tam olarak bilmiyorum ama kendimce bir fikrim var. Yanılıyor da olabilirim, yanılıyorsam düzeltsin beni bilenler. Erkekler yaşlanınca cinsel güçleri azalıyor, erkekler de bunu iktidar gitti diye düşünüyorlar (zaten adı üstünde iktidarsızlık demişler ehehe); yani yapamayacağının üzerine daha fazla düşüyor gibi. Mesela kadınlarda da regl döneminde cinsel istek çok fazla oluyor (bende öyle en azından ehehe). Onun gibi bir durum olabilir belki.

Evet olabilir, acaba çalışıyormu diye, bi yoklayıp, sonra kuru sıkı olduğunu anlıyorda olabilirler.

Profil resminize bakılırsa, bu durumdan pek de rahatsız olduğunuzu düşünmüyorum
Hangi organınızla profil resmine baktığınız önemli.Söz konusu çıplaklık ve öpüşme görüntüsü sizin cinsel dürtülerinizi harekete geçirmişse problemin ana kaynağını araştırın efendim.O profil çıplak iki yaşlı insanın sarmaş dolaş olmasının ötesinde çok fazla şeyi de içeriyor olabilir mi acaba?Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…