- 3 Mayıs 2011
- 13.830
- 49.130
- 798
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Ne varmis profil resmimde? Gercekten ne gordugunuzu merak ediyorum
O şerefsizsizi mutlaka şikayet edin ama şunu söylemek istiyorum ki sizin de avatarınız hiç hoş değil.. Ne var öpüşme resmi alt tarafı diyenler olmuş da, normal bir öpüşme resmi değil o. Son derece müstehcen bir resim. O zaman herkes seks ile ilgili resimler koysun avatarına, bunun önü alınmaz.
Mesafe oyle ki, tas atsak gitmez seslensek duymaz, ama ote yandan dip dibe gibiyiz... biraz degisik yani.... polis te olmadi ne yazikki napsak en son lazer mi tutsak cidden nedir?Balkonlar çok mu yakin?Tam işe basladigi esnada taş ı sarin kagida perdeni kapat sığır yazin atin.Belki anlar
Acaba göründüğünü bilmiyor mu adam? Çok uzak evler kimse görmez sanıyor olabilir... adını biliyorsanız gece karanlığında xxx perdeni kapa diye bağırın duyar belli ki
Mesafe oyle ki, tas atsak gitmez seslensek duymaz, ama ote yandan dip dibe gibiyiz... biraz degisik yani.... polis te olmadi ne yazikki napsak en son lazer mi tutsak cidden nedir?
normal olmadığı kesin adamın. Karısı gelince ona söyleyin.Konu oyle bir hal aldi ki cevap yazmak icin hem konuya yorum yapmak hem de avatar fotografimla ilgili gorus belirtmek zoeunlulukmus gibi...
Neyse, bu aksam baktik ki bizimmeleman yine is basinda. Hemen polisi aradik, yaklasik 10 kisilik bir ekip halinde geldiler. Dairenin hangisi oldugunu gosterdik ancak bunun icin esim polislerle disari cikmak zorunda kaldi ne yazikki.
Daha sonra esim polislerle apartmanin kapisinda, ben evde isiklari kapatmis adami izliyorum, polisler katlara basarak daireyi bulmaya calisiyorlar, adam yerinden kalktiginda ben esimi arayip “heh dogru kapiyi buldular adam kalkti”diyorum filan gibi igrenc bir deneyim yasadik.
Adam kapiyi acmadi, evde deli dana gibi bir o yana bir bu yana parmak ucunda korku icinde dolandi durdu. Ve uzerinden saatler gecti hala perdelerini kapatmadi odanin kenarina sinmis oylece korkuyl bekliyor...
Tahminimce, polisle ilgili bir korkusu var, biseye mi bulasti nedir bilmiuorum. Ve gelen polislerin yuksek ihtimalle boyle bir konu yuzunden gittigini tahmin etmeyerek korkusu her ne ise o yuzden oldugunu dusunerek kara kara beklemeye basladi ne yapicam diye.
Korkusu nedir bilmiyorum, ama ne yazikki hala uyaramadik perdeni cek diye. Ve tahminimce sapikligindan degil salakligindan perdeyi kapatmiyor.
Sonuc olarak polis kapisina kadar gitti ancak kapiyi acmadigi icin uyaramadik. Surec nasil ilerleyecek bilmiyorum. İnsalah olay bize huzursuzluk olarak donmez...
Yaptığı rezillikten dolayı değil başla bir korku olduğunu düşünmüşsünüz. Polisten bu kadar korkacak ne yapmış olabilir ki? Karısı ortalarda yok demiştiniz. Karısınamı bir şey yaptı acaba?!!Adam kapiyi acmadi, evde deli dana gibi bir o yana bir bu yana parmak ucunda korku icinde dolandi durdu. Ve uzerinden saatler gecti hala perdelerini kapatmadi odanin kenarina sinmis oylece korkuyl bekliyor...
Tahminimce, polisle ilgili bir korkusu var, biseye mi bulasti nedir bilmiuorum. Ve gelen polislerin yuksek ihtimalle boyle bir konu yuzunden gittigini tahmin etmeyerek korkusu her ne ise o yuzden oldugunu dusunerek kara kara beklemeye basladi ne yapicam diye.
Ayyy evet çok mantıklı bi yorum. Yoksa ev benim, şey benim deyip kapatabilirdi kapıyı. Gerçekten merak ettim şimdi bendeYaptığı rezillikten dolayı değil başla bir korku olduğunu düşünmüşsünüz. Polisten bu kadar korkacak ne yapmış olabilir ki? Karısı ortalarda yok demiştiniz. Karısınamı bir şey yaptı acaba?!!
Karisi koyde, cunku haziran gibi kadin yok oldu, sonra temmuzda bir gorundu 2 gunlugune yine gitti gecen ay bir iki gun yine gorundu yine gitti. Apartmanda yasayan akrabalari da zaten koyde karisi diye soylemis polise.Ayyy evet çok mantıklı bi yorum. Yoksa ev benim, şey benim deyip kapatabilirdi kapıyı. Gerçekten merak ettim şimdi bende
İyi bari içim rahatladı. Ama yine de adamın kapıyı açmamasının mantıklı bi sebebi olmalıKarisi koyde, cunku haziran gibi kadin yok oldu, sonra temmuzda bir gorundu 2 gunlugune yine gitti gecen ay bir iki gun yine gorundu yine gitti. Apartmanda yasayan akrabalari da zaten koyde karisi diye soylemis polise.
Çok afedersin ama kocaman bir ohaa çıktı ağzımdan. Ne azgın adammış. Belli bi yaştan bunların libidosu düşmüyormuydu ya.Ve dun aksam gece gec saat adam yine is basina gecti. Gelen polisler bize ozel numaralarini verdiler tekrar olursa arayin burdan konuyu biliyoruz adresi biliyoruz hemen mudehale ederiz diye. Aksam aradik tekrar gec saat, polisler bir aile ici siddet vakasi var ordayiz ama gun icinde ugrariz demislerdi. Az once baktim gunduz gunduz gunesligi kapatmia adam, sanieim polisler gitti nihayet haber verdiler.
Gupegunduz perdeyi kapatrigina gore gercekten farkinsa degildi yaptiginin
Her zaman diyorum yaşlılık libidoyu etkilemiyor nice taciz tecavüzleri yaşlılar yapıyor libido hastalıkla alakalı yaşlılıkla değil (benceÇok afedersin ama kocaman bir ohaa çıktı ağzımdan. Ne azgın adammış. Belli bi yaştan bunların libidosu düşmüyormuydu ya.
bende ayni seyi dusundum. Sapik gibi degil de tahminim baska bir suc durumu filan olabilir. Kacakcilik uyusturucu vs...İyi bari içim rahatladı. Ama yine de adamın kapıyı açmamasının mantıklı bi sebebi olmalı
Adamdaki libidonun milyonda birini kari koca biz paylasmis olsaydik herhalde 50 cocugum filan olurduÇok afedersin ama kocaman bir ohaa çıktı ağzımdan. Ne azgın adammış. Belli bi yaştan bunların libidosu düşmüyormuydu ya.
Pis adam ya. Libido enerji ile ilgili heraldeHer zaman diyorum yaşlılık libidoyu etkilemiyor nice taciz tecavüzleri yaşlılar yapıyor libido hastalıkla alakalı yaşlılıkla değil (bence)
OlabilirPis adam ya. Libido enerji ile ilgili heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?