Karsi komsum cam acik masturbasyon yapiyor!

Hahaha konu sahipleri bir profil fotoğraflarından dolayı suçlu ilan edilmemişti o da olmuş. İsterse kendi nü fotoğrafını koyar buraya, hadi iyice abartıyorum diyelim kendisi de teşhirci ama başkasını aleni bir şekilde mastürbasyon yaparken izlemek zorunda mı? Kaldı ki çok belli bir şekilde karşı taraf bunu taciz amaçlı yapıyor, hatta birinin onu izliyor olmasından cinsel haz duyuyor.

Burada pek çok insanın bana veya başkalarına göre saçma sapan, zevksiz profil fotoğrafları var, kimse hiçbirine karışmıyor.

Eskiden burada bir üye vardı, belki başka nickle aramızda dolaşıyordur hala bilemeyeceğim ama burun karıştırmalı, sümüklü falan profil fotoğrafları koyardı. Kendisi komik olduğunu düşünüyor olabilir ama benim gerçekten midem bulanıyordu yorumlarını görmek istemiyordum artık kaydırarak geçiyordum. Ona rağmen kadını "Profil fotoğrafınız iğrenç, midemi bulandırıyorsunuz" diye taciz etmedim.

Allah kolaylık versin. O kadar çok insan var ki komşuları yüzünden taşınmak zorunda kalan.
Ev tasimam aklima bile gelmedi yapmam da, ben varimi yogumu koydum bu eve daha 8 sene borcunu odeyecegim bi sapiga birakacak halim yok. Herkes saygili yasamayi ogrenmek zorunda, ogrenmiyorsa da derdini hakime anlatir

O şerefsizsizi mutlaka şikayet edin ama şunu söylemek istiyorum ki sizin de avatarınız hiç hoş değil.. Ne var öpüşme resmi alt tarafı diyenler olmuş da, normal bir öpüşme resmi değil o. Son derece müstehcen bir resim. O zaman herkes seks ile ilgili resimler koysun avatarına, bunun önü alınmaz.

Kasıtlı yapıyor sizin onun yaptıklarının farkında olduğunuzu biliyor.....hiç bulaşmayın akıllı edepli bi adam olsa zaten yapmaz

Konu oyle bir hal aldi ki cevap yazmak icin hem konuya yorum yapmak hem de avatar fotografimla ilgili gorus belirtmek zoeunlulukmus gibi...

Neyse, bu aksam baktik ki bizimmeleman yine is basinda. Hemen polisi aradik, yaklasik 10 kisilik bir ekip halinde geldiler. Dairenin hangisi oldugunu gosterdik ancak bunun icin esim polislerle disari cikmak zorunda kaldi ne yazikki.

Daha sonra esim polislerle apartmanin kapisinda, ben evde isiklari kapatmis adami izliyorum, polisler katlara basarak daireyi bulmaya calisiyorlar, adam yerinden kalktiginda ben esimi arayip “heh dogru kapiyi buldular adam kalkti”diyorum filan gibi igrenc bir deneyim yasadik.

Adam kapiyi acmadi, evde deli dana gibi bir o yana bir bu yana parmak ucunda korku icinde dolandi durdu. Ve uzerinden saatler gecti hala perdelerini kapatmadi odanin kenarina sinmis oylece korkuyl bekliyor...

Tahminimce, polisle ilgili bir korkusu var, biseye mi bulasti nedir bilmiuorum. Ve gelen polislerin yuksek ihtimalle boyle bir konu yuzunden gittigini tahmin etmeyerek korkusu her ne ise o yuzden oldugunu dusunerek kara kara beklemeye basladi ne yapicam diye.

Korkusu nedir bilmiyorum, ama ne yazikki hala uyaramadik perdeni cek diye. Ve tahminimce sapikligindan degil salakligindan perdeyi kapatmiyor.

Sonuc olarak polis kapisina kadar gitti ancak kapiyi acmadigi icin uyaramadik. Surec nasil ilerleyecek bilmiyorum. İnsalah olay bize huzursuzluk olarak donmez...

Siz kendi kafanızdaki geriliğe bakın. O profildekiler de yabancı. Konu sahibinin kendisi mi!

Siz kendi kafanızdaki geriliğe bakın. O profildekiler de yabancı. Konu sahibinin kendisi mi!

Birbirine aşık 2 yaşlı insanın öpüşmesi ile karşınızda bir adamın masturbasyon yapması aynı şey mi sizce? Gerçekten siz bunu normal mi karsiliyorsunuz? Şok oldum ben. Konu sahibinin profilinde öpüşen iki insan var, hiç dizi film filan izlemiyorsunuz galiba, öpüşme sahnesi olmayan dizi ya da film bile yok. Hayret ediyorum siz ve sizin gibi dusunenlere...

Çıplak öpüşen iki insanı neden profil foto.su yapar insan, neden teşhir eder?
Adamı normal bulduğumu asla söylemedim, lafı çarpıtmayın. 'Kendi yaptığı şeye bak, rahatsız olduğu şeye bak' demek istedim. İkisinin de birbirinden farkı yok; edepsizlik. Herşey göz önünde mi olacak? Şimdi geri kafalı yorumları da gelir. İstiklal Marşımızın şairi Üstad Mehmet Akif ile cevap vereyim:
"Medeniyet açmaksa bedeni,
Hayvanlar insanlardan daha medeni"
Daha yazmayacağım. İsteyen kib.leyebilir. Bu benim görüşüm. Hayret eden rahatça edebilir kendi gibi düşünmüyorum diye.

aynen kibliyorum, tartışmaya bile değmez

Mune allah askina konuya bir el ativer! Buna resmen saldiri denir!

Yeter ama ya! Ben sakinligimi korudukca siz suyunu cikarttiniz. Profil fotografima bakip bu yasadigim rezaleti esdeger tutmak nedir? Herkes haddini bilsin!!!

Sapigin biri evimin karsisinda alenen uckuruyla oynuyor diyorum, kanunlarda yasagi olan, cezasi hapis olan bir suc isliyor diyorum, cinsel tacizde bulunuyor diyorum, “senin profilinde de iki ciplak opusuyor sana komaz” diyorsunuz!

Zihniyetiniz yerin dibine batsin!

Hanımlar,
konu sahibesinin avatarından rahatsızsanız şikayet et butonuna basarak bildirirsiniz, yöneticiler site kurallarına, avatar kriterlerine uygun bulmazsa değiştirilir ama avatarı baz alıp üyenin komşusu tarafından maruz bırakıldığı çirkinliği hak ettiğini söylemeniz hiç hoş değil, bu fikre göre şort giyen bir kadın tacizi/tecavüzü hak ediyordur sonucu çıkar zira yapılan yorumların ucu buna kadar varır, şort giyen, mini etek giyen, askılı giyen kadınlar tecavüzü hak ediyor, öldürülebilirler de sorun yok demek ki. O zaman erkek şiddetine, katline kurban giden kadınlara giyim tarzına göre üzülelim, kadınlar da kadınları ayrıştırıyor ya bu çok can yakıcı.

Evınızı satın.kıraysa baska yere taşının.Oyle hayvanlarla aynı yerde durmayın.Adi şerefsız pislık.

Acaba göründüğünü bilmiyor mu adam? Çok uzak evler kimse görmez sanıyor olabilir... adını biliyorsanız gece karanlığında xxx perdeni kapa diye bağırın duyar belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…