- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Burada pek çok insanın bana veya başkalarına göre saçma sapan, zevksiz profil fotoğrafları var, kimse hiçbirine karışmıyor.
Ev tasimam aklima bile gelmedi yapmam da, ben varimi yogumu koydum bu eve daha 8 sene borcunu odeyecegim bi sapiga birakacak halim yok. Herkes saygili yasamayi ogrenmek zorunda, ogrenmiyorsa da derdini hakime anlatirAllah kolaylık versin. O kadar çok insan var ki komşuları yüzünden taşınmak zorunda kalan.
Kasıtlı yapıyor sizin onun yaptıklarının farkında olduğunuzu biliyor.....hiç bulaşmayın akıllı edepli bi adam olsa zaten yapmazHerkesin tabiki ozel hayati, ancak sinir bozan biseyle karsi karsiyayim.
Apartmanlarimizin girisleri farkli sokaklrdan, ancak camlarimiz tam karsi karsiya ve arada cok az bir mesafe var, karsi komsumun karisi bir surelidir yok evde yaz sebebiyle memleketinde filan sanirim, ancak bir kocasi var ki aman allahim, kimseyi yargilamak istemem ama tam bir at hirsizi bakislari filan sapik gibi bir adam.
Balkona ciktigimizda krsilsiyoruz ve ben inanilmaz rahatsiz oluyorum adamin bakislrindan, hatta annem esim gelen misafirim bile fark etmisler balkon kapisini bile acik birakamiyoruz adam resmen dikizliyor.
Ancak karisinin olmadigi bu surecte, ben kac defadir adamin evin perdeleri acik, arkadaki isik acik, gayet ayan beyan gorunur sekilde ki bence kasitli, masturbasyon yaptigini goruyorum. Balkona cikamaz oldum.
Herkes istedigini yapabilir ama ben o manzarayi izlemek zoeunda degilim. Balkonumun karsisinda boyle bir manzara gormek istemiyorum ben cikiyorum cocugum cikiyor o balkona gelen misafirim cikiyor!
Aileyi hic tanimiyorum, hic selamlasmisligim yok, ancak bu durumdan rahatsizim cok fazla ve uyarmak istiyorum. Yapabilecegim birsey varmi? Perdesini kapatsin ne hali varsa gorsun yahu
Acikcasi bana taciz gibi gelmedi. Baska birseyden korkuyor gibi...Ayyy acaba pis herif tacizci mi Korkunun sebebi böyle taciz olayı olabilir
Siz kendi kafanızdaki geriliğe bakın. O profildekiler de yabancı. Konu sahibinin kendisi mi!Evet birbirini seven iki yaşlı insanın öpüşmesi ile yabancı ve sapık bir erkeğin sizi düşünerek teşhircilik yapması aynı şey çünkü.
Bu insanlar çocuk yetiştiriyor, kadın cinayetleri böyle işleniyor. Kafanın geriliğine bak.
Siz kendi kafanızdaki geriliğe bakın. O profildekiler de yabancı. Konu sahibinin kendisi mi!
Çıplak öpüşen iki insanı neden profil foto.su yapar insan, neden teşhir eder?Birbirine aşık 2 yaşlı insanın öpüşmesi ile karşınızda bir adamın masturbasyon yapması aynı şey mi sizce? Gerçekten siz bunu normal mi karsiliyorsunuz? Şok oldum ben. Konu sahibinin profilinde öpüşen iki insan var, hiç dizi film filan izlemiyorsunuz galiba, öpüşme sahnesi olmayan dizi ya da film bile yok. Hayret ediyorum siz ve sizin gibi dusunenlere...
Çıplak öpüşen iki insanı neden profil foto.su yapar insan, neden teşhir eder?
Adamı normal bulduğumu asla söylemedim, lafı çarpıtmayın. 'Kendi yaptığı şeye bak, rahatsız olduğu şeye bak' demek istedim. İkisinin de birbirinden farkı yok; edepsizlik. Herşey göz önünde mi olacak? Şimdi geri kafalı yorumları da gelir. İstiklal Marşımızın şairi Üstad Mehmet Akif ile cevap vereyim:
"Medeniyet açmaksa bedeni,
Hayvanlar insanlardan daha medeni"
Daha yazmayacağım. İsteyen kib.leyebilir. Bu benim görüşüm. Hayret eden rahatça edebilir kendi gibi düşünmüyorum diye.
Çıplak öpüşen iki insanı neden profil foto.su yapar insan, neden teşhir eder?
Adamı normal bulduğumu asla söylemedim, lafı çarpıtmayın. 'Kendi yaptığı şeye bak, rahatsız olduğu şeye bak' demek istedim. İkisinin de birbirinden farkı yok; edepsizlik. Herşey göz önünde mi olacak? Şimdi geri kafalı yorumları da gelir. İstiklal Marşımızın şairi Üstad Mehmet Akif ile cevap vereyim:
"Medeniyet açmaksa bedeni,
Hayvanlar insanlardan daha medeni"
Daha yazmayacağım. İsteyen kib.leyebilir. Bu benim görüşüm. Hayret eden rahatça edebilir kendi gibi düşünmüyorum diye.
Evınızı satın.kıraysa baska yere taşının.Oyle hayvanlarla aynı yerde durmayın.Adi şerefsız pislık.Herkesin tabiki ozel hayati, ancak sinir bozan biseyle karsi karsiyayim.
Apartmanlarimizin girisleri farkli sokaklrdan, ancak camlarimiz tam karsi karsiya ve arada cok az bir mesafe var, karsi komsumun karisi bir surelidir yok evde yaz sebebiyle memleketinde filan sanirim, ancak bir kocasi var ki aman allahim, kimseyi yargilamak istemem ama tam bir at hirsizi bakislari filan sapik gibi bir adam.
Balkona ciktigimizda krsilsiyoruz ve ben inanilmaz rahatsiz oluyorum adamin bakislrindan, hatta annem esim gelen misafirim bile fark etmisler balkon kapisini bile acik birakamiyoruz adam resmen dikizliyor.
Ancak karisinin olmadigi bu surecte, ben kac defadir adamin evin perdeleri acik, arkadaki isik acik, gayet ayan beyan gorunur sekilde ki bence kasitli, masturbasyon yaptigini goruyorum. Balkona cikamaz oldum.
Herkes istedigini yapabilir ama ben o manzarayi izlemek zoeunda degilim. Balkonumun karsisinda boyle bir manzara gormek istemiyorum ben cikiyorum cocugum cikiyor o balkona gelen misafirim cikiyor!
Aileyi hic tanimiyorum, hic selamlasmisligim yok, ancak bu durumdan rahatsizim cok fazla ve uyarmak istiyorum. Yapabilecegim birsey varmi? Perdesini kapatsin ne hali varsa gorsun yahu
Guncelleme:21. Sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?