- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Keşke şahindiniz olsaydı.Bu aksam soyledim, avukat arkadasi var yarin konusucak ne yapabiliriz diye. Bizden baska kimsenin gorebilecegi acida degil ne yazikki
Cam kapi hersey kapali ses gitmez de, cama tas filan mi atsak diye dusundumKeşke şahindiniz olsaydı.
Şunun için sordum aslında.
Tam o esnada eşiniz öhö öhö,hop, çüşş falan diye tepki gösterse bir daha yapmayacağını düşünüyorum.
Siz tepki gösterirseniz pis sapığın iyice hoşuna gider. Ama eşinizi görürse korkar.
Cama taş attılar diye şikayetçi olurCam kapi hersey kapali ses gitmez de, cama tas filan mi atsak diye dusundum
Benim profil fotografimda rahatsiz eden ne sizi merak ettimBalkona siz perde asin ,o taraf kapansin.
Kusura bakmayin da ,bende sizin profil resiminden rahatsiz oldum.
Konuya rahmen..
Iki ciplak tutukulu öpüşüyor...Benim profil fotografimda rahatsiz eden ne sizi merak ettim
Rtuk netflix ten sonra kadinlr kulubune de el atmis anlsilanIki ciplak tutukulu öpüşüyor...
Kız öpüşsünler nolacak hemde yaşlılar bana cok tatlı geldi mesela profili arkadaşın :)Iki ciplak tutukulu öpüşüyor...
Mastürbasyon yaparken fotoğrafını çekin, çıktısını alın. Issız bir vakitte oturduğu apartmanın dışına veya iç kısımlarına, asansörlere filan asın. Mastürbatör olarak nam salsın.
Hangi perdeden, beyninizdekinden mi?Balkona siz perde asin ,o taraf kapansin.
Kusura bakmayin da ,bende sizin profil resiminden rahatsiz oldum.
Konuya rahmen..
Heyecandan tutkulu yazamamışsınız, belli ki bu fotoğraf sizi çok etkilemiş.Iki ciplak tutukulu öpüşüyor...
Evim dubleks, alt katta balkonum var ve balkonumda hasir perde var ama balkon acik balkon oldugu icin euzgardan uca uca paramparca oldu. Terasin tavani yok zaten kapatilmasi imkansiz. Ailemiz arkadaslarimiz geliyor terasta oturuyoruz yemek yiyoruz karsidaki manzaraya bakinKız öpüşsünler nolacak hemde yaşlılar bana cok tatlı geldi mesela profili arkadaşın :)
Konu sahibi arkadaşım balkona tavandan ve yerden monte edilen kalın perdeler var onlardan alın adam sapık pisliğin teki....
Bence siz önce kendi profil reminizi değiştirin çok ayıp. Bu ne periz bu ne lahana turşusu!Herkesin tabiki ozel hayati, ancak sinir bozan biseyle karsi karsiyayim.
Apartmanlarimizin girisleri farkli sokaklrdan, ancak camlarimiz tam karsi karsiya ve arada cok az bir mesafe var, karsi komsumun karisi bir surelidir yok evde yaz sebebiyle memleketinde filan sanirim, ancak bir kocasi var ki aman allahim, kimseyi yargilamak istemem ama tam bir at hirsizi bakislari filan sapik gibi bir adam.
Balkona ciktigimizda krsilsiyoruz ve ben inanilmaz rahatsiz oluyorum adamin bakislrindan, hatta annem esim gelen misafirim bile fark etmisler balkon kapisini bile acik birakamiyoruz adam resmen dikizliyor.
Ancak karisinin olmadigi bu surecte, ben kac defadir adamin evin perdeleri acik, arkadaki isik acik, gayet ayan beyan gorunur sekilde ki bence kasitli, masturbasyon yaptigini goruyorum. Balkona cikamaz oldum.
Herkes istedigini yapabilir ama ben o manzarayi izlemek zoeunda degilim. Balkonumun karsisinda boyle bir manzara gormek istemiyorum ben cikiyorum cocugum cikiyor o balkona gelen misafirim cikiyor!
Aileyi hic tanimiyorum, hic selamlasmisligim yok, ancak bu durumdan rahatsizim cok fazla ve uyarmak istiyorum. Yapabilecegim birsey varmi? Perdesini kapatsin ne hali varsa gorsun yahu
Yine yazım yanlışı, hiç mi sekmez arkadaş...Bence siz önce kendi profil reminizi değiştirin çok ayıp. Bu ne periz bu ne lahana turşusu!
Üzüldüm kötü bir durum ya...Evim dubleks, alt katta balkonum var ve balkonumda hasir perde var ama balkon acik balkon oldugu icin euzgardan uca uca paramparca oldu. Terasin tavani yok zaten kapatilmasi imkansiz. Ailemiz arkadaslarimiz geliyor terasta oturuyoruz yemek yiyoruz karsidaki manzaraya bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?