- 5 Şubat 2018
- 161
- 395
- 33
- 36
- Konu Sahibi naylonprenses
Nerde yasiyorsunuz biz de ilgilenebiliriz sikayet vs
Polis misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yasiyorsunuz biz de ilgilenebiliriz sikayet vs
Dövdüğünü gözümle görmedim. Seslerden öyle anlıyorum. Bağırma, bağırmanın kesilmesi, koşturma ağlama falan.
Yok degilimPolis misiniz?
Benim cocugum da öyle cok aglarki susturmak icin bagirmak zorunda kaliyorumbakın ne olursa olsun şiddet olduğunu tespit etmeden hiçbir yeri aramayın
benim oğlum 2 yaşındayken, bazı anlarda 2 yaş sendromu yüzünden öyle deli gibi ağlıyordu ki
yerdeki bir arabayı elime alsam, "anne yapma, yapma anne" diye ağlıyordu
bunu duyan yeni taşındığımız apartmandaki insanlar ona zarar verdiğimi düşünmüşler, sonradan öğrendim
bağırıyor olabilir, ama dövüp dövmediğini anlamak çok zor
o yüzden önce kendisi ile konuşun derim ben
Bütün cocuklar neden böylebenimde 2.5 yasinda kizim var istedigi olmadigi zaman oyle agliyorki anlatamam, krizlere giriyor yerlere yatip ayaklarini tepe tepe vuruyor eline ne gecerse firlatiyor tabi bende kiziyorum sakinlestiremiyorum acaba duyan sizin gibi mi dusunuyor diye dusundum simdi. bence emin olmadan polisi aramayin
Bütün cocuklar neden böylebiz mi hata yapiyoruz acaba
Ben pedagoga gittim aglamasindan dolayi bana agladigi zaman sadece 1 cümle kurun konuyla alakali yapmasi/yapmamasi gerekeni devam ederse müdahale etmeyin yorulana kadar aglasin demisti
Ama yorulmuyorki aksama kadar bile sürebiliyor bazen
Ya bagirip susturacagim ya da her dedigini yapacagim ne olursa aglamasin diye![]()
Bütün cocuklar neden böylebiz mi hata yapiyoruz acaba
Ben pedagoga gittim aglamasindan dolayi bana agladigi zaman sadece 1 cümle kurun konuyla alakali yapmasi/yapmamasi gerekeni devam ederse müdahale etmeyin yorulana kadar aglasin demisti
Ya bagirip susturacagim ya da her dedigini yapacagim ne olursa aglamasin diye![]()
Yok biz 4 u bitirdik hala devam aglamalaragliyarak isteklerinin olacaklarini biliuorlar ama bazende olamiyor malesef. ilk 3 yil zor sonra biraz daha anlasicaz diye umut ediyorum.
Ben yaptim zaten bunlari mesela okula gidecegiz giyinmemiz lazim ama gelmiyor servise kalmis 20 dakikahayır hayır bağırıp susturmak değil
ağlamasının bir işe yaramadığını hissettireceksiniz
2 yaş sendromu ayrı bir şey, hormonlar da giriyor araya
gece terörü de öyle mesela, onu da yaşadık
gece teröründe tek yapılması gereken çok yumuşacık bir sesle konuşarak beklemek
fakat anladığım kadarıyla sizinki daha büyük
yapmanız gereken akşama kadar da ağlasa, görmezden gelmek
ayakkabını giy dediniz diyelim başladı ağlamaya, ağlamasına izin vereceksiniz
3 saat de ağlasa 5 saat de ağlasa ağlaması bir işe yaramayacak!
aynen pedagogun dediği gibi tek cümle kuracaksınız ve her tekrar etmeniz gerektiğinde aynı cümleyi kuracaksınız, mesela "ağladığında seni anlamıyorum" gibi
3-4 kere dayanabilseniz çocuk bu huyundan vazgeçer
sürekli aynı şeyi yaşamaktansa 3-4 kere maksimum sabırlı davranın, gerçekten işe yarıyor
bir de ben pedagoglara karşıyım, hele ki Türkiye'de hiç geçerlilikleri yok
Benim kzimda ağlar ağlar bağıra bağıra. .. sadece daha da sesli ağla kimse duymadı diyorum.. anında susuyo.... Yada onu taklit ediyorum ben daha fazla bağırarak ağlamaya başlıyorum.sinirleniyo onu taklit ediyorum diye hemen susuyo.. çok fenalar yaaBütün cocuklar neden böylebiz mi hata yapiyoruz acaba
Kadınla muhabbetiniz varsa önce bi konuyu ona açın bence çünkü bende yan daireme taşınan küçük çocuğu olan bi aileden öyle çok şiddetli çocuk ağlaması sesi duyuyordum hatta çok üzülüyordum acaba dövüyorlarda o yüzden mi bu kadar canı yanmış gibi ağlıyor diye düşünüyordum. Bi gün tuvaletteyken denk geldim onların banyosuyla ortak havalandırma. Çocuk yine çok şiddetli ağlıyordu babası susturmaya oyun oynamaya dikkatini dağıtmaya çalışıyordu sabırla. Sonra öğrendim ki çocuk ağlama krizine giriyormuş istediği bişey yapılmayınca.Arkadaşlar merhaba, danışmak istediğim konu bir aile içi şiddet konusu.
Yan daireden neredeyse gün aşırı annenin bağırma sesleri ve 6 yaşlarındaki çocuğun şiddetli ağlama sesleri geliyor. Seslerden anladığım kadarıyla da anne çocuğuna vuruyor. Söz konusu olan erkeğin kadına şiddeti olsaydı, hiç düşünmeden polisi arardım. Çocuk olunca tereddüt ettim, ve kendi tereddütümü de bir çeşit ilkesizlik olarak görüp kendime kızdım açıkçası. Ne farkı var ki aslında, şiddet gören bir birey var neticede. Yapılması gereken belli. Ama öte yandan, bu durum çocukların daha da psikolojisini bozar diye düşündüğüm için duraksadım işte.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım? Bir şey yapmam lazım ama, çünkü duramayacağım artık.
Polis bir o ana zımbırtısına görünsün. Belki kafasına dank eder.Arkadaşlar merhaba, danışmak istediğim konu bir aile içi şiddet konusu.
Yan daireden neredeyse gün aşırı annenin bağırma sesleri ve 6 yaşlarındaki çocuğun şiddetli ağlama sesleri geliyor. Seslerden anladığım kadarıyla da anne çocuğuna vuruyor. Söz konusu olan erkeğin kadına şiddeti olsaydı, hiç düşünmeden polisi arardım. Çocuk olunca tereddüt ettim, ve kendi tereddütümü de bir çeşit ilkesizlik olarak görüp kendime kızdım açıkçası. Ne farkı var ki aslında, şiddet gören bir birey var neticede. Yapılması gereken belli. Ama öte yandan, bu durum çocukların daha da psikolojisini bozar diye düşündüğüm için duraksadım işte.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım? Bir şey yapmam lazım ama, çünkü duramayacağım artık.
Ben cok yoruldum bu aglamalarindan oturup ben de onunla bir aglayacagim ama kotu mu etkilenir annesi aglayinca diye aglamiyorumBenim kzimda ağlar ağlar bağıra bağıra. .. sadece daha da sesli ağla kimse duymadı diyorum.. anında susuyo.... Yada onu taklit ediyorum ben daha fazla bağırarak ağlamaya başlıyorum.sinirleniyo onu taklit ediyorum diye hemen susuyo.. çok fenalar yaa