Konu sahibi arayin polisi.
Buradaki yorumlara da hayret ediyorum, emin olmadan aramayin diyorsunuz da, bir cocuk eger her aksam bagiriyorsa kosarak kaciyorsa illa siddet vardir. Anne cocugu dovmese de bagirirsa bile, bu da siddettir, ve bunun cozumunu bulmak da anne babanin gorevidir. Yani burada kadinlar siddete ugrayinca bosan laflari havada ucusuyor, kucucuk cocuk siddet gorunce onemsiz mi olmus oluyor, neden zaman kaybedilsin ki? Gercek bir sorun varsa cozulsun, yoksa da zaten sorun yok.
Cocuk vurmayi da bagirmayi da anne babasindan ogrenir, bir hata yapilmis demektir, ve bunu duzeltmek de anne babaya duser.
Ben ilk cocugumda cok genctim, cok hatalar yaptim -buradaki kadar degilse de- sonucta da cocugumda hatali davranislar olusmasina neden oldum, bunlarin sebebi ben ve babasi. Elbette cocugun icinden gelen yanlis davranislar da olabilir, ama onlari azaltmak da bizim gorevimiz. Is isten gecmeden aramizdaki sorunlari cok cok azalttik. Kizimda ayni hatalari tekrarlamadim, daha saglikli iletisim icindeyiz.
Tekrar donuyorum konu sahibi direk arasin polisi. Ben ust komsumu sikayet ettim polise, hemen geldiler sagolsunlar, bir daha sikayet gelirse islem yapariz dediler, ondan sonra sesler kesildi. Ben kendisiyle direk gorusmedim, cunku pek laftan anlayan bir kadin degil malesef. Siz de direk soyleseniz ne olacak, size dusman olur, kendi hatasini gorse zaten yapmaz.