• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı komşuma zarar vermek istiyorum

Tabii ki şaka yaptım.Alıntıladığım iki arkadaşımızın cümlelerine istinaden yazmıştım.Ayakkabısına tükürülüp,kapısına m.çmaktan bahsediliyordu.Onlara maruz kalmasın diye,yok daha neler,ölse daha iyi gibi yazmıştım.Sonundaki emoji de bunu anlatmak istememi netleştirmişti.Kısacası şakaydı.
Yerdeki karıncayı incitmeyi bile düşünmeyen bir insanım.Emin olun. :KK66:
yerdeki karincayi incitmeyen insan bu konuda saka yapabiliyor. saka yaptgnz belli de bunun sakasi olmamali.hele ki yazili ortam okuyan kim bilir kac kisi.

yerdeki karincayi incitmeyen insan bu konuda saka yapabiliyor. saka yaptgnz belli de bunun sakasi olmamali.hele ki yazili ortam okuyan kim bilir kac kisi.
Ne çok abartmışsın altı üstü şaka yani.
Okuyan olsa ne olmasa ne?
Kadın gülme emojili bir yazı yazdı diye kötü mü etkilenecekler?

Taşın diyenlere de anlam veremiyorum. Kolay mı öyle taşınmak?
Kaldı ki kolay bile olsa niye birisini yüzünden huzurumu bozayım? Rahatsız olan gitsin

Çok rahatsızsan kanıt bul, şikayetçi ol konu sahibi.
Ama bende zannetmiyorum ki durduk yere düşman olaun.

Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
zarar verince ne olacak? ondan ne farkınız kalacak... eşyalarınıza zarar verdiğine eminseniz şikayet edin bir nevi mala zarar ve taciz söz konusu. ben yinede uğraşmayın derim hanımefendiliğinizi bozmayın kan davası gibi kin gütmeye gerek yok çünkü. bugün sen birşey yapsan yarın o yapacak bunun sonu gelmez. sorun ne ise konuşarak halletmeye çalışın.alın karşınıza aramızdaki sorunu halletmemiz gerek hatalarımız var ise birbirimizden özür dileyip bu konuyu kapatalım artık deyin bu daha mantıklı.

Çok tesiri olacağını sanmıyorum. Ben mk konusunda ısrarcıyım. Daha sinsi hale getirilebilir, hediye paketi yapılıp adrese gönderilebilir. Sonra da gelip hesap sormaya kalkarlarsa inkar tabi, bi de üzerine alay edersin. Düşününce bile ferahladım.

Düşün bi ya; morlu kırmızılı kalpli büyük bir folyoya paketlenmiş, üzerinde şeker pembesi kurdelesi. "Aa kimden ki, bu ne ki aa" filan bi heyecan, sonra açıyor paketi, içinden mk çıkıyor.
youtuberların birine yaptılar bunu bildiğin üşenmemiş kargolamış başka şehirden :kahve:

Yav altı üstü şaka.
Kaldı ki diğer arkadaşlara ithafen ironi de yapmış olabilir yani.

Millet sanal ortamda neler neler yazıyor onlardan sıra gelene kadar ohoı
sanal ortamda yazilanlar suc unsuru teskil ediyorsa yakalaniyorlar. bu zor bisi degil. bu konuda da birinin sikayetine bakar. suc unsuru olup olmadigina ilgili yerler karar verir.

E şikayet et o zaman baksınlar.:deli:
Abartmaya gerek yok.
hanfendi neden uzatiyorsunuz. kelimenin sonundaki onundeki emoji veya saka saka demesi suca tesvik sozcugunu degistirmiyor. sanal suc isleyen herkes sakaydi demeyi akillarina getirmedklernden mi ceza aliyor saniyorsunuz.

Çok tesiri olacağını sanmıyorum. Ben mk konusunda ısrarcıyım. Daha sinsi hale getirilebilir, hediye paketi yapılıp adrese gönderilebilir. Sonra da gelip hesap sormaya kalkarlarsa inkar tabi, bi de üzerine alay edersin. Düşününce bile ferahladım.

Düşün bi ya; morlu kırmızılı kalpli büyük bir folyoya paketlenmiş, üzerinde şeker pembesi kurdelesi. "Aa kimden ki, bu ne ki aa" filan bi heyecan, sonra açıyor paketi, içinden mk çıkıyor.

Bu işi yapan bir site var.:KK53:
İstersen insan dışkısı istersen senin belirlediğin bir hayvanın dışkısını verilen adrese hediye paketli bir şekilde isimsiz teslim ediyorlar.
Açana büyük sürpriz:KK53:

hanfendi neden uzatiyorsunuz. kelimenin sonundaki onundeki emoji veya saka saka demesi suca tesvik sozcugunu degistirmiyor. sanal suc isleyen herkes sakaydi demeyi akillarina getirmedklernden mi ceza aliyor saniyorsunuz.
Uzatan ben değilim sensin.
Rahatsızsan şikayet et diyorum.
Bu kadar basit.
Sense uzattıkça uzatıyon.
Ben suç değil demedim ki.

Sırf bu konu için polemikten gitmek istemiyorum.
By:KK3:

Bence siz cok abartmissiniz. 2 sayfa sucta suc.

Konusahibi bence ayakkabisina soğan veya sarimsak sürün bu yaz gunun de :KK49:

Uzatan ben değilim sensin.
Rahatsızsan şikayet et diyorum.
Bu kadar basit.
Sense uzattıkça uzatıyon.
Ben suç değil demedim ki.

Sırf bu konu için polemikten gitmek istemiyorum.
By:KK3:
saka gibi. sen cevap yazinca karsilik veriyorum. benim yorumuma cevap yaziyosun bi de uzatma diyosun. bazen diyorum bana da boyle bi algi neden vermedin Allahım. kafa rahat cunku. hadi selametle.

saka gibi. sen cevap yazinca karsilik veriyorum. benim yorumuma cevap yaziyosun bi de uzatma diyosun. bazen diyorum bana da boyle bi algi neden vermedin Allahım. kafa rahat cunku. hadi selametle.
2 sayfadır suçta suç diye yazan sensin. Ben sana suç değil demedim.
Gerçekten algın çok farklıymış ben ne diyorum sen ne anlıyorsun:deli:

2 sayfadır suçta suç diye yazan sensin. Ben sana suç değil demedim.
Gerçekten algın çok farklıymış ben ne diyorum sen ne anlıyorsun:deli:
hala yaziyor. sen ne var bunda saka yahu diyosun. bir nevi suc oldugunu kabul etmiyorsun. he ediyorsan bos konusuyorsun.

yaşlar kaç nasil bir çevreniz var,inanamiyorum.Zamanında mesafe koymazsanız ilişkilerinize sonuç bu olur

Back
X