Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öldürsün bence.![]()
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Ayakkabı dışarı konmuyorsa da direkt kapıya mçsın bence.
Allah Allah konu ne? neden ustunze yuruduler? detay verin milleti burda costurmadan? ayrica zarar falan kimseye veremezsiniz. bi derdiniz varsa sikayet edersiniz karakola gidip.burda size fikir verenler falan da var. Allah akil versin.Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
Ama öyle yaparsa "ben kapına s.çtım" demiş olur açıkça. Daha sinsi, daha çaktırmadan intikam almalı. Kullanılmış kulak pamuğunu kapı dürbününe mi sürse acaba? Hem görüntü bulanıklaşır, hem de pis mikrop bir şey olur.
saka yaptniz siz simdi dimi. tuhaf espiri anlayisiniz var. fakat bu dediginiz bir SUÇ!Öldürsün bence.![]()
Ama öyle yaparsa "ben kapına s.çtım" demiş olur açıkça. Daha sinsi, daha çaktırmadan intikam almalı. Kullanılmış kulak pamuğunu kapı dürbününe mi sürse acaba? Hem görüntü bulanıklaşır, hem de pis mikrop bir şey olur.
Çok tesiri olacağını sanmıyorum. Ben mk konusunda ısrarcıyım. Daha sinsi hale getirilebilir, hediye paketi yapılıp adrese gönderilebilir. Sonra da gelip hesap sormaya kalkarlarsa inkar tabi, bi de üzerine alay edersin. Düşününce bile ferahladım.
Düşün bi ya; morlu kırmızılı kalpli büyük bir folyoya paketlenmiş, üzerinde şeker pembesi kurdelesi. "Aa kimden ki, bu ne ki aa" filan bi heyecan, sonra açıyor paketi, içinden mk çıkıyor.
Dur dur daha fazla fikir vermeyelim. Konu sahibi kayıp ama ciddi ciddi bulduğumuz her yere s.çtığımızı zanneden, 365 gün menstrüasyon gerginliği yaşayan ablaların gazabına uğramayalım. Çünkü hep kamu spotu ciddiyetinde olmalıyız.
hahahahah kahkaha attım.Ayakkabı dışarı konmuyorsa da direkt kapıya mçsın bence.
Diyorlar ya "Gerçekten kaliteli bir delirme"Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Tatlım onun seviyesine düşme git yöneticiye şikayet et. Kocasıyla beni dövmeye kalktılar diye bide ağla tam olsunEvet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim