- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de "net" yazınca net olduğunu sanıyorsunuz ya bitiyorum.bu konuda abartirim. sonundaki emoji kelimeyi degistirmiyor. net. suc hanfendi.
Hasta mı bu kadın?Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
hukuksal bilgilendirme yapmayiniz. zira pek bi bilginiz yok. suc denildiginde sadece icerde yatmak olarak algiliyorsunuz. takipsizlik bile bir hukuksal surectir.Bi de "net" yazınca net olduğunu sanıyorsunuz ya bitiyorum.küçük bi hukuksal bilgilendirme yapayım sonuna emoji koymak şakadır suç sayılmaz hanfendi. Yoksa şaka yollu "seni öldürürüm vb" diyen herkes tehditten icerdeydi
Ben taşın diyenlerdenim, zor ama mantıklı. Bozulacak huzur kalmamış ki, zaten bozuk. Aynı apartmanda olunduğu sürece, deli gibi intikam alsa da o huzur zor gelir bana göre. Ya da barışmanın yolunu bulacaklar. Ama o da zor bir ihtimal.Taşın diyenlere de anlam veremiyorum. Kolay mı öyle taşınmak?
Kaldı ki kolay bile olsa niye birisini yüzünden huzurumu bozayım? Rahatsız olan gitsin
Çok rahatsızsan kanıt bul, şikayetçi ol konu sahibi.
Ama bende zannetmiyorum ki durduk yere düşman olaun.
Herhangi bir insanı herhangi bir sebeple şikayet etseniz zaten suç unsuru teşkil etmezse takipsizlik verilir. Suca azmettirmenin unsurlarını açıklamayayım. Siz araştırın. Altı üstü tükür demiş. Bu ne hukuksal olarak ne de vicdani olarak azmettirme değildir. Bence siz bi gidin bu bayanı şikayet edin suça azmettiriyor diye de savcılık size gülsün ve günleri şenlensinhukuksal bilgilendirme yapmayiniz. zira pek bi bilginiz yok. suc denildiginde sadece icerde yatmak olarak algiliyorsunuz. takipsizlik bile bir hukuksal surectir.
takipsizlik bile dedim bu ifade vermek zorunda kalmasi gerekecegini degistirmez sikayet oldugunda. bu bir. o kelimeyi basindan beri kullanmadim azmettirme. ama siz ona layik gordunuz yorum sahibinin kelimesini sanirim bu da iki. isteyen istedigi kisiyle ilgili sikayet hakkina sahiptir. gerci bn bu hakkimi kullanacagimi da soylemedim beni karakola davet edisinize anlam veremedim. gerekli gorursem bulunurum. savci takipsizlik veredebilir boyle bi konuya vermeyedebilir. bunu o an gorebilitiz. sizin de telefon ya da klawye basindan karar merci gibi konusmaniz ilginc. bu kelime kullanilamaz hanfendi. oyle emoji koydum sevimliyim bak saka yaptimlarla olmuyor.Herhangi bir insanı herhangi bir sebeple şikayet etseniz zaten suç unsuru teşkil etmezse takipsizlik verilir. Suca azmettirmenin unsurlarını açıklamayayım. Siz araştırın. Altı üstü tükür demiş. Bu ne hukuksal olarak ne de vicdani olarak azmettirme değildir. Bence siz bi gidin bu bayanı şikayet edin suça azmettiriyor diye de savcılık size gülsün ve günleri şenlensin![]()
tukur degil öldürün demis yorum sahibi. siz farkli bi yorum okudunuz heraldeAltı üstü tükür demiş.
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Peki ama Loreth kolay mı öyle ha diyince taşınmak?Ben taşın diyenlerdenim, zor ama mantıklı. Bozulacak huzur kalmamış ki, zaten bozuk. Aynı apartmanda olunduğu sürece, deli gibi intikam alsa da o huzur zor gelir bana göre. Ya da barışmanın yolunu bulacaklar. Ama o da zor bir ihtimal.
Yok kesinlikle kolay değil, kabul ediyorum.Peki ama Loreth kolay mı öyle ha diyince taşınmak?
Kaldı ki bu karşı tarafı sevindirir saçma bir şekilde.
Büyük konuşmak gibi olmasın ama ben böyle bir durumda hukuki yollara başvururum. Uğraşırım karşı tarafla.
Ki ben bu olayların durduk yere olduğuna da inanmıyorum. İllaki konu sahibinin de haksız olduğu yerler vardır.
Taşınmak gibi bir durumumuz malesef yok...Taşının olsun bitsin.
Zarar vermek ne demek?
Sucsuzken suçlu duruma düşmeyin.
Ben ona hiç bir tepki veremedim hep sessiz kaldım ve allah'a havale ettim. Sanırım böyle sessiz olmam egosunu şişirmeme neden oluyor. Kendini bişey zannetmesine fırsat veriyormusum gobi düşünüyorum.Elinize ne geçicek zarar verince?
Allaha havale edin en büyük zarar olur ona
Evet sebepsiz ya vallahi ne kadar iyilik yaptım ona hep yanında oldum ama sebepsiz yere böyle olması daha da geriyor beni.Bu u dönüşü sebepsiz oldu yani?
Siz ona zarar verince ne değişecek ? Evet sinirlisin öfkelisin belki de sakin ol. Kulaklarını kapat kimseyi dinleme bu kadar.
Ev sizin değilse bu kadar sorun yaşarsanız taşının en iyisi.
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Mesafe koydum fakat içimdeki hırsı yenemiyorum hep birşey yaşatıyor bana.Kiracıysanız taşının, sinirden hasta olmaya değmez . Ev sahibi iseniz Allah yardımcınız olsun .
Mesafe koyun, tanımamazlıktan, görmezden gelin.
benim kardesim yalnislikla onun yerine arabasini koymustu yerler yan yana. ben fark ettim kardesimi 10 dk sonra yolladim dogru yere park etti. bi hafta sonra avukatdan mektub tazminat istio. 10 bin eurocuk. yani düsün ne sinir oldugumu. simdi merdivenleri temizledigimde yerler cok köpek kili oluyo. benim var onunda var bende bi kac avuc onun paspasina atarimbide aklima geldikce geceleri. görünmez oldugumu hayal edip evine girip esyalarini parcaladigimi hayal ederim cok keyif veriyo xD
Hay Allah ya.
Tasinin.
Olmadi kapiya kamera koyun buyukce.
Ya da sahte kamera
Caydirici olur kapiniza yaklasamaz
Hatayı başta siz yapmışsınız.
Ne tür insan olduğunu anlamadan niye samimi olursunuz anlamam.
Hoş her şey karşılıksız değil illa ki bir şey olmuş ki bu kadar samimiyken bu hale gelmişsiniz...
Aaaa bu çok zekiceAma öyle yaparsa "ben kapına s.çtım" demiş olur açıkça. Daha sinsi, daha çaktırmadan intikam almalı. Kullanılmış kulak pamuğunu kapı dürbününe mi sürse acaba? Hem görüntü bulanıklaşır, hem de pis mikrop bir şey olur.
Sakinleşip bir kahveye gitseniz neden böyle davrandığını sorsanız...dinleseniz...sorun çözülemiyorsa araya mesafe koymak istediğinizi ona kırıldığınızı söyleseniz.evine gitmiş misafire kötü davranacak değil belki sorun çmzülür
Allah Allah konu ne? neden ustunze yuruduler? detay verin milleti burda costurmadan? ayrica zarar falan kimseye veremezsiniz. bi derdiniz varsa sikayet edersiniz karakola gidip.burda size fikir verenler falan da var. Allah akil versin.
Nasıl geliyor bunlar akliniza yaa :)Çok tesiri olacağını sanmıyorum. Ben mk konusunda ısrarcıyım. Daha sinsi hale getirilebilir, hediye paketi yapılıp adrese gönderilebilir. Sonra da gelip hesap sormaya kalkarlarsa inkar tabi, bi de üzerine alay edersin. Düşününce bile ferahladım.
Düşün bi ya; morlu kırmızılı kalpli büyük bir folyoya paketlenmiş, üzerinde şeker pembesi kurdelesi. "Aa kimden ki, bu ne ki aa" filan bi heyecan, sonra açıyor paketi, içinden mk çıkıyor.
Sebebi ne anlatmamışsınız ama ev size ait değilse taşınmak en mantıklısı.Başınızı belaya sokmasına , kendi iç huzurunuzu ve ailenizin huzurunu kaçırmasına izin vermemiş olursunuz.Hem tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler.Evine falan da gitmeyin sakın.Kavga çıksa evimi bastı diye iftira bile atabilir sonra al başına belayı.
Niye şikayetçi olmadınız? Zarar vermekten daha mantıklı ve medenice bir hareket olmaz mi? Içimden bir ses bu konuda hiç de sütten çıkmış ak kaşık olmadığınızı söylüyor.
Nasıl ilişkiler kuruyorsunuz insanlarla da bu hale gelebiliyor anlamıyorum ki
Çok doğru söylüyorsun. Mesafe mesafe...valla hakkını koru ama muattap da olma mumkunse taşın mümkün degilse kapidayken cıkma...
Bir de komşularla aşırı samimi olmayın bizim sitenin hali içler acısı mesela çok samimiyet her zaman gereksiz mesafe candır.
Buyukluk sende kalsin gibi humanist bir yaklasim sergileyemeyecegim. Hrle birde elin kadini kocasiyla ustume yuruyecek tas ustunde tas birakmam.
Cok sinirimi bozan bir alt komsumuz vardi eski evimizde. Hani sabah telefonun alarmi calsa cok gurultu yapiyosunuz diye kapiya dayanirdi. Bir gece kapisina 1 parmak tereyag surdum. Bir daha agzini acmadi. Hatta canim komsum moduna burundu. Muhtemelen cadilik filan yaptim sandi. Boyle seylere asla inanmam ben ama gorunen o ki o inaniyormus![]()
Yarim yamalak konu aciyorsunuz. Sanki biz olani biteni biliyoruz da yorum bekliyorsunuz. Neden onlar bu sekilde ustunuze yuruduler once siz bi soluk alip onu anlatin bi heleEvet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim