• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı komşuma zarar vermek istiyorum

Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
valla hakkını koru ama muattap da olma mumkunse taşın mümkün degilse kapidayken cıkma...
Bir de komşularla aşırı samimi olmayın bizim sitenin hali içler acısı mesela çok samimiyet her zaman gereksiz mesafe candır.

Buyukluk sende kalsin gibi humanist bir yaklasim sergileyemeyecegim. Hrle birde elin kadini kocasiyla ustume yuruyecek tas ustunde tas birakmam.
Cok sinirimi bozan bir alt komsumuz vardi eski evimizde. Hani sabah telefonun alarmi calsa cok gurultu yapiyosunuz diye kapiya dayanirdi. Bir gece kapisina 1 parmak tereyag surdum. Bir daha agzini acmadi. Hatta canim komsum moduna burundu. Muhtemelen cadilik filan yaptim sandi. Boyle seylere asla inanmam ben ama gorunen o ki o inaniyormus :D

Buyukluk sende kalsin gibi humanist bir yaklasim sergileyemeyecegim. Hrle birde elin kadini kocasiyla ustume yuruyecek tas ustunde tas birakmam.
Cok sinirimi bozan bir alt komsumuz vardi eski evimizde. Hani sabah telefonun alarmi calsa cok gurultu yapiyosunuz diye kapiya dayanirdi. Bir gece kapisina 1 parmak tereyag surdum. Bir daha agzini acmadi. Hatta canim komsum moduna burundu. Muhtemelen cadilik filan yaptim sandi. Boyle seylere asla inanmam ben ama gorunen o ki o inaniyormus :KK70:
büyü mü yaptiniz sandı da korktu
siz oldugunuzu tahmin etti mi :KK45:

Cok sinirimi bozan bir alt komsumuz vardi eski evimizde. Hani sabah telefonun alarmi calsa cok gurultu yapiyosunuz diye kapiya dayanirdi. Bir gece kapisina 1 parmak tereyag surdum. Bir daha agzini acmadi. Hatta canim komsum moduna burundu. Muhtemelen cadilik filan yaptim sandi. Boyle seylere asla inanmam ben ama gorunen o ki o inaniyormus :KK70:
Nereden aklınıza gelir tereyağ surmenize çok güldüm:)) yalnız ben mesela biri sürse öyle bişey,hiç anlamam sanki.kadin baya bilgili bu konuda:)

İnsan komşusuyla çok samimiyetten sonra bu kıvama nasıl gelir kısmını merak ettim asıl.
Bir de evinize kadar girip üstünüze yürüdüğünde neden yapmanız gerekeni yapıp şikayetçi olmadınız?
İntikam alsanız ne olacak, huzurunuz geri gelmeyecek. En mantıklısı taşınmak.

Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.

:D:D:D

Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
:deli::KK62::rolleyes:çoook güldümmmm

Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
Birini cezalandırmanın en büyük yolu onu yok saymaktır.

Neden aranız bu şekilde bozuldu.
Bunun bı sebebi mutlaka olmalı.
Ben bu tarz bı olaya tanık oldum. İki komşu çok samimi oldular. Birine x diğerine y diyelim. Ne olduysa bilinmiyor x delirdi y ye neler neler yaptı.
Ne oldu diye sorduk y ye yok bişey, ben bişey yapmadım diyor ama olmuş.
Artık komsuluklar eskisi değil, sebebi bizler de eskisi gibi değiliz o yüzden ben komşuluk yapmıyorum.

hahahaha çok komikkk
ayakkabısının tekini atın uzaga biyere bagcıklarını sökün. kapının önüne yağ sürün başka seyler gelmedi aklıma

saka yaptniz siz simdi dimi. tuhaf espiri anlayisiniz var. fakat bu dediginiz bir SUÇ!
Tabii ki şaka yaptım.Alıntıladığım iki arkadaşımızın cümlelerine istinaden yazmıştım.Ayakkabısına tükürülüp,kapısına m.çmaktan bahsediliyordu.Onlara maruz kalmasın diye,yok daha neler,ölse daha iyi gibi yazmıştım.Sonundaki emoji de bunu anlatmak istememi netleştirmişti.Kısacası şakaydı.
Yerdeki karıncayı incitmeyi bile düşünmeyen bir insanım.Emin olun. :KK66:

Biri kapımızın önüne sürekli araba park ediyor. Öyle böyle değil. bazen günlerce almıyor. Öyleki üstünden atlamak zorunda kalacağız aracın . Dış kapıya sıfır diyeyim anlayın. Neyse ikaz ettik sonunda adamı bulup,oralı bile olmadı. Bir iki o inat ben inat babamızın kapısımıymış,istediği yere park edermiş falan çocuk çocuk konuşmalar.

Bende şöför kapısının tutma yerine makina yağı sürmekte buldum çareyi. Önce anlamadı salak . :) Sonrasında yandaki komşuya söylemiş. Çocuklar kapıya yağ sürüyor falan diye.

Sonrasında 2 ev öteye park etmeye başladı. Onlar da şikayetçi.

Heyecanla bekliyorum sonucu.

Back
X