Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hakkını koru ama muattap da olma mumkunse taşın mümkün degilse kapidayken cıkma...Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
büyü mü yaptiniz sandı da korktuBuyukluk sende kalsin gibi humanist bir yaklasim sergileyemeyecegim. Hrle birde elin kadini kocasiyla ustume yuruyecek tas ustunde tas birakmam.
Cok sinirimi bozan bir alt komsumuz vardi eski evimizde. Hani sabah telefonun alarmi calsa cok gurultu yapiyosunuz diye kapiya dayanirdi. Bir gece kapisina 1 parmak tereyag surdum. Bir daha agzini acmadi. Hatta canim komsum moduna burundu. Muhtemelen cadilik filan yaptim sandi. Boyle seylere asla inanmam ben ama gorunen o ki o inaniyormus![]()
Tabi ki ben oldugunu biliyordu. 180 derece donmezdi yoksa davranislari. Ozellikle tasinirken biz bir yardimci oldu bir yardimci oldu anlatamam.büyü mü yaptiniz sandı da korktu
siz oldugunuzu tahmin etti mi![]()
beter biri taşınmıştır umarim ustune ...Tabi ki ben oldugunu biliyordu. 180 derece donmezdi yoksa davranislari. Ozellikle tasinirken biz bir yardimci oldu bir yardimci oldu anlatamam.
4 tane universite ogrencisi tasindi. Biz araci olduk tasinmalarina oradan biliyorumbeter biri taşınmıştır umarim ustune ...
Nereden aklınıza gelir tereyağ surmenize çok güldüm:)) yalnız ben mesela biri sürse öyle bişey,hiç anlamam sanki.kadin baya bilgili bu konuda:)Buyukluk sende kalsin gibi humanist bir yaklasim sergileyemeyecegim. Hrle birde elin kadini kocasiyla ustume yuruyecek tas ustunde tas birakmam.
Cok sinirimi bozan bir alt komsumuz vardi eski evimizde. Hani sabah telefonun alarmi calsa cok gurultu yapiyosunuz diye kapiya dayanirdi. Bir gece kapisina 1 parmak tereyag surdum. Bir daha agzini acmadi. Hatta canim komsum moduna burundu. Muhtemelen cadilik filan yaptim sandi. Boyle seylere asla inanmam ben ama gorunen o ki o inaniyormus![]()
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Birini cezalandırmanın en büyük yolu onu yok saymaktır.Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
hahahaha çok komikkkAyakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Tabii ki şaka yaptım.Alıntıladığım iki arkadaşımızın cümlelerine istinaden yazmıştım.Ayakkabısına tükürülüp,kapısına m.çmaktan bahsediliyordu.Onlara maruz kalmasın diye,yok daha neler,ölse daha iyi gibi yazmıştım.Sonundaki emoji de bunu anlatmak istememi netleştirmişti.Kısacası şakaydı.saka yaptniz siz simdi dimi. tuhaf espiri anlayisiniz var. fakat bu dediginiz bir SUÇ!