- 8 Nisan 2017
- 57.187
- 303.765
- 698
Kız o fayda eder paspasinjn mikrobu kırılır çöp suyu akitsin bencePaspasına camasir suyu dök![]()
Bı kere gıcık olduğum komşunun kapısından geçerken çöp poşeti delikmjs şöyle bı üstünden geçirdim ayakkabıların

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o fayda eder paspasinjn mikrobu kırılır çöp suyu akitsin bencePaspasına camasir suyu dök![]()
Allak bullak bir renk olur diye dediydimKız o fayda eder paspasinjn mikrobu kırılır çöp suyu akitsin bence
Bı kere gıcık olduğum komşunun kapısından geçerken çöp poşeti delikmjs şöyle bı üstünden geçirdim ayakkabıların![]()
Valla eşim engel olmasa ne pislikler yapacağım da icimdeji canavarı durduran oAllak bullak bir renk olur diye dediydim
Sende az değilsin![]()
Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
IgrencsiniZ:)Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Ya siz harikasınız.Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
böğğğğğğne iğrenç intikam fikirleri gelmiş.:))) iş yerinde bi kız vardı, sinir olduğumuz kişilere (diğer çalışanlar) çay kahve yapar, içine de klozetten bi miktar su(!) eklerdi.
Sende komşunu çaya kahveye davet et.![]()
Bunun icin bir site var. Anonim olarak birine hediye paketi seklinde gonderebiliyorsun. Bilgilerini paylasmiyorlarÇok tesiri olacağını sanmıyorum. Ben mk konusunda ısrarcıyım. Daha sinsi hale getirilebilir, hediye paketi yapılıp adrese gönderilebilir. Sonra da gelip hesap sormaya kalkarlarsa inkar tabi, bi de üzerine alay edersin. Düşününce bile ferahladım.
Düşün bi ya; morlu kırmızılı kalpli büyük bir folyoya paketlenmiş, üzerinde şeker pembesi kurdelesi. "Aa kimden ki, bu ne ki aa" filan bi heyecan, sonra açıyor paketi, içinden mk çıkıyor.
Bunun icin bir site var. Anonim olarak birine hediye paketi seklinde gonderebiliyorsun. Bilgilerini paylasmiyorlar
Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim
Malesef konuşamayız hem eşim izin vermiyor hemde bir önceki mesajlar da biri demişti evimi bastı vs der diye...Kapı süsüne zara vermek nedir
böle fare tavuk karışımı eşelemiş kapıyı bunu düşündükçe güldüm
Aman siz sakın zarar vermeyin haklıyken haksız duruma düşülür
Konuşsanız olmaz mı zaten iyiymiş bir ara aranız
taşının demek kolay ama öle pıt diye olmuyor
Malesef konuşamayız hem eşim izin vermiyor hemde bir önceki mesajlar da biri demişti evimi bastı vs der diye...
hahahahhaha ay hic gulcem yokduAyakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
Eşiniz sağduyulu davranıyor. Yaptınız bir çirkinlik diyelim nolacak?Valla eşim engel olmasa ne pislikler yapacağım da icimdeji canavarı durduran o![]()