• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı komşuma zarar vermek istiyorum

Paspasına camasir suyu dök:KK53:
Kız o fayda eder paspasinjn mikrobu kırılır çöp suyu akitsin bence

Bı kere gıcık olduğum komşunun kapısından geçerken çöp poşeti delikmjs şöyle bı üstünden geçirdim ayakkabıların :deli:

Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
:KK64::-)

Ayakkabısına tükürün. Sabaha kadar kurur anlamaz da. Her gün bir miktar tükürseniz, belli bir zaman sonra kurumuş tükürük kokar. Sarımsak yiyip öyle tükürün. Dişlerinizi fırçalamayın bir iki gün, sonra tükürün. Gece yarısı, bir miktar. Düzenli şekilde tükürmeye devam edin.
IgrencsiniZ:)

Ya siz harikasınız. :KK70::KK70::KK70:

Çok tesiri olacağını sanmıyorum. Ben mk konusunda ısrarcıyım. Daha sinsi hale getirilebilir, hediye paketi yapılıp adrese gönderilebilir. Sonra da gelip hesap sormaya kalkarlarsa inkar tabi, bi de üzerine alay edersin. Düşününce bile ferahladım.

Düşün bi ya; morlu kırmızılı kalpli büyük bir folyoya paketlenmiş, üzerinde şeker pembesi kurdelesi. "Aa kimden ki, bu ne ki aa" filan bi heyecan, sonra açıyor paketi, içinden mk çıkıyor.
Bunun icin bir site var. Anonim olarak birine hediye paketi seklinde gonderebiliyorsun. Bilgilerini paylasmiyorlar

Evet bunu istiyorum. Zarar derken öldürmek vs değil ama onun canını sıkmak onun eşyasına zarar vermek numarasını arayıp sovmek gibi bişeyler...
Çok çektirdi bana coook.... kaç defa onun yüzünden sınır krizi geçirdim acile gittim vs.
Aramız çok samimiydi memleketine gitti geldi iftiralar yalanlar vs vs eşini doldurmuş eşiyle evimize gelip dünyanın hakaretini edip üzerime yürüdüler ve daha niceleri. Şimdi de ortada hiç bişey yokken kapı susume zarar veriyor.. sizce napiyim

Kapı süsüne zara vermek nedir :D
böle fare tavuk karışımı eşelemiş kapıyı bunu düşündükçe güldüm
Aman siz sakın zarar vermeyin haklıyken haksız duruma düşülür
Konuşsanız olmaz mı zaten iyiymiş bir ara aranız
taşının demek kolay ama öle pıt diye olmuyor

Kapı süsüne zara vermek nedir :KK70:
böle fare tavuk karışımı eşelemiş kapıyı bunu düşündükçe güldüm
Aman siz sakın zarar vermeyin haklıyken haksız duruma düşülür
Konuşsanız olmaz mı zaten iyiymiş bir ara aranız
taşının demek kolay ama öle pıt diye olmuyor
Malesef konuşamayız hem eşim izin vermiyor hemde bir önceki mesajlar da biri demişti evimi bastı vs der diye...

ne olursa olsun oyle dusuncelere gırmeyın
ve burda soylenen seylerı sakın uygulamayın

herkes kendıne yakısanı yapar aranızda tam olarak ne gectı onu net olarak anlayamayız anlattıgınız kadarıyla aklı selım bırılerıne benzemıyorlar zaten oyuzden sorunu asla cozemezsınız

en ıyısı gordugunuz an hıc gormemıssınız hıc yoklarmıs gıbı davranıp yuruyup gıtmek olur ... asla muhattap olmayıp kapınızı caldıklarında acmamanız gerekır selam verseler bıle asla almam gormem duymam yok gıbı davranırım ben olsam

Malesef konuşamayız hem eşim izin vermiyor hemde bir önceki mesajlar da biri demişti evimi bastı vs der diye...

Ay evet evimi bastı diye yaygara da çıkarabilir. Kapı süsüne psikopatça zarar veren :D kim bilir neler yapar. Siz sakin kalın iftira yalan diyorsunuz çok sinir gerçekten ama hem unutulur hemde belki insanlar onun nasıl biri olduğunu anlar zamanla. kapının önünde ayakkabı bırakmayın. sürekli anahtarımı unuturum bu yüzden yanımdaki kartlardan biriyle pıt diye açabiliyorum. :D ama kapı kilitliyse çilingir bunu sölüyorum çünkü pek güvenilir biri değil ben genelde kapıyı kilitliyip kapının hemen deliğinde bırakıyorum anahtarı ki evde acil bir durum olursa yangın falan terkedebileyim diye siz siz olun dikkat edin sağlıklı durum değil pek haberlerde neler görüyoruz siz minik önlemlerinizi alın ilişkiyi de kesin hiç sinir krizine gerek yok sen yoluna ben yoluma ben olsam böle yapardım en iyi çözüm benim karşı komşum da şizofren bende endişeleniyorum bazen haberle okumuştum şizofren ailesini öldürdü falan filan korktum :D delikten bakıyorum yoksa çıkıyorum benimki de kuruntu ama tek yaşıyınca ne yapıcağını şaşırıyor insan sizin yine eşiniz var. dediğim gibi önleminizi alın kendinizi yıpratmayın hiç değmez.

Mumkunse ev degistirin komsuyla bu sekilde didismek cok can sıkıcı bu yalniz yasadigim ikinci evim ilk evimde hepsi cok iyiydi komsularimin tanisiyorduk muhabbetimiz vardi suanki evinde sadece ust komsumla gelip gideriz gerisiyle iyi yada kotu bagim yok zaten 6 daire biri bos

Canım benim yan komşumda manyak çıktı ben hiç çekinmeden polisi arıyorum üç kere polis geldi kapısına tutanak tutuldu hakkında. Kapının üzerine yada doğalgaz sayacının etrafına kamera tak ve bimere şikayet et. Yada savcılığa git suç duyusunda bulun. Para kazan suçlu duruma düşmektense.

hahahahhaha ay hic gulcem yokdu

Herhangi bir zarar verirseniz sizin ondan ne farkiniz kalir? Lütfen kalitenizi bu kadar düşürmeyin.
Şikayet edin.
Mümkün olduğunca yok sayın,muhattap dahi olmayın. Sizin susmalarinizin karsisinda herhalde belli bir süre sonra kendi kendine konuşmaktan vazgececektir.

siz ne kadar uğraşır, düşünür, takarsanız onun daha çok hoşuna gider. siz umursamaz olun düşünmediğinizi belli edin gülün geçirin en büyük zarar odur.

Valla eşim engel olmasa ne pislikler yapacağım da icimdeji canavarı durduran o :KK53:
Eşiniz sağduyulu davranıyor. Yaptınız bir çirkinlik diyelim nolacak?
Sonra komşu size karşılık verecek, karşılıklı kısır döngü içersinde birbirinizle uğraşmaktan,
sinir harbi yaşamaktan başka elinize ne geçecek?
Mümkünse taşınmak en güzeli, değilse giriş kapınızın üzerine koridoru görecek şekilde bir kamera taktırıp komşuyu yok sayın.
Görmeyin, duymayın, muhatap almayın.
Komşunuzda patoloji yoksa zaten bir müddet sonra o da sizinle uğraşmaktan vazgeçer.
Burda yazılmış tuhaf tavsiyeleri de 'şaka' olarak yorumlayıp dikkate almayın.
Yetişkin ve akıl sağlığı yerinde birisiniz öyle değil mi? O zaman buna uygun davranın.

Back
X